Pano kiinnostaa gay homoseksuaaliseen sivut

pano kiinnostaa gay homoseksuaaliseen sivut

Mut kyllähän nuorissa on paljon sellasia, jotka lukee kirjoja ja kirjottaa virheetöntä ja hyvää suomea vaikkei lukio olis vielä ajankohtainen. Ja niille, jotka sanoo, että homo ei voi tietää sitä vielä vuotiaana, kannattaa sanoo, että etkö ite tiennyt olevasi hetero vuotiaana. Voiko vuotias olla vielä hetero? Voiko vuotias olla vielä homo?

Erikoisia olettamuksia myös kysyjällä tuntuu olevan - eli että homoksi ikään kuin voisi tulla vain olemalla ensin hetero, ja että jos henkilö on oikeasti homo, niin homous herää ihmisessä vasta paljon myöhemmin. Oletan kuitenkin kysyjää kiinnostavan, että onko homoksi jääminen varmaa, kun henkilö on vasta siinä iässä, jossa seksuaalisuus ikään kuin vielä hakee vielä muotoaan. Noh, kaikki on tietysti kovin yksilöllistä. Mikäli kiinnostusta ei vastakkaiseen sukupuoleen ole vielä vuotiaaksi asti lainkaan tullut, niin henkilökohtainen arvaukseni on, että sitä ei ole ihan heti tulossa lainkaan.

Oma seksuaalisuuteni muuttui heterosta biseksuaaliksi vuotiaana, ja on pysynyt muuttumattomana siitä asti. Kysyjälle siis oma vastaukseni: Mikäli tällä hetkellä olet seksuaalisesti kiinnostunut vain oman sukupuolesi edustajista, niin se yksinkertaisesti tarkoittaa, että olet ainakin tällä hetkellä homoseksuaali. Sori, eihän siinä mitään sellaista olettamusta ollutkaan, että ensin pitäisi olla hetero ja sitten vasta homo Mutta joka tapauksessa, olet se mikä tällä hetkellä koet olevasi.

Ja on erittäin mahdollista, ettei seksuaalisuutesi enää muutu. Hyvä ystävä ole oma itsesi, miltä sinusta tuntuu.

Jos asiat muuttuvat anna niiden muuttua. Mutta ennenkaikkea ole oma itsesi. Sillä sitä sinä olet joka tapauksessa. Maalma muuttu ja myös sinun suuntautumisesi saatta muuttua. Mutta älä vaivaa ajatuksiasi että voitko olla sitä tai tätä. Anna asioiden, jotka tuntuvat sinusta hyviltä, tapahtua.

Mutta ole oma itsesi ennenkikkea. Jos tunnet että tämä asia ei ole kivaa tai sinusta tuntuu että se on väärin niin pyri siitä eroon. Seksuaaliset asiat ovat nuorelle hyvin sekavia, kun tekisi mieli sitä ja ja tätä, mutta tee sitä mikä sinun mielestäsi on oikein kun et tee sillä kenellekään mitään pahaa.

Tuossa viimeisessä lauseessasi kysyt että olenko liian nuori sanomaan että olet homo. Ole sitä miltä sinusta tuntuu ja sillä siisti. Jos tuntuu sitä että nyt olet omo niin älä rasita sillä itseäsi vaan ole sitä miltä sinusta tuntuu. Saattaa käydä niin että ajattelet joskus että tulihan tuotakin kokeiltua. Eipä sitten rasiata enää mieltä. Asiat jotkä elämän varrella tapahtuva, niitä ohjaa paljon ystävät ja lähimmäiset. Mutta et tee mitään väärin jos kokeilet erilaisia asioita ja olet niistä onnellinen.

Tämä elämä on ainutkertainen ja jokainen hetki on ainutkertainen, sen minkä taakseen jättää ei palaa koskaa ja mitä haluaa voi vain itse päättää. Muista aikaa jolloin olin sinun ikäisesi. Silloin myllerti mielessä kaikenlaiset asiat ja tuo seksi oli usein mielessä. Ja jos ei se olisi nuoren miehen mielessä niin tähän maailmaan ei syntyisi yhtään lasta. Lasten teko tosin liittyy mielestäni avioliitton jolloin lapsilla on sekä isä että äiti.

Omasta seksielämästäni olen selvinnyt mielestäni auka hyvin, en ole katunut tekemisiäni enkä tekemättäjättämisiäni. Olen mielestäni aika tasapainoinen mieleltäni. En muista että olisin elämäni aikan tapellut kuin kerran. Se tapahtui kansakoulun aikaan. Olin silloin tuollainen "hintelä" rakenteinen. Silloin eräs tukevampi ja isompi kaveri kävi kimpuuni ja yritti lannistaa ja olla koulun kunkku mutta siitä selvisin voitajan ja sen jälkeen ei ole tarvinnut tapella.

Hyvä nuori ystävä ole oma itsesi ja tee asoita mitkä tuntuva sinusta oikeilta. Kyllä se ihan mahdollista on, että tietää jo tosi aikaisin, että on homo. Itse en ole ihan vielä 16 vuottakaan, mutta seurustelen jo itseäni vuotta vanhemman pojan kanssa. Kannattaa lähteä maailmalle avoimin mielin ja syleillä itseään. Kaikkea eivät vanhemmat voi opettaa, vaan joitakin asioita voi oppia ainoastaan kokeilemalla varovaisuus ja järki sitten mukaan.

Eikä kannata vielä huolestua mistään vanhempien suhatutumisesta tai muusta. Useimmiten ystävät ja sukulaiset ottavat asian hyvin. Joten kannattaa ensin varmistua asiasa ja vasta sitten alkaa huolehtimaan kaikesta muusta. Olet saanut paljon hyviä ja kullanarvoisia neuvoja, jotka olisivat auttaneet minua aikanaan. Kannattaa kuitenkin olla tietyllä y Itse tiesin jo noin 9 vuotiaana, että olin homo.

Alunperin ajattelin, että saattaisin olla transseksuaali, mutta se vaihe meni ohi. Mikäli haluaa hieman vankempaa perustaa, kannattaa tutkia lapsuuttaan. Useimmiten homoseksuaalit lapset osoittavat normaalia enemmän kiinnostusta vastakaisen sukupuolen harrastuksiin, tapoihin yms. Pojilla tämä ilmenee usein nukeilla leikkimisellä, meikkaamisella tai muulla naisiin ja naisellisuuteen yhdistetyillä tavoilla. Olet saanut paljon hyviä vinkkejä ja muita neuvoja. Kannattaa kunnioittaa ja oppia niistä.

Kuitenkin tietty kyynisyys on hyvä pitää kaikessa median materiaalissa. Useimmiten varsinkin täällä tuntuvat perussuomalaiset ja erinäiset uskonkiihkoilijat pilaamaan hyviä keskusteluja. Pidähän huolta itsestäsi ja onnea matkaan: Kuuntele vaan omantuntoasi äläkä ryhdy semmoseen mikä on sen vastaista. Ehdotan FROT menetelmää kun menee intiimisiin kohtiin. Jos tunnet olevasi homo ja tunteesikin kohdistuvat selvästi samaan sukupuoleen, niin mielestäni olet, sinähän sen itse tiedät eikä mitkään nuorten palstojen vastaajat.

Itse olen tiennyt asian "aina". Ihan varmaa on, että tiedostin seksuaalisuuteni kunnolla ollessani 5 luokalla koulussa. Ei se ole miksikään muuttunut eikä vaihdellutkaan vuosien aikana.

Muakin hämäs nuo "seksuaalisuutesi voi tässä iässä vielä muuttua" tyyliset jutut vuotiaana. Kyllähän minä sen tavallaan tiesin, ettei se miksikään muutu, jos tunteita naisiin ei ole koskaan ollutkaan. Nuo jutut vain hämäs, koska ikäni puolesta kuuluin siihen ryhmään "jossa se voi muuttua" joidenkin juttujen mukaan. Eipä se varmaan miksikään muutu, varsinkin jos tiedät selvästi kenestä tykkäät ja olet jo pitkään tiennyt.

Mielestäni se sopii "epäselviin tapauksiin", joissa tunteet vaihtelevat eikä henkilö itsekään tiedä. Sullahan on jo selkeä käsitys omasta identiteetistä ja mieltymyksistä. Tuskin muut ikäisesi heterot miettivät "onkohan tämä ohimenevä vaihe ja kehitynkö kohtapuolin homoksi". Samalla tavallahan heidänkin pitäisi tuntea paineita "mitä lopullisesti ovat" koska ovat "vasta vuotiaita". Aika harva varmaan sellaista miettii. He luottavat tunteisiinsa ja niiden pysyvyyteen, ja niin sinunkin pitäisi. Jos tunnet olevasi nyt selvästi homo, niin voit mieltää sen identiteetiksesi, sen sijaan että suhtautuisit asiaan jonakin kehityksen oikkuna.

Ymmärrän, että seksuaalisuuteen liittyvät asiat voivat olla hämmentäviä ja ahdistaviakin. Ja ymmärrän, että homoseksuaalisuus on vähemmistö, eikä siten niin itsestäänselvää kuin heteroseksuaalisuus. Mutta toivon, etteivät ihmiset ottaisi taakkoja eri lokeroista ja leimautumisista eivätkä vaivaisi liikaa päätänsä. Riittää kun on se, kuka on. Ilman ulkopuolista määrittelyä tai hinkua mahtua niihin ulkopuolisiin "pakkoihin". Toivon, että ihmiset unohtavat mustavalkoisuuden, ja näkevät harmaan sävyjä, ja siellä jossain harmaudessa itsensä.

Mustavalkoisesti ajattelevien yksinkertaisten sielujen mielipiteistä ei pidä liikoja välittää saati mukautua niihin. Kyllä totuus sinusta on jo vahvasti se että olet pohjimmiltasi homoseksuaali, kun olet jo 16v ja tunnet vieläkin siten kuten tunnet.

Siitä on kohta kaksi vuotta kun olen tämän kirjoittanut. D Luin vasta nyt tuon tekstin ja tajusin että hei sehän on mun käsialaa. Voi mikä inisijä olen ollutkaan, ihan hävettää. Haluatte varmaankin kuulla mitä ajattelen asiasta tämän ajan jälkeen. Kahdessa vuodessa on ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Olen asunut yhdessä miehen kanssa ja viettänyt homoelämää. Enää en koe mitään identiteettikriisejä, koska en ole hetero ja tämän asian olen hyväksynyt. Nykyään ajattelen omien ja kaverien kokemuksien perusteella, että homo voi olla jo vaikka 7-vuotiaana.

Ei se ikää katso. Toki joillakin heteroilla voi olla hämmentäviä homoseksuaalisia tuntemuksia, jotka kuitenkin menevät ohi ajan myötä. Kaikenlaisia tuntemuksia kun riittää. Suhdekriisejä on ollut, mutta niistä on selvitty.

Olen oppinut paljon asioita. Vaikka seurusteleekin saman sukupuolen kanssa, niin ei pidä olettaa, että tuntee toisen sen vuoksi ihan läpikotaisin tietenkin mies tuntee miehen kehon , koska olemme kaikki yksilöitä. Tuntuu ehkä siltä, että sukupuolien korostaminen on vähentynyt. Tällä hetkellä enemmän ehkä vaivaa rakkauden tuskat. Rakkaus on kyllä niin ihanaa mutta osaa se olla hyvin tuskallistakin.

Mutta kaikille jotka seksuaalisuutensa kanssa kamppailevat antaisin ohjeeksi, että aika näyttää. Jos sitä ei tiedä pystyykö rakastamaan miestä vai naista, niin jää katsomaan kumpaan sukupuoleen rakastut.

Voi olla, että voi rakastaa molempia eli on biseksuaali. Mutta ei kannata alkaa teininä vielä stressaamaan kamalasti jos on erilaisia tuntemuksia. Toisille on oma seksuaalisuus selvää pässin lihaa ja jotkut etsivät itseään kauemmin. Mutta ei ole pakko lyödä itseään mihinkään kastiin varsinkaan jos ei tiedä vielä mikä se oma seksuaalisuus on. Täytyy vain kulkea omaa tietään ja kyllä se vastaus löytyy jos on löytyäkseen. Eikä kukaan täällä kulje lappu otsassa että "olen hetero" tai "olen homo".

Joten liikaa ei kannata stressata. Voihan sitä ajatella, että mitä väliä seksuaalisuudella on jos löytyy ihminen jota rakastaa. Sitten tietää viimeistään mikä on. Minua kannattaa nyt uskoa, koska puhun kokemuksen syvällä rintaäänellä! D No en minä nyt niin varma ole, mutta tämä on oma kokemukseni.

Tässä näkee nyt sen millainen olin kaksi vuotta sitten ja mikä on tilanteeni nyt. Olen kasvanut ja aikuistunut siitä hyvin paljon. Että te muut nuoret jotka olette huolissanne niin älkää turhaan murehtiko. Vie vain elämästä ilon pois turhan takia murhetiminen. Itsekin huomasin, että kun hyväksyin itseni niin elämä alkoi tuntua välittömästi positiivisemmalta ja valoisammalta.

Hyvää kesää kaikille ja kiitos teille vastaajille. Ehkä identiteetti on jotain mitä sun ei tarvitse valita. Ei tarvitse valita gayscene tyyliä, olla femiini tai käyttäytyä odotusten mukaan. Koko yläluokka, aateliset ja vapaat miehet. Heille kelpasivat niin miehet kuin naisetkin. Biseksuaalisuus oli normaalia, ei sellaista kuin nykyisin. Katso vaan rauhassa ja vaihda vaikkapa miehestä naiseen ja päinvastoin, silloin olisit ainakin itsenäinen ja päätät itse mitä haluat tehdä.

Voit olla kokonaan homo ja joskus käydä naisissa tia olla kokonaan hetero mutta panna joskus homoja perseeseen. Näin ne turkissa ja muissa lähi-idän maissa usein ovat. Se on ihan valinta kysymys, voit myös elää koko elämäsi heteroseksuaalista mallia eläen, kuten useimmat.

Ainakin oma kiinnostukseni poikiin on ollut olemassa lapsesta asti, hyväksyin asian noin vuotiaana, eikä se ole siitä muuttunut tähän hetkeen saakka, kun olen vuotias.

Enkä jaksa uskoa, että seksuaalisuuteni tästä enää mihinkään muuttuisi. Minä huomasin myös jo nuorena lätkäreeneissä ja pukukopissa, että pojan kroppa kiehtoi enemmän kuin hennot tytöt.

Sama fiilis pysynyt aikuisiälle saakka, vaikka olenkin naisen kanssa. Reeneissä saa sitten aina katsella Itse en ainakaan sikäli kun muistan tarhaiässä liiemmin pohtinut omaa seksuaalisuuttani. Kyllä siinä meni vielä se kymmenisen vuotta tarhaiän jälkeen kun tajusin olevani homo. Selventäkääs te tarhahomot vähän mitä tarkoitatte tällä "tiesin jo 2-vuotiaana olevani homo"-kliseellä. Myöhemmällä iällä, kun jo jotain asioista tietää, ymmärtää lapsena kokemansa oudot tunteet ja asiat oikeassa valossa ja tajuaa mistä silloin jo oli kysymys.

On helpompaa sanoa jo tienneen pennusta asti olleensa homo, kuin selittää joka vaiheessa sitä vasta myöhemmällä iällä tajuamaansa asiaa.

Ja vielä, jos lapsuudessa ei tytöistä ollut kiinnostunut edes leikkikaverina, ainoastaan poikien kanssa saattoi leikkiä, kai sekin jotain kertoo, ja kertookin näin jälkeenpäin, että homous on ainakin kohdallani ollut synnynnäistä ja koskaan en ole sen edes kuvitellut muuta olevankaan.

Samoja kokemuksia on ollut. Osa tietää, osa ei. Varmaankin keskimäärin ihmiset tajuavat seksuaalisen suuntautumisensa juuri murrosiässä. Tavalliset pojat ei nimittäin yleensä leiki lapsena tyttöjen kanssa, tai saattaa joskus tietty leikkiäkin, muttei niin, että kaikki kaverit olis tyttöjä.

Ei heteroja kiinnosta ne barbi-ja kampaamoleikit. Vittu mitä yleistystä sun tekstis. Kasvatusoppaat ovat heteronormatiivisen kulttuurin muinaisjäänne. Ne varmasti sanovat, että se on "vain joku vaihe elämässäsi, joka menee ohi". Se on nimenomaan sitä "heterous on ainoa oikea tapa elää" -piilomainontaa. Ja paskat, sanon mä.

Voi olla vaihe tai voi olla olematta. Kaikki on tapauskohtaista, kasvatusoppaisiin ym. Ole mikä ole, tee niinkuin tunnet hyvälle.

Elä anna muiden mielipiteiden ohjata omia henkilökohtaisia päätöksiäsi. Löydät onnen, kun teet niinkuin itse tunnet. On todella hyvä että olet huolestunut omasta mielenterveydestäsi. Totuushan on ettei homoksi todellakaan synnytä, vaan sen aiheuttaa ympäristön paineet ja halu olla erilainen.

Usiemmitenhan kyse on nuorison trendistä ja kuvitelmasta tulla hyväksytyksi edes johonkin yhteisöön. Homoyhteisöön on helppo päästä sisään, koska homot haluavat luoda itsestään suvaitsevaisen kuvan, vaikka olemmekin kai ahdasmielisimpiä ihmisiä mitä maa päällään kantaa. En ikinä ole nimittäin kuullut, että jos homoutta kritisoidaan, niin homoyhteisö ei nousisi barrikadeille ja pyrkisi hiljentämään kaiken kritiikin.

Vai olenko muka väärässä? On helppo ymmärtää miksi homoutta ei suvaita, vaan edelleen pidetään sairautena. Itse olen täysin sitä mieltä että se oli tyhmä trendi, jonka olisi jo aika kuolla ja tulla tiensä päähän mahdottomana ja lapsellisena pelleilynä.

En ymmärrä miten seksiaalisuus voi kehittyä niin aikaisin. Olet sekoittanut nyt trendin ja seksuaalisuuden toisiinsa. Seksuaalisuus ei ole trendi joka on ihmisen päätettävissä. Kukaan ei päätä itse, että kumpaan sukupuoleen tuntee vetoa.

Voitko sinä heterona alkaa yhtäkkiä tunte vetoa omasta tahdostasi samaan sukupuoleen? Trendit on sellaisia joita tulee ja menee. Ne liittyvät muotiin, hiustyyleihin ym. Kuitenkin tiedän ihmisiä jotka viiltelevät tai laihduttavat hitosti, koska se on heidän mielestään "muotia" tai ovat muuten vain huomionhakuisia. Missä tällaista painetta on havaittavissa? Eipä taida sateenkaariväen paine riittää kuin ilmapallojen puhaltamiseen pride-kulkueessa. Olen tämän viestiketjun aloittaja ja kirjoitin jo tuonne yhteen "ohohoho" viestiin nykyisen tilanteeni.

Silti jotkut vastailevat minulle vieläkin näin kahden vuoden jälkeen. Toki voitte vastailla sille minulle joka olin menneisyydessä, koska voihan ne jotain muuta auttaa joka kamppaailee saman asian kanssa. Kopioin ja liitän tähän vielä tuon yhden tekstin hieman muunneltuna, jotta vastaa nykyhetkeä: D Voi mikä inisijä olen ollutkaan, ihan hävettää.

Kaikenlaisia tuntemuksia kun riittää ja ihmisiä on niin moneen lähtöön. Suhdekriisejä on ollut, mutta niistä on selvitty, paitsi viimeisen tulos oli ero. Miksi rajata miehet ja naiset tiukasti erilleen, miehet miehinä ja naiset naisina vaikka monissa miehissä ja naisissa on seksuaalisuudesta riippumatta vastakkaisen sukupuolen piirteitä.

Nyt tuntuu kuitenkin että rakkaus eksääni kohtaan on kuollut lopullisesti ja se helpottaa elämääni nyt paljon. Voi tuntua hassulta, mutta rakkaus voi olla iso taakka.

Se ei ole niin yksinkertainen asia, mitä jotkut elokuvat ja sadut antavat ymmärtää. Nyt kun en enää rakasta häntä voin jatkaa ja olla kaipaamatta häntä. Loputon ikävöinti ja itkeminen veivät elämän ilon. Nyt kun olen päässyt yli voin vihdoinkin hengittää ja aloittaa suhteen jonkun muun kanssa.

Mutta nyt en etsimällä etsi ketään. Odotan, että se oikea sattuu tielle. Olen vielä nuori joten aikaa on. Sydämmessäni on ehkä kuitenkin pieni paikka vielä sille eksälleni, vaikka minulla ei ole mitään tunteita enää häntä kohtaan. Koin hänen kanssaan kuitenkin niin paljon. Toisille on oma seksuaalisuus selvää pässinlihaa ja jotkut etsivät itseään kauemmin. OLe vain sitä mitä olet. Mä ainakin olen homo ja olen ylpeä siitä. Kiva kun saa seisottaa kalua vaikka kaverin nähden se tekee hyvää. Tee sinäkin samoin ole rohkea ja näytä kaluasi missä tykkäät.

Se luo itsetuntoa ja autta asiassa,Mä olisin sun kanssa mielelläni touhussa ja tyydyttäisin sinua ja olisin kaveri sulle. Laita viesti sivustolle useasti pekalle kuopioon.

Niin koitan saada sinuun yhteyden. Niin voitas joskus tavata ja käydä kahvilla ja jutella kaikist asioista. Itse käytän erilaisia välineitä voisit tutustua niihin. Siis itse en usko näihin Homoksi tullaan teoriaan. Kyllä, 16v voi olla homo, sillä ihminen syntyy homona, biinä tai heterona eikä sillä ole muun kuin geenien sama geeni ryhmä joka valitsee sukupuolen yms.

Yks homo vaan Ööö, heitäppä homo faktat kehiin. Eli linkit tutkimuksiin kiitos. Minä olen niin kuin sinä. Minun homouteni oli minulle vaikea paikka. Koko maailma kääntyi ylösalaisin, kun ei ymmärtynyt mitä tapahtui.

Itsekkin ajattelin että kyseessä on pakko olla, joku ohimenevä vaihe. Yritin aluksi kieltää homuden ja yritin jatkaa elämääni, siinä onnistumatta. Valvoin öitä, kun ajattelin mitä teen kavereiden kanssa, hylkäänkö vai elän kaapissa. Tämä kaikki tapahtui jo 4 vuotta sitten. Olen nyt vuotta vanha, espoossa lukion toista luokkaa käyvä poika, joka on onnellinen. Ennen en ollut onnellinen. Yläaste oli minulle helvetti.

Ei siksi että kukaan olisi edes arvannut minun olevan homo vaan sen takia että kavereiteni ajatukset homoista olivat pinnallisia, syrjiviä ja vääriä. Heidän takiaan kärsin vieläkin univaikeuksista ja monista muista ongelmista. Oliko se sen arvoista? Toivon että onnistut löytämään itsesi ja voin sanoa että ei homon elämä ole niin pahasta kuin ahdasmieliset väittävät. Minulla on nyt vihdoin oikeita kavereita, jotka välittävät minusta.

Itse älysin homouteni aikaisin, mutta olin heikko. Joten hyväksy itsesi ja nähdään helsinki pridissa. No otsikko kysymykseen vastaisin että kyllä voi, mutta hän voi olla vuoden tai kahden päästä bi tai heterokin. Monet vanhemmat aina touhottavat siitä että "ei tuon ikäinen vielä ole sinut seksuaalisuutensa kanssa, eikä siksi voi sanoa onko hetero vai homo" tuossa on siinä mielessä perää että nuori ihminen kasvaa tuossa iässä niin fyysisesti kuin henkisesti että turha siinä on ruveta arvuuttelemaan mikä sukupuolikiinnostaa.

Ja ylipäätään ihminen muuttuu elämänsä varrella kokoajan, mielipiteet ja kiinnostukset muuttuvat joten turha sitä on miettiä jos vuotiaana tuntuu homolta niin olisi koko loppuikänsä sellainen. Loppujen lopuksi meissä jokaisessa asuu pienen pieni bi-seksuaali.

Viestistäsi on jo aikaa, ja varmasti olet jo voinut todeta, että 16v, voi varmuudella todeta olevansa homo tai jotain muuta.

Minä totesin kohdallani, että olen homo tai bi, vuotiaana, kun kokemuksia homoista alkoi tulla, varmuus kasvoi ja tiesin olevani HOMO. Olen paljon sinua vanhempi, silloin homous oli kriminalisoitu ja pidettävä salassa,siksi oli myös mentävä naimisiin halusi tai ei. Jos olet havainnut olevasi homo, niin onneksi olkoon,pidät sen omana tietonasi tai homopiirin tietona. Nythän homo liittoihin joko avo tai vihittynä, suhtaudutaan paljon hyväksyvämmin.

Eletään vapaampaa aikaa,kuitenkin tietynlaiseen kuten esim; sukulaiset! On ehkä syytä olla varovainen, itse törmäsin serkkuuni ilmoituksen kautta, joten läheltäkin voi löytyä toinen samanlainen tietämättä. Jos rohkeutta löytyy, tule kaapista ulos, ja ehkä olet tehnytkin niin?

Ole ytävällinen ja vastaa jos luet tämän. Aikalailla samanlaisia kokemuksia tästä on itsellänikin. Se että miksi haluat kutsua itseäsi ei ole tärkeää, jos miehet kiinnostavat, niin sitten kiinnostavat. Ja tunnut olevan sellaista vastuuntuntoista tyyppiä, joita useimmat homot, ja miksei myös bit ja heterot, ovat.

Eli kortit pöytään, ja jos ei nappaa, niin ei tarvitse jäädä epätietoisuuteen mahdollisen "Suuren" rakkauden menetyksestä. Minä en tiennyt olevani homo kun vasta reippaasti päälle kaksikymppisenä. Syrjäkylillä mistä olen lähtöisin ei homoudesta puhuttu. Olen paljon vanhempaa sukupolvea ehdin avioonkin ennen kun tiesin mikä olen. Siihen saakka elämä tuntui lähinnä helvetiltä kun ei ymmärtänyt itseään ja tuskaa mikä velloi sisuksia. Yli kymmenen vuotta sinnittelin kaapissa ja salaisia tapaamisia.

Vaimo sanoi eräänä päivänä haluavansa eron sillä tietää mun olevan homo eikä suhteemme riitä hänelle eikä jaksa enää. Ei saanut suoraan pettämisestä kiinni vaan huomasi muusta.

En yrittänyt kiistää vaan myönsin asian. Vasta eron jälkeen olen ollut homo avoimesti. Nyt olen jo kiitollinen myös niistä vaikeista vuosista sillä ilman niitä en olisi kaiken muun lisäksi seitsemän lapsenlapsen höperö pappa. Itse olen tiennyt aina, eka kerta jo 8-vuotiaana, sitten 13v ja lopulta vuotiaana jatkuvasti.

Yhtä tyhmä kysymys olisi "Voinko olla hetero kun olen vasta 16v". Mitä siihen pitäisi vastata? Matga, mistä vaimo huomasi homoutesi? Miten onnistuit vai onnistuitko? Ajattelitko miehiä kun nait naista? Olisi mukava kuulla, koska elän vähän samanlaisessa tilanteessa kuin sinä ja vaimosi joskus Itse leimauduin homoksi hyvin nuorena jo alaluokilla, enkä suinkaan täysin ilman syyttä.

Yläaste ja lukio aikoina sain tuntea toisten ihmisten vihan ja hyljeksinnän, kun saivat tietää mahdollisesta homoudestani. Olin kouluni epäsuosituimpia henkilöitä, homon oloinen, pieni enkä kovinkaan miehekäs.

Armeijassa multa kysyttiin, että oonko homo. Vastasin että en oo. Yllättävän vähän asialla minua armeijassa kiusasivat. Eivät toki tienneet menneisyydestäni. Elämä helpottui kun muutin paikkakuntaa, eikä uudella paikkakunnalla taustaani tiedetty. Aivan niin kuin olis aloittanut uuden elämän. Aikuis- ja nuoruusiällä mulla ei oo ollu mitään seksuaalisia suhteita niin miehiin kuin naisiinkaan. En voisi kuvitellakaan olevani homosuhteessa. Naiset taas ovat saavuttamattomissa.

Elämä olis ollu paljon helpompi ilman tuota kouluaikoina homoksi leimaamista, sain tuntea vihaa niin oppilaiden kuin opettajien taholta. Minkä ikäinen olet tänä päivänä? Opettele peppuseksin salat ikäluokkasi kundin kanssa, löydät sellaisen vielä. Mitäs minä nyt teen kun synnyin ilman etusormea? Oletko sairas homomiehet ovat fiksuja ja romanttisia ei pelkkää seksiä siis hyi kuvottava olet.

Tunnen paljon homoja ovat tosi fiksuja miehiä. Tunteet yksittäisiä ihmisiä kohtaan eivät merkkaa homoutta. Voit sen suhteen olla huoletta. Viisas herra Kinsey päätteli aikanaan, että homous ja heterous ovat seksuaalisuuden äärilaitoja. Näiden äärilaitojen väliin mahtuu paljon. Siksi sinun pitää itse löytää oma kohtasi janalla. Näin on näreet 6. Pitkät nimettömät suhteessa etusormeen?! Mulla on samanpituiset ja olen täysin homo, ollut aina. Selvästi jo ainakin 5 vuotiaasta. Älä vaan rupea mihinkään kulisseihin, siinä menetätä vain mielenterveytesi.

Varmasti löydät montakin vanhempaa miestä jotka ovat valmiita "pitämään sinusta huolta" ja opastamaan sinua ihanaan "homokulttuuriin Helsingissä": Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Mä ainakin tiesin seiskalla mikä oon poikiani. Ja tiesin kans ettei muut olleet samanlaisia. Ja jämähtelin tuijottamaan poikien haaruksia ja takapuolia kokoajan.

Kauhia oli kiinnijäämisen pelko. Näin jälkeenpäin ajateltuna ihan turhaa; on niitä vanhoja luokkakavereitakin homoiksi paljastunut useempi. Sillon vain piti olla niin kovin äijää - ja aikaa meni hukkaan vuoskausia. Ehkä nykyään on toisin ja kouluissa on leppoisampaa kuin luvun lopulla ja pystyy paremmin olemaan sitä mitä on, eikä tarvii aina olla baarireissulla se juomalasin vartija tai kuski.

Kyllä homot yleensä kertovat, että tajusivat homoutensa joskus murrosiässä. Jotkut kertovat, että paljon aikaisemminkin. En tiedä, mihin jälkimmäinen "havainto" perustuu. Ehkä siihen, että on aina kokenut olevansa jollain selittämättömällä tavalla vähän erilainen. Sitten seksuaalisuuden herättyä tämä kokemus saa ikään kuin selityksen homoseksuaalisuudesta.

Omalta kohdaltani voin sanoa, että homahdin kahdeksannella luokalla vuotiaana. Sitä ennen olin häilyväinen ja tykkäävinäni tytöistä, se ikään kuin kuului asiaan. Ehkä tämä johtui siitä, että tytöt, jotka ovat yleensä kehitykseltään hieman poikia edellä, tulivat seiskalla murrosikään ja alkoivat osoittaa lapsellisia "tykkäämisen" merkkejä, ja näihin signaaleihin sitten piti jotenkin vastata.

Niinpä luulin tykkääväni tytöistä, vaikkei siihen mitään voimakkaita tunteita liittynyt. Kahdeksannella huomasin, että aloin olla lätkässä milloin kehenkin yleensä vanhempaan poikaan ja huomasin pitäväni miehiä - hmm - söpöinä, komeina, viehättävinä ja kiihottavina.

Tuo etusormi teoria homoseksuaalisuuden määrittelynä on täyttä paskaa koska on olemassa täysin heteron laisia homoja, korkea mieshormooni määrä ei tee miiehestä automaattisesti homoa vaan miehekkään.

Tästä eteenpäin onkin sitten tekstiä joka on oma näkemykseni seksuaalisuudesta ja sen kehityksestä muun kehityksen ohella. Ensimmäiseksi seksuaalisia suuntauksia on 4 kappaletta. Homoseksuaaleja jotka tuntevat seksuaalista ja tunteelista vetovoimaa samaa sukupuolta kohtaan.

Bi seksuaaleja jotka tuntevat seksuaalista ja tunteellista vetovoimaa molempia sukupolia kohtaan. Heteroseksuaaljea jotka tuntevat seksuaalista ja tunteelista vetovoimaa vastakkaista sukupuolta kohtaan. Trans-seksuaaleja joiden psyykkinen sukupuoli on fyysisen sukupuolen vastakohta Ihminen kehittyy fyysisesti, psyykkisesti ja seksuaalisesti jo kohdussa kunnes henkilö on suunnilleen 25 vuotias, eli ihminen syntyy joko homo, hetero, bi tai trans-seksuaalisena joten 16 vuotias voi olla homo, bi tai trans seksuaali.

Oman seksuaalisuuden ihminen omaksuu aikaisintaan 5 vuotiaana mutta suurin osa 8 tai 9 vuoden ikäisenä, tästä johtuen vanhemmat saattavat havaita pieniä merkkejä homoseksuaalisuudesta sillä lapsi matkii käytösmallia josta on kiinnostunut.

Tälläinen matkiminen on täysin normaalia, sillä ihminen yleensä tietämättäänkin matkii keskustelu kumppaninsa eleitä jos on kiinnostunut keskusteluaiheesta, sekä haluaa keskustella asiasta kyseisen henkilön kanssa. Oman seksuaalisuuden tiedostaminen tapahtuu muutamaa vuotta ennen murrosiän saavuttamista mutta asian hyväksyminen tapahtuu silloin kun henkilö itse sen hyväksyy, myös oman seksuaalisuutensa kokeilu eli ns "homo vaihe" on tavallista joka kyllä menee ohi kun on hyväksynyt oman homo, bi tai hetero seksuaalisuutensa.

Mitään fyysistä, luonteenpiirteistä tai käytöskohtaista tunnusmerkkiä ei homoseksuaalisuudelle ole. Trans-seksuaalisuuden voi tunnistaa mm. Me kaikki kasvetaan enemmän tai vähemmän heterovaltaisessa ympäristössä, joten hyvin harva homo bi, tai trans seksuaalinen ihminen ei omista pienintäkään heteroseksuaalista vaikutetta. Tarkemmin kuvattuna suurimmalta osin homoseksuaalienkin joukoista löytyy sukupuoli neutraalin avioliiton mahdollistamisen kirkkohäiden muodossa laillistamisen, adoptio oikeuden tai eheytyshoitojen kieltolain vastustajia, enkä nyt tarkoita Suomea vaan koko maailmaa.

Löytyy myös näitä homoja jotka eivät pidä homoseksuaalisuutta nuorille sopivaksi aiheeksi käsitellä kouluissa seksuaalivalistus tunneilla. Meitä on moneksi ja vaikka se oma rakas kulta onkin samaa sukupuolta, löytyy meidänkin joukoista äärettömän heteronoloisia ihmisiä. Hämmennystä välttääkseni lisään vielä, että trans-seksuaalisuudessa on kyse henkilöstä joka lyhyesti selitettynä tuntee syntyvän väärään kehoon ja kokee sukupuolestaan johtuvaa ahdistusta sekä kyseenalaistaa oman sukupuolensa.

Eli kaikki sukupuolenvaihdon suorittaneista eivät lääketieteellisen määritelmän mukaan ole trans-seksuaaleja eikä trans-seksuaalisuutta tule sekoittaa transversaaleihin tai arkikielellä transuihin, eli vastakkais pukeutujiin.

Transversaali henkilö saa seksuaalista mielihyvää näyttämällä vastakkaisen sukupuolen edustajalta ja pukeutumalla asian mukaisiin vaatteisiin, eli kyseessä on fetissi ei seksuaalinen suuntaus. Kaikella kunnioituksella jokaista trans gender henkilöitä ja transuja kohtaan, tarkoitukseni ei ole loukata teitä ja saatte vapaasti korjata väitteitäni mikäli olen väärässä.

Tämä on minun käsitykseni ihmisen kehityksestä ja seksuaalisuudesta, enkä todellakaan väitä olevani oikeassa vaan jopa vaadin asiasta tietävämpää korjaamaan väitteeni niiltä kohtiin, jotka eivät pidä paikkaansa. Isällesi en suosittele asian kertomista ainakaan kasvotusten, homoseksuaalisen pojan saaminen etenkin valmiiksi etäälle isälle voi olla liian kova pala niellä jos joutuu kasvotusten olemaan.

Äidillesi ja siskoillesi voit asian kertoa ensimmäisenä, sillä naispuoliset henkilöt ymmärtävät ja hyväksyvät homoseksuaalisuuden huomattavasti miehiä paremmin. Kertomiselle kannattaa valita ajankohta, jolloin olet siskojesi ja äitisi kanssa kahden, jos he kysyvät oletko varma niin vastaa siihen aivan rehellisesti mutta älä sano asiasta enempää ja anna heille aikaa hyväksyä asia ennen kuin tuot poikaystäviä kotiisi.

Iso-vanhemmille kertominen voi olla taas huono asia sillä homoseksuaalisuus on ollut vielä luvulla äärettömän tabu asia josta nyljettiin hengiltä tai suljettiin mielisairaalaan. Turun Ruskeassa Talossa tuolla menetelmällä ollaan tehty pojista miehiä jo vuosikymmeniä!

Toivottavasti olet jo saanut varmuutta onhan tästä viestistä jo 5 vuotta Mutta lukiessani tekstiäsi tunnistin itseni tekstistä. Minulla kiinnostus poikiin alkoi n.

Kirjoitatko blogia tai vastaavaa olisi mukava kuulla miten tarinasi jatkuu Olen 11 vuotias tunnen vetoa poikiin ja tyttöihin. Kyllä voi hyvnkin olla 16 vuotias homo, se ei katso ikää, kun tuntemukset selviää.

Vilkaisin tämän ketjun kaikki käänteet läpi, ja vaikka kirjoittaja onkin itse huudellut, että hänen elämänsä ja identiteettinsä on "kunnossa", niin esitetään silti tämä pointti: Älkää hyvät ihmiset puhuko seksuaali-identiteetistä, niin kuin se olisi jonkinlainen kiveenkirjattu fakta, joka ei koskaan voisi muuttua.

Niin homosta kuin heterosta voi kuoriutua bi, erityisesti mikäli oikea ihminen tulee vastaan. Bi puolestaan voi päätyä jompaankumpaan ääripäähän. Ikä ja aika voi tehdä monenlaisia asioita, on aika mahdotonta ilman kristallipalloa tietää, mitä tapahtuu, miten ihmisen identiteetti muuttuu ja miten sukupuoliset asemat konkretisoituvat; moni bi elää joko homo- tai heterosuhteessa yhden tai useamman kumppanin kanssa.

Joskus tuntuu, että helpottaisi, jos ihmiset hetkeksi luopuisivat siitä, että pitävät juuri sukupuolta ainoana kiintopisteenä seksuaalisuuteensa. Ehkä kyse onkin jostain muusta toisen ihmisen piirteestä, joka vain ilmenee yleisemmin jommassakummassa sukupuolessa? Ja vaikkei olisikaan, niin asian ajattelu tältä kantilta voi auttaa ymmärtämään itseä ja muita paremmin. Tässä viestissä on järkeä. Olen teinistä asti ajatellut, ettei sukupuolella ole niin väliä, sillä sitä ihastuu ihmiseen.

Sori kun spoilasin kesken lukemisen. Olisko homomiehiä vastailemaan seksikokemuksista naisen kanssa? Olisko naisia kertomaan seksitunnelmista homoiksi selvinneiden miesten kanssa?

Mun kokeilu ; Pillu ei tuntunut miltään. En edes kokoajan tiennyt oliko se siellä sisällä vai ei. Lopulta lopetettiin, kun mulla lakkas seisomasta. Yritin runkara, kun huilattiin, mutta mitään ei tapahtunut. Halusin vaan, että se päättyis nipeesti. Lopulta sanoin, että ei taida nyt onnistua ja lopetetaan. Joo joskus humalassa serkun muijan kaa,kun ne molemmat tahtoi kolmatta..

Ei se onnistunut,serkun kanssa olis varmaan homma hoitunut,mutta ku se muija veti kaiken huomion. Siks toiseen olin ihan liian kännissä. Lue alku ja vastaa. Kertokaa homomiehet miksi olette naisen kanssa jos seksi ei kerran iske?

Olen homo, joka seurustelee naisen kanssa. En koskaan uskonut siihen, että olisin kykenevä rakastaa naista. En seurustelisi, jos en tietäisi häntä sielunkumppaniksi. Kemiat toimivat erinomaisesti ja välillämme vallitsee syvä yhteisymmärrys. Koskaan ei ole tehnyt seksuaalisuudestani mitään ongelmaa ja hän tietää, mikä olen. En tosin kaipaa miesten välistä - koettu on ja hyväksi todettu, mutta nautin seksistä nykyisen naispuolisen kumppanini kanssa.

Tämä kohta vaatii kommentin: Eivät kaikki pidä nuolemisesta. Miten seksi toimii, jos seurustelu- ja sielunkumppanissasi intiimimmät osat jopa oksettavat sinua? Kuinkahan kauan tuollaisella tyylillä on toivoa? Jos naisesi on asseksuaali, ehkä Homoja pillu oksettaa, jokaista heteroa houkuttaa, siinä se sevä eroo on. Miksi ette ole ystäviä?

Mikä trauma on naisellasi? Mikä naisen sukupuolielimissä on noin kamalaa, että niitä ei edes rakkauden avulla voi lähestyä? Voisitko kuitenkin nuolla kullia? Mitä etsit tältä palstalta? En missään vaiheessa implikoinut, että kumppanini intiimimmät osat oksettaisivat minua. Totesin, että nuoleminen oksettaa. Voisin lyödä vetoa siitä, että läheskään kaikki heteromiehetkään eivät halua nuolla.

Tiedoksesi, että ihmisen seksuaalikäyttäytyminen on varsin monimuotoista ja on asioita, joista jotkut pitävät ja toiset eivät. Kysymys on aiheeton ja asiaton eikä edistä keskustelua. Anonyymisti keskustelu eli kasvottomuus on kuitenkin mutkattomampaa. Jokainen heteromies näkee naisen toisin ja ihailee paitsi naisen sielua myös ruumista. Ei naisen sielu ole vartalosta irroittettu ominaisuus. Naisesi varmaan löytää enen pitkään sen sielunkumppanin joka ottaa hänet kokonaisuutena.

Naisesi varmaan löyt Onnea vain väärinymmärrykselle, mikä kertoo paljon sinusta itsestäsi ja ymmärryksesi tasosta. Lue viestini uudelleen ja ajatuksen kanssa tällä kertaa ilman, että lisäilet omiasi vastoin parempaa tietoasi. Lukisit tarkemmin ja jättäisit mihinkään perustumattoman höpinän vähemmälle. En voi olla kuitenkaan kommentoimatta väitettäsi siitä, ettei sielu ole vartalosta irroitettu ominaisuus.

Yleisen käsityksen mukaan sielua pidetään sukupuolettomana ruumiin vankina. Tietäisit sen, jos vaivautuisit avartamaan näkemyksiäsi ja sivisityksellistä horisonttiasi. Ei se tarkoita, jos vastaa keskusteluketjuun, jossa käytetään hatusta vedettyä termiä ''salahomosta'', että olisi mystinen salahomo tai kaapissa. Uskonnollisen käsityksen mukaan sielu on ruumiin vanki. Nykymaailmassa ja filosofiassa kai tahdomme olla psykofyysisiä kokonaisuuksia, kokonaisvaltaisia, eikä sielu ole vain rasite.

Kiitos 84 kun vastasit, kiinnostaa kovasti kaltaistesi valinta. Nainen saa varmasti kokea olevansa ainoa laatuaan, ei tarvitse olla mustasukkainen muille naisille jne. Mutta miten ihan oikeasti voit tukahduttaa homoutesi kun homoksi kuitenkin itsesi määrität. Kyllä sielu elää myös ruumiissa joka elää ja haluaa ja tahtoo - vaikka sitten omia reittejään.

Ja miten seksi onnistuu naisen kanssa, onko se henkien kosketusta ja kehoruumiin vaisu toiminto? Tyydytätkö sukupuolisen suuntautumisesi mukaiset fantasiat naisen kanssa vaikka silmät kii vai yksin masturboimalla. Seksi on myös henkisen kahdenkeskisyyden osoituskenttä, vai kuinka? Seksissä tarvitaan kehoa joka ei ole vanki vaan vapaa silujen kontaktiin.

Olisi mukava kuulla sinun naisesi tai 84 kaltaisetn naisten ajatuksia. Tunteeko hän olevansa naisena haluttu jne. Ajatteleeko hän olevansa vain ruumiin vanki.

Rakastuin ihmiseen, joka vastoin kaikkia odotuksiani kuului vastakkaiseen sukupuoleen. En ole kenenkään toisen kanssa kokenut niin suurta yhteenkuuluvuudentunnetta kuin nykyisen kumppanini kanssa. Vetovoima välillämme on valtavaa. Seksi on ihanaa ihmisen kanssa, jota rakastaa — olipa kumppani sitten kumpaa sukupuolta tahansa. Jos ei ole mitään yhteistä tekijää, väitän seksin muuttuvan arkiseksi ja tylsäksi suorittamiseksi, jolla tyydytetään perustarpeita.

Täytyy sanoa, että nykyään fantasioin vain kumppanistani ja siitä, mitä kaikkea voisi tehdä hänen kanssaan. Nuolemisessa minulla on kuitenkin ollut estoja aina ja kumppaninikaan ei sellaista halua. Jonkun mielestä tämä voi olla homouden tukahduttamista, mutta henkilökohtaisesti en osaa ajatella asiaa siten.

En kuitenkaan katso myöskään eheytyneeni homosta heteroksi. Tiedän, ettei seksi onnistuisi kenenkään toisen naisen kanssa, vaikka fantasioisin miehistä aktin aikana. Muistan, kun vuotiaana suutelin naista, ihoni meni kuin kananlihalle ja suoraan sanottuna voin pahoin. Miesten kanssa en kokenut minkäänlaista inhoreaktiota, jos ei oteta lukuun seksinnälkäisten ukkojen lähentymisyrityksiä ja suoria seksikutsuja.

Kirjoituksesi perusteella sinussa on kuitenkin paljon bi-seksuaalisia aineksia sikäli mikäli et nyt tosiaan tukahduta homouttasi tai ole vielä vastarakastumisen tilassa, joka ajan myötä haalenee aina.

Täkllöin myös todellinen suuntaus voi palata esiin ja pintaan ja nousta naisen ja miehen välisen seksin häiritsijäksi. Miksi ajattelet olevasi homo jos fantasioit vain naisestasi etkä miehistä.

Seksuaalisuus on joillain kai muuttuva ja joustava. Tällaisesta olisi mukava kuulla mielipiteitä ja kokemuksia lisää. Miten homosuuntaus näkyy seksissä naisen kanssa? Millaisa ajatuksia homomiehellä on kun rakastelee naisen kanssa? Näin sen ymmärrän ja eihän se nyt tarkoita sitä, että jos sinä fantasioit vieraista miehistä koska olet onnettomasti naimisissa homon kanssa, että Vm.

Jos löydät sen ''Oikean'' niin ehkä lopetat muista fantasioinnin. Ja millaisia ajatuksia homomiehellä on kun rakastelee naisen kanssa? Vastenmielisintä mitä olen koskaan tehnyt. Ei kai itsepetosta harrastamattomalle homolle "se oikea" voi olla nainen. Jotain on pielessä tuollaisessa yhtälössä.

Äitiäkin saatetaan rakastaa, mutta ei sen kanssa panna tai aleta suhteeseen. Homon parisuhderakkauden kohde ei ole nainen. Tai jos on, perverssiys on jo huipussa.

Jännintä tässä viime perjantaista alkaneesta homofoobikoiden kaapistatulossa on se, että aktiivisinta ääntä taitaa pitää nainen, jonka pillua ei nuolla. Kyse ei siis ole loppupeleissä raamatusta, homoista, kirkkovihkimisistä, kirkkoeroista, eheytymisestä, vammaisista taikka mistään muusta kuin ko.

Ja olen ihan varma siitä, että Suomen maassa on tuhansia, ellei miljoonia heteromiehiä, joille ei naisen pimpsan nuoleminen ole seksiaktin tärkein osa, sormeilu ehkä esileikkinä riittää heidän mielestään, koska kukaan ei ole opettanut miten nainen tyydytetään.

Mieli pahoittuu myös heidän puolestaan, jos vaimo on sitten heille samantien homoleimaa tarjoamassa, jos ei kaikki ole vaimon mieleen. Eikä edes tämä sama nainen itse saa sanottua, kun tätä samaa keskusteluketjua on täällä s Ja tämä yksittäisen ihmisen makuuhuoneongelma kääntyy sujuvasti kaikkien homojen viaksi. Eikä tämä ole mitään kiusaamista, vain parannusehdotus. Eroa, hae tossun tai tässä tapauksessa tussun alle uusi kielimies, joka haluaa naida ainoastaan lähetyssaarnaaja-asennossa ja jätä sun seksiongelmiisi täysin viattomat homot rauhaan.

Homot eivät koskaan rakastele naisten kanssa. Oletko varma, että sama nainen on äänessä vuodesta ? Eiköhän näitä samanlaisia kokemuksia ole monellakin yksilöllä. Mikä siinä on niin vaarallista, että etsii aiheesta keskustelua? Oikeinko pitäisi löytää tussunnuolija, jotta pysyisi palstalta poissa kertomassa karmivia kokemuksia jotka saattavat saada lukuiset kanssasisaret ajattelemaan asiaa? Olen myös nainen jonka mies oli selkeästi homo. Pimppi ei innostanut, mutta miesten välineistä syttyi.

Toi koskettelemattomuus ja silmät kiinni rakastelu on erittäin tuttua. Intohimo ja läsnäolo puuttui, se oli musta hankalinta. Pimppiä ei olis tarvinnu nuolla jos jotenkin olisi näkynyt innostus naisen vehkeisiin.

Ja paras varmaan vielä mainita, että sitä pimppiä ei tosiaan nuollu! Haluaisin nuolla sinun tussusi ja panna sinut kahleisiin. Miksei siis tussunnuolijaksi kelpaa vaikkapa toinen nainen? Yhtä lailla kun mies tietää mistä mies tykkää ja kiihottuu, niin nainen tietää parhaiten mitä nainen haluaa.

Ai niin, se homofobia. Avioliittojen vastustajat voisivat miettiä sitäkin, että täällä on nyt avautunut pari ilmeisestä pakkoavioliitosta miehen kanssa kärsivää naista, joiden elämä on mennyt pilalle siksi, että on seksuaalisesti turhautunut biseksuaalin kanssa. Kummallekin parille olisi selkeästi parempi, jos bi-ukot olisivat voineet vapaasti solmia suhteen miehen kanssa, eikä olisi ollut pakkoa mennä naisen kanssa liittoon ja nämä naisetkin olisivat olleet vapaita hakemaan enemmän haluamaansa seuraa, kun alunperinkään ei olisi tullut biseksuaalia vastaan.

Mitä enemmän tätä tasa-arvoista mahdollisuutta vastaan tappelette, niin sitä enemmän potkitte itse itseänne nilkkaan. Miksi homomies olisi parisuhteessa naisen kanssa?

En ole kuullut yhdestäkään kaappilesbosta joka olisi yhteiskunnan painostuksesta "alentunut" parisuhteeseen väärän sukupuolen kanssa. Mutta tällaisia homomiehiä sen sijaan löytyy. Onko se vielä nykyaikanakin "vaikeampaa" miehen olla homoseksuaali kuin naisen?

Vai mitä ihmettä, ovatko naiset vain rohkeampia tulemaan kaapista? Homomiehet ainakin maaseudulla jättävät useimmiten kaapista tulematta syystä, että pelkäävät nimenomaan ympäristön kielteistä suhtautumista. Monet maalta kaupunkeihin muuttaneet nuoret homot rämehomot kertovat useimmiten melko tutun tarina homofobisista miespuolisista sukulaisista ja tuttavista sekä homoihin kohdistuvasta ilkeämielisestä asennoitumisesta, josta suvaitsevaisuus on valovuosien päässä. Ei sellainen tietenkään houkuttele tulemaan kaapista, kun tietää, mitä siitä ikävimmillään voi seurata: Pelko pitää kaapissa, ja tästä syystä homomiehet valitsevat usein sen helpomman tien: Naisten homoseksuaalisuus on jossain määrin hyväksytympää, koska naisiin suhtaudutaan eri tavalla kuin miehiin.

Miehiin asetetaan toisenlaisia odotuksia. Homoseksuaalisuus miesten kohdalla ei ole läheskään aina ''oikei'', jos ajattelet. Rohkeimmat kaappihomot tulevat yleensä kaapista, kun ovat haudanneet vanhempansa. Hä kuinni kyllä mä oon ainakin tullut jonkaapista vaikka oon vasta 15v ja molemmat vanhemmat elossa. Vanhemmat, niiden tutut ja mun tutut tietää mutta ei suku hirveesti koska vanhemmat pelkää et se tieto levii sitte suvun kaikista vanhimmille ja ne sitte ei hyväksy asijaa.

No jos ne ei hyväksy asijaa niin ei se mua haittaa yhtään mutta vanhemmat on erimieltä. Mä en vaan oikeesti välitä kauheesti lähes mistään vittuilusta taikka muusta paskasta mitä niskaa tulee koska sitä on tullut niin paljon että ei enää pahemmin mikää hätkäytä: P Tosin seku joku teki kunnon trollin, leikki mun suurinta ihastusta kikissä ja juteltii paiviä kunnes tajusin..

Niin no unelmaksi se jäikin. Se tietty hätkäytti mutta toisaalta ajatukset on muualla ku pääsee miettii kosto operaatiota sille joka kusetti mua.. Luultavasti niin paha nolaus että se menee kaappiin ihan vaan koska nolottaa se että trollas mua: D Ei toi oo eka kerta ku kostan jotain niin pahasti jollekkin että se joutuu johonki hoitoo sen takia ja saa meiliala lääkkeet.. Pä Oonkohan mä liian julma..

Toisaalta nainen menee helposti nyrkin ja hellan väliin, jos nainen on vain "pakon senelema" kulissi. Kulissin toisaalta ymmärtää ympäristön asenteiden vuoksi. Miehekkäät top-machot on Suomessa harvoin ulkona kaapista. Jos pystyvät jonkinlaiseen seksiin naisen kanssa, niin helppohan on valita nainen kumppaniksi. Naista on helppo saada, kunnon miestä hankalampi sillä siihen vaaditaan tasoa ei saa olla läski. Naisen kanssa saa jäkikasvua ja normaalin perheen.

Toisaalta ne jotka ei halua kusettaa naista ympäristön asettaman paineen vuoksi, valitsevat sinkkuelämän tai koettavat saada aikaan parisuhteen miehen kanssa. Itse en voisi mistään hinnasta edes suostua seksiin miehen kanssa niin, minkä helvetin takia kukaan homo valitsisi kulissisuhteen? Ei asuta edes missään rättipäämaassa jossa homous on tuomittavaa.

Silti näistä kuulee usein. Tehkää vain sitä mikä tuntuu teistä itsestänne oikealta älkääkä pakottako itseänne seksiin naisen kanssa, ei lesbotkaan suostu miehen kanssa sänkyyn vaikka miten yrittäisi. Ottakaa hinut lepakoista mallia! Just nää eheyttäjät ja homojen haukkuminen on vienyt siihen, että homomiehet vie teidän naiset. Niitä jotka ei tosiaankaan kykene missään olosuhteissa seukkaamaan naisen kanssa. Ne on kai niitä "dtm-transuja". Vielä kun yhteiskunnan ilmapiiri tulis suvaitsevammaksi, niin hetskuille riittäis naisia enempi.

Ilmapiiristä se on kiinni, kuinka paljon homoja perustaa naisen kanssa perheen. Nykyinen ilmapiiri ei ole edes pk-seudulla täydellinen. Kuinka monta homoparia olet nähnyt kävelemässä Mannerheimintiellä päivällä vilkkaana aikana käsi kädessä?

HAH, eikököhän tässä jo tarpeeksi suvaitsevaisia olla, sen avioliittolainkin kun saitte jo läpi. Mä en kannata mitään avioliittolakia. Käänsit naisiin, mutta kuinka monta mieshomoparia olet nähnyt manskulla?

Juuri tosta aggressiivisesta asenteesta näkee piilotetun homovastaisuuden, jota ette kykene peittämään. Pitääkö teille kahdelle vääntää rautalangasta? Minä en oikein jaksa uskoa että oikea umpi homo pystyisi suhteeseen naisen kanssa sillä minulle itselleni on täysin mahdoton ajatus että eläisin miehen kanssa vaikka pystyisin nussimaankin miehen kanssa.

..

: Pano kiinnostaa gay homoseksuaaliseen sivut

ILMAIS SEKSI HOMOSEKSUAALISEEN SEKSISEURAN HAKU Voitko sinä heterona alkaa yhtäkkiä tunte vetoa omasta tahdostasi samaan sukupuoleen? Tätä rohkenen kyllä epäillä. Siksi sinun pitää itse löytää oma kohtasi janalla. Tuossa viimeisessä lauseessasi kysyt että olenko liian nuori sanomaan että olet homo. Sinä muistat aina olleesi gay, mutta onko se todellista vai harhaisen mielen tulos? Toivottavasti hän sai niistä flirteistä jotain itselleen.
Pano kiinnostaa gay homoseksuaaliseen sivut 569
Kamasutra sex homoseksuaaliseen ilmaisia seksivideo 652
THAI HIERONTA LAPPEENRANTA EROOTTINEN HIERONTA NAISELLE GAY Jos löydät sen ''Oikean'' niin ehkä lopetat muista fantasioinnin. Hyvä ystävä ole oma itsesi, miltä sinusta tuntuu. Meitä on moneksi ja vaikka se oma rakas kulta onkin samaa sukupuolta, löytyy meidänkin joukoista äärettömän heteronoloisia ihmisiä. Naisesi varmaan löyt Eikä kukaan täällä kulje lappu otsassa että "olen hetero" tai "olen homo". Kasvatusoppaat ovat heteronormatiivisen kulttuurin muinaisjäänne.
Pano kiinnostaa gay homoseksuaaliseen sivut 351

Pano kiinnostaa gay homoseksuaaliseen sivut

Se tapahtui kansakoulun aikaan. Mutta joka tapauksessa, olet se mikä tällä hetkellä koet olevasi. Käy testeissä, niin selviää kumpi on isä ja kumpi äiti. Olisi vain helpotus asettua aloilleen mutta jokapäiväinen elämäni kärsii tästä "mikä hitto minä olen" jutusta. Hyvää kesää kaikille ja kiitos teille vastaajille.

Mitä gay mies haluaa naiselta sängyssä sex videos

Pano kiinnostaa gay homoseksuaaliseen sivut