Vanhempia gay miehet treffisivusto

vanhempia gay miehet treffisivusto

.. Vanhempia gay miehet treffisivusto

KELTAINEN HOMO RUUSU HELSINKI HYMY LEHTI ALASTONKUVAT

Vanhempia gay miehet treffisivusto

Alottaja on joo sama ku se 50v mies joka alotti topikin "mikä olo rakastelun jälkeen" tunnistaa sanasta "sexi" mitä molemmat käyttää xddd joko vitun surkea trolli tai häiriintyny ukkeli, who knows. Jos joku yli 50v fantasioi parikymppisistä tai alle ni aika sairasta. Ton ikäsillä pitäis normaalisti olla "muutama" aviovuosi takana. Tai ehkä on tullu ero kun toinen on ryhtyny pervona kyttäilee nuorempia.

Itse oon 18 ja mua ainaki häiritsee ajatus että ukkelit saalistaa ja kyttäilee nuorii netissä. Seurustelen 25vuotiaan kanssa ja seki tuntuu välillä pirun isolt ikäerolt.. Eihän se mitään sairasta ole kyllähän parikymppinen aina hyvää "tavaraa" on ja sitä saa rahallakin. Kyllä varmaan aika moni vanha unelmoi parikymppisistä pojista eikä ole mitään "sairasta" siinä. Jos unelmoisi vaikka jostain 15 vuotiaasta niin se olisi sairasta.

Mua suoraan sanottuna on alkanut ällöttämään vanhojen äijien kuolaaminen alle parikymppisten kundien perään, Aiemmin ei ollut ongelmaa mut mulla o tuttavapiirissä muutama vanhempi kaveri v jotka hyviä tyyppejä mutta se jatkuva kuolaaminen menee jo vähän yli.

Mulla ei itsellä henk. En tiedä mistä se kertoo vanhemmassa miehessä että näkee kaikki nuoret pojat objekteina, siis suurin piirtein jokaikisen, riittää että on riittävän nuori.

Mietitään ääneen vastaantulevista kundeista että miltähän tonkin mälli maistuisi jne. Ymmärrän jos on fantasioita tai vastaavaa mutta ei kai fantasioistakaan yleensä huudella koko ajan ääneen?

Kukin tyylillään mutta onks tää normaalia muiden homojen keskuudessa vai oonko ite jotenkin poikkeava.? Kumpi ja Kampi 4. En tiedä onko tuo ikäero niin tärkee. Oon kolmekymppinen mies ja tässä on vuosien varrella kertynyt jonkin verran kokemusta niin nuorista kuin vanhemmistakin miehistä. Maku asioitahan nää taitaa enempi olla,kun toinen tykkää pojasta ja toinen isästä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mä en haluis paljoo vanhemman kaa, korkeintaan viis vuotta. Eli aika samanikäsen haluisin ja oon aina halunnu.

Voguessa ainakin vanhemmat miehet parasta Vastaa alkuperäiseen viestiin Vanhempi mies on parempi!!!!! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Kaapissa oleva homo parikymppinen ihmettelee, että mistä nykyään ihmiset löytävät homoystäviä, homo-suv.

Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Siis mitä te ajattelette naisista? Ettekö tykkää naisten pyllyistä ja sukuelimestä ollenkaan? Voisiko joku kertoa että missä päin niin sanotut Tuomikalliot oikein sijaitsevat? Olen kuullut että siellä on rajua me. Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelev. Mulla on sellainen pieni vesipumppu suolen tyhjennystä varten.

Hei olen 13 vuotias poika keravalta ja huomasin vasta pari kuukautta siiten olevani homo. Ennen pidin itseäni heterona mutta huomasinkin olev. Olen siis homo ja myös vielä neitsyt. Mua ärsyttää niin paljon se, että mää oon vieläkin neitsyt. Okei siis tällaista arkaa asiaa kysyisin. Oon noin parikymppinen mies. Onnettomuudesta johtuen olen lievästi liikuntarajoitteinen, mutta sit.