Kiihkeä homoseksuaaliseen mies kalu märkänä

Kysyin vielä tuliko hänelle kokovartalo- vai hartiaseutuhieronta. Laskeuduin selän jälkeen alemmas ja aloitin jalkojen hieronnan. Mies veti käsillään pakaroistani lähelle miehen suuta. Kyrpä tuntui aika paksulta ja kovalta. My stream My TV My friends. You are at the newest post. Click here to check if anything new just came in.

Rekkakuskina Hiki virtasi kaverin karvasta rintaa pitkin selkä oli märkänä ja kaveri ähelsi perseessäni. Sovittu juttu Siihen sekoittui pojan matala urina, joka kumpusi tahattomana jostain kurkunpäästä. Naapurin namu 13 Ville nosti katseensa muhun, - Anna persees mulle… Ville kuiskasi, Käännyin. Maalaistyttö Se sai aikaan sen, että minultakin lähti lasti liikkeelle. Roolileikkejä Voihkit ja huudahtelet niin kovaäänisesti kuin haluat. Piiskaa pullealle perseelle Hän tuli takaisin avattu pullo mukanaan.

Eka kerta kuin vahingossa! Toivottavasti Kohtaamme Vielä Joskus. Yllätysten ilta 4 Timo vastasi myöntävästi ja kolme muuta herraa menivät saunomaan, sekä keräämään voimia jatkoon Minä ja Hannu Menimme suihkutilaan ja suutelimme kiihkeästi ja sitten asetuin lattialle makaamaan selälleni jolloin Hannu tuli ja nosti jalkani hartioilleen ja otti kortsun kullilleen, laittoi sen päälleen ja hitaasti hiukan rasvaa käyttäen työntyi sisääni ja minä en voinut kuin voihkaista kiihkosta ja seksiseuraa pori himosta häneen.

Pitkä automatka huudahdin ja Eetu pysäytti auton mökin pihalle ja katsoi taakse. Sitten Hän Käski Riisuuntua. Ensitapaaminen Tunnen olevani täysin antautunut himolle ja tuolle miehelle, joka kerta toisensa jälkeen vie minut tajunnan rajamaille vain tehdäkseen sen taas hetken kuluttua uudestaan. Odotan Kaveri on aika lailla juonut, mutta joka kerta kun reiteni näkyy, niin hän värähtää.

Saippuoin Itseäni Muka Viattomana. Varttunut Mies Kiitos jälleen hänelle, toivottavasti törmäämme vielä syksyn mittaan Hämeenlinnan moottoritien levähdysalueella. Erotiikkaa aikuisille Täältä voit etsiä huomiota herättämättä treffikumppaneita kotikulmiltasi. Viikkailessani vaatteita Teemu astuu sisään: Hetken istuttuaan Teemu ottaa minut käsittelyynsä.

Vene piti korjata 2 Ei mene kuin pieni hetki kun Satu saa ensimmäisen orgasmin lantio täristen ja posket hehkuen, jota lisää vielä Pekan laukeaminen ähkäisten.

Hänen vaimonsa ja lapsensa olivat loppuviikon anoppilassa ja päätin mennä ulos salaa. Olen ollut vaimoni kanssa joitakin ristiinpukeutumisen ja yksi fantasioita on, että voisin mennä jossain julkisella paikalla pukeutunut nainen.

En tietenkään kehdannut käyttää mitään todellista rohkea ja naisellinen, mutta ajattelin, että homobaarissa voisi olla hyvä paikka aloittaa varovasti. Viikkoa aikaisemmin olin ajanut vaimoni kanssa viime kerralla kaikki karvat ruumiini, joten se oli kaikki, mitä piti tehdä. Vaimoni olisi varmasti miettinyt vähän muutenkin, jos olisin yksin ajetaan karvat, koska yleensä teemme sen yhdessä.

Alusvaatteet valitsin joustava ja liukas, valkoinen miesten stringit. Ne laittaa tiukka, matalat farkut ja paidaksi otin tiukka keltainen t-paita.

Kenkien laittaminen innoissaan minua, koska ne olivat vain vaatteita, jotka liittyvät suoraan naisia. Meillä oli tilannut minulle saksalainen verkkokauppa varrelliset naisten talvikengät.

Ne ovat ruskeat ja on vaaleanpunainen turkis vuori, joka taittuu mukavasti näkösälle ylhäältä. Ja kengät ovat tietenkin hyvin jalanmyötäiset. Laitoin ne farkut päälle jalat. Lopuksi heitin minua vielä räätälöity look musta, pitkä takki. Hiukset, tietenkin jätin auki. Ne ovat vaaleanruskea, kihara ja tällä hetkellä noin puolet takaisin.

En kehdannut laittaa meikkiä, vaikka se on kotona, joskus harrastus loki. Mutta vaimoni suihkutetaan hajuvettä minua. Town kävelin vaistomaisesti katsoa alas. Minusta tuntui, että melkein jokainen tapaatte minut kiinnitti huomiota naisten kenkiä takia. Kun astuin baari, jalkani tuntui hidas ja minä pelkäsin, että he alkavat täristä.

Tämä siitäkin huolimatta, että olin ottanut kotiin muutaman rohkaisuoluen. Baari oli onneksi ole paljon ihmisiä. Vain yksi pöytä oli kolme, noin kaksi ihmistä. Kävelin tiskille ja uskalsin ottaa pois takkini. Olen taitettu viereisen palkintokorokkeelle.

Yritin siirtyä hieman naisellinen, mutta tunsin todella hankala. Yritin pitää jalkojani siististi yhteen, ja käsiäni sirommin kuin normaalisti. En tiennyt, miltä näytin, mutta minusta tuntui, että katsoin huvittavaa. Ajattelin siinä vaiheessa, että haluan mennä kotiin, kun tämä yksi siideri. Kun juomani oli puoli tapa baarissa tuli keski-ikäinen mies puku. Hän käveli tiskille melko lähellä minua ja määräsi olutta. Partavesi tuoksui melko voimakkaasti. Kun mies kääntyi olutta tiskillä, huomasin selvästi, että hän vilkaisi minua ennen kävelyä pöydän taakse.

Mietin kuumeisesti, katsot minua, hän taulukko. Tietenkin, en ole nainen, mutta yritin silti käyttäytyä tyttömäinen. Yritin istua baarijakkara takaisin hieman kaareva ja polvet tiukasti yhteen. Tiesin, että Stringini nähtiin farkut ovat alhaiset lantiosta. Pelkkä ajatus siitä, että ne ilmestyivät, sai minut hieman herätti ja puolueellinen. Yritin hapuilla hiukseni naisellinen ja minä pelkäsin jälleen näyttävästi tyhmä ja kömpelö.

Kun siideri loppui kuitenkin tilasin toisen. Tunsin, että aloin rentoutua, koska kukaan tutunut kiinnittää huomiota minulle. Juoda odotellessa takana istuva mies viereeni ilmestyi jälleen tiskille. Hän tilasi toisen oluen. Saatuaan juoda, hän kääntyi ja oli nyt katsoa minua pidempään.

Mies oli istunut vain muutaman metrin päässä ikkunasta takanani vieressä pyöreän pöydän. Pöydällä oli iltapäivälehtien ja pikku sikarin laatikko. Mies jutteli niitä näitä. Sain vaikutelman, että hän oli elektroniikka-alalla. En ole vain kiinnostunut hänen työstään. Hänellä oli yllään kalliita näköinen vihkisormus. Olin jättänyt omani kotiin. Illan edetessä ja baari oli täynnä hitaasti. Ihmisten keskuudessa, jotka mielestäni oli paljon enemmän heteroseksuaalisia kuin homoseksuaalisia.

Vain muutaman päivän ja näkyi selvästi kyse paria ei ollenkaan. Vain yksi naispari istui heidän nurkassaan. Huomasin, että aloin hieman saada korkea. Hän osti meille pari seuraavan juoman.

Yleisö oli hyvin paljon, ja ei vapaa pöytiä oli. Meillä pöydästäkin oli jo viety muualle tuoli. Aloin tuntea koko ajan enemmän ja enemmän siltä,?? Hän hymyili oudon aika ajoin. Kahdesti, kun hän kertoi omasta mielestään hauska tarina, hän laittoi kätensä muka puoli huolimattomasti reidelleni.

Aluksi se tuntui erittäin häiritsevää, mutta vähän sen jälkeen yhteyttä, huomasin että se kiehtoi minua. Lisäksi jalat kosketti toisiaan usein alla olevassa taulukossa. Yritin jatkaisi naisellinen tavalla. Jalat istuin tiukasti yhteen, tai ristissä toistensa yli.

Lisäksi olen yrittänyt pitää minun takaisin pystyyn ja kääntyi minun hiukset. Juotuamme yhdessä kolme tuoppia, hän sanoi yöpyvänsä viereinen hotelli. Hän oli aiemmin kertonut olevan työmatkalla kotikaupungissani ja että hän heräisi aikaisin aamulla.

Lähde yömyssy, jos ei ole kiire. Yritin kuulostaa tyttömäinen pirteänä uudelleen. En tiedä, olinko huvittavuuden huipentuma. Kävelimme vieressä yksi ylitys yli hotellille.

Menimme hissillä viidenteen kerrokseen. Ihminen tekee matkan aikana puhui hyvin vähän, eikä osoittanut kiinnostusta, saati flirttailee minulle. Huone oli tavallinen kahden hengen huone, TV, punertava seinät ja kylpyhuone. Mies sanoi kaatamaan juotavaa samalla. Hauskaa sinänsä, en ole koskaan juonut siideriä, mutta luulin sinun olevan jotenkin naisellinen.

Menin vessaan ja katsoin itseäni iso peili. Minulla oli tarpeeksi mielestäni nainen. Mies oli avannut minulle pullon siideriä.

Istuin pullon toinen jalka sängyn, koska ainoa mies istui nojatuolissa. Keskustelumme ei enää luonnistunut hyvin. Puhuimme kahdesta kolmeen tuntia baarissa, ja kaikki näytti kutsua. Mies nousi ylös ja sanoi pitämään wc. Kuulin lorinan, vesi, melu, kosketa. Kun mies otti toisen useita minuutteja, ennen kuin hän tuli puolelle. Hän oli jättänyt puvun takki vessaan ja lähti tie.

Hän istui viereeni ja yritti suudella minua sanomatta mitään. Vasta silloin huomasin, että hän oli jo hieman humalassa. Nykäisi takaisin ja tönäisi hänet pois vaistomaisesti. Kyllä, me molemmat tiedämme, miksi lähdit tänne että" mies sanoi, röyhkeä sävy.

Kyllä olen ollut siellä ennen, ja tiedän piireissä täällä Helsingissä, vaikka olen". En osannut vastata mitään. En tietenkään kehdannut sanoa, että en ollut koskaan ollut miehen kanssa, ja teen sen, että olin ainoa "seikkailumieltä" ja toteuttamisessa unelma naisten vaatteet liikkuvuus ulkona. Ehkä hän näki hämmentynyt ja kyvyttömyys vastata mitään. Hän tarttui minua olkapäistä ja kääntyi mahalleen sängylle. Hän kosketti Butt ja suorasukaisesti kouraisi rajummin pari kertaa.

En vastannut siihen millään tavalla. Joskus hän kouraisi takapuolta ja muutti kätensä reisilläni. Makasin vatsassani ja annoin hänen tehdä sen. Tätä jatkui muutaman minuutin. Sitten mies sai polvilleen ja kuulin hänen riisumaan paitansa. Hän kääntyi minua takaisin. Huolimatta miehen ruumis oli melko hyvässä kunnossa. Rinnassa oli hieman hiuksia. Hän tarttui käteeni ja ohjasi sen nivusiin. Yritin tuntea penis, joka reititetään uudelleen toiselle lahkeeseen. Mies ei selvästikään ollut tyytyväinen, kun hän alkoi repiä auki vyötään.

Hän pudotti housut siinä määrin, että penis tuli esiin. Se oli ehkä vähän omaa isompi, hieman yli kaksikymmentä senttiä. Aloin hitaasti runkkailla häntä. Makasin edelleen selälläni sängyllä. Hän palannut lähemmäs polvilleen ja nosti minut istumaan.

Tunsin ihanaa kun sain olla passiivinen ja tehdä, kun käsketään. Hän nousi ylös ja tuli viereeni. Avasin suuni ja otin penis suussani epäröiden. Olen hieman tympääntynyt asiakas tili suuhuni.

Maistele Body terskan varovasti ja nuolaisi välillä siittimen. Yhtäkkiä mies työnsi syvemmälle kullinsa. Kukko oli aiheuttaa minulle oksentaa reaktion; mutta olen tottunut siihen nopeasti: Hän laittoi minut suuhun. Hän siirtyi kyrpäänsä nopeammin välillä hitaammin, koko ajan, huohottaen raskaasti. Penis saada koko ajan lihmaista erittyy nestettä, joka sekoittuu omalla sylkeä.

Se virtasi pitkin leukaa. Pyyhkäisemme hieman hämmentynyt eritteiden leuka. Mies pudotti housunsa pois. Täällä oli valkoinen bokserimalliset alushousut. Olen myös seisoi puoli. Katsoin niitä jo siellä baarissa.

Luulen, että he ovat niin vitun pornish" En tiedä punastumaan, mutta ainakin olin aivan sekaisin. Mies puhui ja käyttäytyi paljon ronskimmin nyt kuin milloin tahansa koko illan. Kohteliaisuus oli ollut teatterissa. Mietin, että onko ne tarkoitettu miehen naida minua.

Vaimoni oli laittanut minulle dildo-vyö monta kertaa, mutta silti olin hermostunut nyt. Mies hyväili hänen kätensä, ja välillä peppuvakoani oli nostamassa kangasta, joka kesti pepussani. Penis hän ei kosketa ollenkaan. Lopulta hän työnsi peukalonsa sisääni. Se kääntyi minua paljon. Otin ylävartalo alas ja kyytiin minun pylly kuin mahdollista.

Halusin esittää tämän miehen täysin. Sillä hetkellä tunsin, että halusin antautua pantavaksi kaikkien maailman miesten. Töksäyttelin pusku kovemmin takaisin, jotta mennä syvemmälle peukalo. Kuitenkin, mies veti peukalon pois ja käski odottamaan. En liiku mitään, mutta jäin ajaa päällekäyvä perse kasvot vasten sängyssä. Toivoin, että mies nussisi minua kovasti. Kuulin kun hän avasi kondomin pakkauksen ja sitten yksi purkki.

Hän oli siis suunnitellut kaiken. Tai ainakin oli tapahtuma liukastevoidetta mukana. Hän levitti pakarat käsillään. Hän levittää voidetta hänen sormensa sisälläni myös. Ja lopuksi työnsi kyrpänsä sisääni. Kuten sanoin, olin aiemmin saanut tekokyrpää, mutta se ei vastannut tätä tunnetta millään tavalla. Tämä kukko oli elävä, sykkivä, ja pehmeämpi. Se tapahtui syöttäminen sisällä hieman, mutta mies lopetti sen.

Hän oli selvästi kokenut. Vähitellen hän oli ajanut lähes kokonaan sisälläni. Hän pysyi näissä tehtävissä jo jonkin aikaa. Olen tottunut häneen, ja pian kipu muuttui koko kehon kulkevan hyvänolon tunne. Submission naimisiin ja tunne tunteet olivat ihanin mitä olen koskaan kokenut. Halusin kaikki maailman Dicks sisälläni. Mies vei minut niin rajusti, että annoin pieni asia naisellinen notkua. Ne herättivät miehet sotkea vielä nopeammin.

Hän otti minua hiuksista ja veti päätäni taaksepäin. Olin melko kaareva takaisin niin takaraivoon kuin asema voi olla.

Miehen nivusiin voittaa pakarat. Sekin, yllyttivät miehiä enemmän. Tämä ei ole kulunut kuin puoli minuuttia, mies alkoi tulla. Mielestäni on liian aikaista. Mies alkoi pullistaa ja puhista. Syyttely ja ulista yli, osittain ilo, osittain miellyttää häntä. Tunsin jopa läpi kondomia, penis värähtelemään ja saat ruiskun spermaa. Penikseni oli saada aivan märkä. Hän veti kondomin pois. Hän katsoi minua tylysti. Mutta en todellakaan tarvitse herätä aikaisin. Minun pylly oli liukas voide.

Olen pukeutunut nopeasti ja laitoin housut päälle takin. Mies ei puhunut enää sanaakaan. Ja jono oli märkä edessä ja takana. Menin samaan baarissa vielä juo kaksi olutta. Ihmiset olivat jo enimmäkseen mennyt pidemmälle baareja. Juotuani menin bussilla kotiin. Runkkasin suihkussa silmät kiinni, ja muistutin, että kun olin havaittavissa. Laitoin keskisormi perseeseen täysin ja tulin.

Olin Keravalta Lahteen pysähtymispaikkaan yhden päivän täällä, kevät on kuivunut ja seistä siellä vaeltaa aika paljon kiimainen miehiä Mäen, hieman Hesaan asti suuri kivi, takka on usein joku tai jotkut hommissa ja siksi olen itsekin usein ollut siihen suuntaan.

Solar lämmittimet iltapäivällä mukavasti kiven reuna laskin minun farkut alas ja annoin ne sarana nilkkoihin. Denim jeniä vähemmän kuin oli yllään mustat stay ups ja enemmän - Kuumentumaton karvainen reisilläni ulkoilmassa sai minut todella kiimainen ja kalju ajeltu kyrpäni nykäisi nopeasti kohti taivasta. Huomasin, että en ole yksin kukkulalla, kuusia takanani oli vanhempi mies katselee tekoni - se vain saa kiiman nousu. Runkkaan kaluani ja pujotan kenkä minun jalka saattamana housuni yhdellä jalalla ja nosta jalkani ylös kivelle, niin että koko kokemus heijastuu mäelle, kun runkkaan kaluani hitain, mutta määrä tietoa aivohalvauksia.

Paina selkääni vasten kallion, ja annan toisen käden vaeltaa läpi reidet anukselleni, upottaa sormet hitaasti sisääni ja tunne on mahtava Nousen ja kääntyä ympäri, runkkaan ja pyllistän, painan selkääni notkolleni joka avautuu perseeseeni avautuvat katsojalle - Esittelen itseni lämpöä, koska en voinut ottaa tämän miehen munaa sisäänikin jos se olisi toimitettava.

Olen ääliö lannistunut koska minun pallot ovat jo nousseet, ja tunnen mielettömän hyvä tunne mielen alavartalon siitä, että ainoastaan?? Käännyin ja näin miehen runkkaavan hänen munaa raivokkaasti, opasteita häntä tulemaan luokseni - mutta hän lisää Ja minä sanon teille enemmän, kiihottaa sinua ajatus, että jos olisit todella pystyy olla mukana Webbikamerassa Nussimme vakkarikaverini ja hyvin ystäväni Martin kanssa useamman kerran viikossa.

Aina kun toista halutti, tapasimme illalla ja pidimme toisiamme hyvänä. Hän nai vuorollaan minua ja minä nain häntä. Yleensä meidän touhut venyvät yömyöhään.

Aamulla on tosin mukava herätä kaverin vierestä. Kaipasimme molemmat kuitenkin vähän vaihtelua ja eräänä iltana saimme päähämme videoida kyseisen illan tapahtumia webbikameralla.

Loggasimme sisään tunnuksilla ja striimi alkoi valua. Martti otti kameran ja kuvasi kun riisuin t-paidan ja alushousut. Olin ilkoisen alasti hänen edessään ja niin myös kameralle. Hän antoi kameran minulle ja kuvasin kuinka hän teki samoin.

Boksereita riisuessaan hän kumartui, pyllisti ja veti bokserit peppua myöden jalastaan alas. Näky oli kiimainen ja kaluni seisoi kovana. Martti kävi sängylle kontilleen ja kuvasin hänen isoa persettään ja lähestyin sänkyä. Asetuin hänen taakseen ja Martti vilkaisi olkansa yli.

Tarrasin kädelläni persposkesta kiinni ja levitin sitä jotta persereikä paljastuisi. Kuvasin tuota ryppyreikää ja sitten haluani. Se työntyi lähemmäksi Martin persettä kunnes kosketti pakaraa. Pian se sukelsi persvakoon ja kamera tärähti. Kiimainen voihkaisu tallentui videolle sekä Martilta että itseltäni. Kameralla näkyi kuinka kyrpä upposi sentti sentiltä Martin isoon perseeseen.

Asetin kameran pöydälle niin että siinä näkyi meistä molemmat. Sitten aloin nussimaan Martin kiimaista persettä pitkin vedoin. Voihkimme kiimaisina tietäen että video kuvasi touhujamme. Kyrpä kairasi Martin hanuria ja mies voihki kuin nainen.

Olimme kuitenkin molemmat pesunkestäviä homoja. Nussittuani aikani kiimareikää, otin jälleen kamerasta otteen ja kuvasin kuinka kyrpäni purkautui Martin perseeseen. Vedettyäni sitä ulos, pulpahti mällit Martin perseestä kyrpäni varrelle ja sängylle. Kuvasin kuinka kiimaisesti Martin persereikä supisteli pumpatessaan mällejäni ulospäin. Martti kävi selälleen sängylle ja asetin webbikameran hänen eteensä. Martin kyrpä oli kovettumaan päin joten imin sen suuhuni.

Lutkutin sitä kameran katsoen ja runkkasin. Kun sain sen panokuntoon, asetin kameran taakseni. Sitten istuin Martin kyrvälle ja aloin ratsastaa. Istuin kyrvällä ja ratsastin Martin pitäessä lantioltani kiinni. Martti oli niin kiimainen, ettei kestänyt kauaakaan, kun webbikamera sai todistaa sperman siementävän perseeni ja valuen Martin kullin juuresta peitolle.

Katsoimme chathuoneen kommentteja ja huomasimme touhullamme olleen yli katsojaa. Otamme ehdottomasti uusiksi toiste! Ravintolan Keittiössä Olin 19v ja saanut ensimmäisen keittiötyöpaikkani, keskikokoisessa lounasruokalassa. Opiskelin kokiksi ja kesäksi piti töitä saada, joten en ollut mitenkään nirso työpaikkani suhteen.

Keittiö tiimiin kuului, pääkeittäjä Mirjami, keittäjä Merja ja salin puolelta kaksi tyttöä Tarja ja Miia. Minun hommiini kuuluisi, kesän ja syksyn aikana, vuorollaan tuurata kunkin vakituisen työntekijän kesälomia. Ylpeänä puin ensimmäisenä työpäivänaamuna päälleni kokintakin ja ruutupöksyt, jotka olin koululta saanut työvaatteikseni.

Astelin keittiöön itsevarmana ja intoa täynnä. Illuusioni karisivat jo ensimmäiseen tervehdykseen, kun pääkeittäjä Mirjami, tämä kaikkien keittäjien äiti, cm ja uhkeat, pyöreät muodot omaava 47v nainen tokaisi " että, tämmönenkö se meitin tämän kesänen jalkovälitäyte sitten on. Kuula punaisena esittelin itseni kaikille. Mirjami lähti esittelemään minulle varastoja jotka olivat rakennuksen alakerrassa.

Mirjami oli pukeutunut valkoiseen t-paitaan ja uskomattoman kireisiin trikoisiin pyöräilyshortseihin. Mirjamin kiinteää takamusta ja kapeaa uumaa tuijotellessani en voinut välttää ajatusta jotta miltähän tuntuisi survoa kulli takaapäin tuohon leveään mutta niin kiinteiden pakaroiden suojaamaan pilluun.

Epäilen jotta Mirjami oli huomannut kiinnostukseni kohteen. Hän ilmoitti käyvänsä pisulla, kun kerta veskitkin ovat alakerrassa. Toimitettuaan asiansa hän palasi vessasta t-paidanhelmat trikoiden sisään tungettuna. Minun ihailtavat alueet tuplaantui, isot pyöreät rinnat ja trikoissa pömpöttävä pillu.

Trikooshortsi joista jo kerroin, olivat todella tiukat. Pillun kaikki syvänteet ja poimut erottuivat kuin korostettuina etupuolella. Olin häkeltynyt ja tuijotin Mirjamia. Olin tuijottanut Mirjamin rintoja kuin joku vitun CP vammainen.

Punastuin jälleen, ja änkytin jotta sor Varastot tutkittuamme, palasimme yläkertaan jossa oli päivän puutelista kirjoitettu valmiiksi. Käyhän Hemmo vaihtamassa siviilit päälle niin lähdetään. Kohta istuimme firman pakussa ajamassa kohti tukkua. Mirjami oli pukeutunut kesäiseen löysään kesämekkoon. Istuutuessaan autoon hän oli nostanut helmat, ehkä liiankin ylös sillä minulla heräsi epäilys, että Mirjamilla ei ole enää shortsit alla eikä kyllä muutakaan. Kaula-aukko oli niin avoinna kuin vain voi olla ettei rinnat tulisi ulos mekon sisältä.

Taidat oikeesti pitää näkymistä, Mirjami tokaisi. Nolona katsahdin jalkoväliini ja totesin kuinka kullini selkeästi erottui puntissa olevana erektiona. Nyt kyllä ajetaan pieni lenkki Vai mitä Hemmo?

Mirjamin näin sanoessa hän nosti helmat kokonaan pois jo puoliksi paljaan pillunsa päältä. Työnsin sormeni kosteaan emättimeen etsien klitoriksen. Mirjami alkoi huohottamaan niin että pelkäsin hänen saavan jonkinlaisen kohtauksen.

Minä ja äiti olemme ihan tavallisia ihmisiä, emme kuulu edes kirkkoon. Meidän erottaa tavallisista perheistä vain se, että me panemme keskenämme. Ihan vapaasta tahdosta, molempien halusta. Enpä ole koskaan kuullut kenenkään valittavan että saa liikaa pillua, joten mitä pahaa tässä on?

Ei todellakaan ole pahaa, vaan hyvää roppakaupalla. Voisin "adoptoida" jonkun ihanan täysi-ikäisen pojan itselleni, omaa kun ei ole. Täälä olis kiinostunut poika sinulle ; missä päin suomea olet? Lähetä viestiä juke suomi Lähetä löylykauha perseesees homo runkkari. Meillä on sen verran pieni kämppä, että nukun äidin kanssa samassa sängyssä.

Äidillä ei kai oo yksinhuoltajana varaa ostaa isompaa kämppää täällä Helsingissä. Me muutettiin tähän pieneen yksiöön sen jälkeen kun äiti ja isä eros 5 vuotta sitten, eli siitä lähtien me ollaan nukuttu samassa sängyssä. Eihän siinä aluksi ollu mitään ihmeellistä, mutta vähitellen äidin vieressä nukkuminen alkoi tuntua aika jännältä. Kalu pyrki väkisinkin pystyyn öisin, ja salaa runkkailin kun kuulin että äiti nukkui. Vähitellen aloin tulla yhä rohkeemmaksi, muka vahingossa unissani pyörähdin niin että kosketin äitiä.

Ei äiti siitä tuntunut välittävän. Sitten aloin pyörähtämään niin, että housuissani seisova kalu kosketti äitiä. Aluksi äiti vetäytyi kauemmaksi, mutta muutaman yön jälkeen se ei enää tehnyt niin. Mä olin aluksi nukkunut alushousut ja paita päällä, mutta sitten rupesin nukkumaan alasti. Äiti taisi ihmetellä sitä, muttei kumma kyllä sanonut mitään.

Sillee oli helpompaa kierähtää äitiä vasten ja antaa kullin koskettaa häntä. Eikä äiti enää menny kauemmaks. Äiti oli yleensä nukkunu yöpaita ja pikkarit päällä, mutta sitten kerran se tuli nukkumaan pelkässä yöpaidassa.

Arvaatte kai että kullini seisoi kuin kanki. Odottelin puolisen tuntia että äiti olisi nukahtanut, ja samalla luuli että minäkin olisin.

Sitten käännyin taas äitiä kohti. Äiti nukkui kyljellään, kylki minua kohti ja toinen jalka vähän koukussa. En tiedä miksi, mutta sen yöpaidan helma oli kohonnut vähän niin että kun pyörähdin, kullini kosketti äidin pakaroita. Mä luulen että kullin kärki painui pakaroiden väliin, en tiiä sillä mä tulin samantien. Roiskin spermani äidin pakaroille. Se oli noloa, mutta kumpikaan ei sanonut mitään, kierähdin vain takasin selälleni ja yritin nukkua.

Äiti ei kääntynyt, mutta kuulin hengityksestä että se oli hereillä. Aamulla siitä ei puhuttu mitään, mutta kun tuli ilta ja me mentiin taas nukkumaan, huomasin että äiti oli taas pelkässä yöpaidassa, ilman pikkareita.

Mäkin pujahdin alasti sänkyyn. Taas sama homma, odoteltiin hetken muka nukahtamista, ja sitten taas kierähdin kyljelleni. Äiti oli samassa asennossa kuin eilen, kyljellään ja jalka vähän koukussa.

Tällä kertaa mä kuitenkin yllätyin, sillä kun kullini kosketti äidin pakaraa, tarttui äiti kädellään kullistani kiinni ja ohjasi sen pilluaan vasten. Ei tarvinnut sen enempää pyytää, työnsin kullin saman tien äidin pilluun. Se liukui helposti äidin märkään pilluun. Se oli sillä selvä, en ehtinyt tehdä kuin muutaman työnnön, kun tulin.

Äiti antoi mun purkautua sisäänsä. Hämmästyneenä kierähdin selälleni ja mietin mitä just oli tapahtunut. Äiti makasi kyljellään, hengitti raskaasti, meistä kumpikaan ei sanonut mitään. Siitä se sitten lähti. Aluksi me nussittiin tuolla lailla, pimeässä ja vähän sillee ettei sanottu mitään tai katsottu toisiamme. Ne ensimmäiset panot tapahtui kaikki takaapäin, peiton alla ja pimeässä. Lusikka-asento oli aika kiva. Sitte se vähitellen muuttui, rupesimme naimaan ihan normaalisti, kaikista asennoista ja valot päällä.

Enää me ei todellakaan ujostella, pannaan ihan vapautuneesti valloilla tai ilman, vaatteet päällä tai alasti. Onneks äidillä ei ollu varaa isompaan kämppään. Jos me ei oltais nukuttu vierekkäin joka yö, tätä ei kai olis tapahtunut.

Tai sitte olis, en tiedä. Työnnä löylykauha perseesees kaappihomo runkkari. Samassasängyssä, paljon iloa teille toisistanne! Aluksi se haittasi mua, enää ei todellakaan haittaa. Meidän nukkumajärjestelyt on ihan täydelliset. Surkee keskusteluaihe, eikö teillä ole parempaa tekemistä kuin kirjoitella tällaisia? Mä jouduin vähän aikaa sitten todistamaan tällaista, eikä se ollu todellakaan kivaa katseltavaa.

Ei ainakaan, jos se on oma poikaystävä, joka nussii äitiään. No, siitä tuli samalla entinen poikaystävä. Sama jätkä, joka oli nussinut mua, pani äitiään, hyi hitto. Ja se vanha lumppu näytti kyllä nauttivan, ja jätkä kanssa. Oli sen näköistä panemista, että ei ollu ensimmäinen kerta. Mä olin kyllä epäilly jotain, niin hyvät välit niillä oli tuntu olevan, mutta empä mä silti tällaista epäillyt. No, nyt kun se tuli nähtyä, niin meidän juttu loppu saman tien. Heippa äidinnussija, toivottavasti äiti antaa paremmat kyydit.

Ymmärrän kyllä että ottaa pattiin, tuota sun ei olis pitäny nähdä. Toisaalta, se ei ole sulta pois, se suhde on ihan eri juttu kuin sinun kanssasi. Äidin ja pojan suhde on jotain paljon enemmän kuin muut suhteet, ei sen kanssa edes kannata yrittää kilpailla. Anna panna vaan, ei ole sulta pois. Mua voi kai hyvällä syyllä sanoa äidin-nussijaksi, eikä se haittaa mua.

Mä olen pannut äitini kanssa jo melkein neljä vuotta, aina siitä kesästä lähtien kun täytin Isääni mä en oo koskaan edes nähnyt, niin kauan kuin mä muistan me ollaan asuttu kaksin. Me ollaan aina oltu läheisiä, ja viimeiset neljä vuotta siis muutenkin kuin vain tavallisesti. Mä en ole varma kumpi oli silloin aloitteellisempi, minä vai äiti, kai me molemmat oltiin.

Yksinhuoltajana äiti kai jotenkin halus erityisen paljon huolehtia musta, ja mä oon kyllä aina ollut kiinnostunut äidistä, siis niin kauan kun muistan jotain ymmärtäneeni naisista. Kyllä mua kiinnostaa myös oman ikäiset tytöt, mutta äidin kanssa se on aina ollut helpointa. Me pantiin siis ekan kerran jo neljä vuotta sitten, kesälomalla kun äiti oli vähän humalassa, ja siitä lähtien me ollaan nussittu säännöllisesti. Se säännöllisyys ja panemisen helppous tekee siitä niin kivaa. Melkein kuin me oltais naimisissa, siis että äiti antaa mulle pillua melkein aina kun haluan, ja tietenkin toisinkin päin.

Kyllä mäkin panen äitiä aina kun se niin haluaa. En mä varmaan osaa selittää tätä oikein, eikä sen niin väliä. Oon 20v jätkä ja nussinu äitin kans jo pari vuotta. Ne eros iskän kans ku olin jotai 16v ja nyt asun äitin kans ku täältä lyhyempi matka kouluun. Musta se on ihanaa kun se opetti mua alkuun ja nykysin pannaan useesti viikossa. Nuorempana nuuskin ja mälläsin sen alkkareihin ; varmaan huomas jo sillon et kiinnostaa. Ekan kerra oltii mun 18v synttäreillä, kun otettiin alkoholia ja juteltiin kaikkee ja tuli puheeks seksi.

Sen jälkee kynnys madaltunu ja kumpi tahaan ehottelee nykyää. Oltiin tos viikko sitten mutsin enon luona yötä, kun oli asiaa eri kaupunkii ja mutsia alko panettaa. Se pyys yöllää lykkii ja olin sen haarojen välis panemassa ja mutsi selällää sängyllä just kun enon vaimo tuli tuomaa sinne jotai pyyhkeitä.. Se oli vaa et sori ja aamulla hieman hiljaiset tunnelmat ; mut toisaalta mua kiihottanu aina vaan kiinnijääminen.

Hurraa meille kaikille, jotka olemme joskus jääneet kiinni tästä. Se on itse asiassa ihan makeeta. Mä jäin kiinni äidin kanssa panemisesta viime kesänä. Mä en yhtään muistanut, että oltiin sovittu että mun kaveri tulee mopolla meille illalla. Panin äitiä yläkerrassa takaapäin sen omalla sängyllä, kun kaveri oli tullut meille. Se oli ihmetellyt miksei mua näy pihalla, ja tullut sisälle meillä on aina ovet auki täällä maalla. Se oli kiivennyt yläkertaan ja nähnyt miten mä panen äitiä takaapäin äidin makkarin sängyllä.

Mä tai äiti ei huomattu sitä. Se oli ottanut lyhyen videopätkän ja näytti mulle sen sitten myöhemmin. Kaveri ei ollut mitenkään hämmästynyt tai muuta, se sanoi vaan että näytti aika irstaalta. Niin näytti, kun näin sen saman videopätkän. Irstaisuus on hyvän seksin paras mauste. Äiti ja poika -seksi on irstauden huippu, todellista insestin nautintoa.

Ettekö tosiaan saa ketään naista kirjoittamaan tänne oman tarinansa? Kiva lukee näitä juttuja täällä palstalla, varsinkin kun tietää että suurimmalla osalla teistä ei oo edes aavistusta, miten kivaa seksi äidin kanssa on. Minä koitin, kauan sitten kun olin parikymppinen ja kännissä.

Se oli juhannus, jota olin tullut viettämään mökille. Mulla ei juuri sillä hetkellä ollut tyttöystävää ja vanhemmat pyysi mökille jussiksi, joten mikäs siinä. Se oli vähän tyhmä juttu, juotiin kaikki aika paljon viinaa ja saunottiin. Isä sammui ekana, joskus ennen puolta yötä. Minä ja äiti jatkettiin tissuttelua ja maailman parantamista, ja kännissä kun oltiin, jutut meni aika härskeiksi. Kännissä ei oo kaikkein terävimmillään, joten lopulta se johti siihen, että mä ja äiti nussittiin nurmikolla.

Se oli sellainen aika pikainen pano, mutta ihan loppuun asti kuitenkin viety, ja ilman kumia. Se jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi panoksi äidin kanssa, aamulla meitä molempia hävetti sen verran ettei siitä koskaan puhuttu.

Ihan kiva juhannusmuisto kuitenkin. Sattuuhan näitä "paremmissakin piireissä", lipsahduksia. Usein miten siihen kai liittyy viina, vähän kännissä söhelletään ja sitten tehdään jotain, mitä ei ollut tarkoitus tehdä. Mulle kävi niin luvun alussa. Ihan aluksi on pakko sanoa, ettei todellakaan ollut tarkoitus panna äitiä, siinä vaan kävi niin. Liikaa patoumia, paljon viinaa ja sopiva tilaisuus Kännissä sattuu ja tapahtuu. Mä olin silloin 25 ja muuttanut jo pois kotoa, asustelin omassa kämpässä ihan eri paikkakunnalla kuin äiti.

Me oltiin saatu kutsu erään äidin sukulaisen häihin Jyväskylään. Mua ei olisi innostanut koko juttu, mutta äiti puolittain pakotti mut sitten sanoen että hän menee ja olisi epäkohteliasta jos en tulisi. Niinpä mä suostuin, ja me tavattiin Jyväskylässä. Koska meillä molemmilla oli aika pitkä matka Jyväskylään, äiti oli varannut meille hotellin yöksi. Me tavattiin hotellilla ennen kirkkoa, vaihdettiin huoneessa juhlavaatteet päälle. Jo siinä mä huomasin, että olipa äiti vielä hyvän näköinen.

Olinhan mä joskus teininä haaveillut äidistä, mutta ei se koskaan ollut johtanut mihinkään ja se oli unohtunut. Itsestään huolta pitänyt, vähän oli vuotias nainen nyt vaan on aika hyvän näköinen, varsinkin jos se juoksentelee ihan vapautuneesti samassa hotellihuoneessa sun kanssa pelkkiin alusvaatteisiin pukeutuneena, meikkaa ja vaihtaa ylleen juhlavaatteet. Täytyy tunnustaa, että hämmästyin miten hyvältä äiti näytti. Kirkkotilaisuus oli ihan ok, ja sen jälkeen mentiin juhlapaikalle, jossa oli ne normaalit leikit, syömiset ja tietenkin juomiset.

Mä en tuntenut siellä oikeastaan ketään, joten vietin aikaani aika paljon äidin seurassa, ja boolimaljan. Juhlien jälkeen tuli ne pakolliset jatkot niin että kun me joskus yöllä palattiin hotellille, oltiin molemmat humalassa. Huoneessa me ei ihan heti menty nukkumaan olis kai pitänyt vaan otettiin vielä minibaarista viiniä ja juotiin sitä. Äiti riisui jossain vaiheessa juhlavaatteet pois ja oli pelkissä alusvaatteissa.

Enhän mä voinut olla katselematta sitä, ja äiti kyllä huomasi sen. Homma eteni jotenkin kiusoitteluun mitäs katselet vanhaa äitiäsi, ei ole mitään katsottavaa Kunnon känni, alusvaatteisillaan olevan naisen vartalo sylissä, hotellihuone, kulli kovana, kyllä siinä hetkessä unohtui että se oli oma äiti.

Äiti ei mitenkään vastustellut kun suutelin sitä ja hyväilin sen vartaloa. Se oli menoa, kumpikaan ei kysellyt mitään. Menimme sänkyyn ja panimme. Täytyy sanoa että se oli todella hyvä pano. Siinä oli niin paljon latausta, ettei se edes kestänyt kovinkaan pitkään.

Hetken mietin voinko tulla äidin sisään ei ollut kortsua , mutta ihan vaan hetken. En mä olisi voinut poiskaan sitä vetää, niinpä tulin äidin sisään. Me makailtiin sylikkäin hetken eikä puhuttu mitään. Molemmat tais miettiä että mitä h.. No, mun kulli oli vielä äidin sisällä, joten rupesin naimaan uudestaan.

Sillä kertaa se kesti pidempään, ja me vaihdettiin asentojakin välillä. Mä pyysin äitiä välillä kääntymään polvilleen niin että sain panna takaapäin, ja sitten taas välillä käännyttiin.

Se oli todella hyvä pano, äiti oli aika äänekäs ja mä nussin oikein kunnolla niin että koko sänky heilui. Mä tulin uudestaan äidin sisään, tällä kertaa takaapäin. Jossain vaiheessa yötä me nukahdettiin, tai oikeastaan sammuttiin. Aamulla meitä molempia taisi vähän hävettää, sillä me ei puhuttu yöstä mitään. Aamupalapöydässä oli muitakin häissä olleita, ja kun ne kyseli miten ilta oli mennyt, niin sanottiin vaan että ihan kivasti ja mentiin aikaisin nukkumaan.

Me ei olla sen jälkeen naitu, tai puhuttu siitä mitä tapahtui. Se oli vain sellainen hetken huuma, tilaisuus jota ei voinut jättää käyttämättä. Huomasin vappuna, että äidillä on silikonit. Enpä ollut sitä ennen tiennyt, vaikka olin vähän ihmetellyt että miten hänen ikäisellä naisella voi olla niin isot ja pystyt rinnat.

No nyt se selvisi, silarit tuntuu käden alla kun rintaa puristaa. Aika makee juttu, mä olin kuvitellut että äiti on luomu, mutta se onkin jossain välissä laittanut rintansa.

Ei taida peräkammarin aikamiehet saada muuta naista kuin äitiään. Hyi helvetti, miten sairasta porukkaa!! Kyllä saa, tosin ei ne lukiotytöt vielä paljoa ymmärrä panemisesta. Se on sellaista räpellystä. Onneksi äiti osaa naida kunnolla ja pitää siitä, kun sitä nussia ihan huolella.

Musta se on ihan ok, jos se sopii molemmille eikä loukkaa ketään. Äiti on eronnut eikä sillä ole uutta miesystävää, ja mä en todellakaan kerro siitä satunnaisille tyttöystävilleni. Tää on vaan parantanut mun ja äidin suhdetta, me ollaan tosi läheisiä nykyään ja tehdään hyvää toisillemme. Aika harva kai voi sanoa että on nainut orgasmin omalle äidilleen, ei kai siinä voi olla mitään pahaa?

Tulevaisuuttapa hyvinkin, ainakin viikonlopun perusteella. Pari kuukautta sitten panin äidin kanssa. Se oli tulosta aika pitkästä jännityksestä meidän välillä, mutta ei silti ollut mikään suunniteltu juttu.

Äiti on jo pari vuotta ollut yksinhuoltaja ja me asumme kaksin pienessä kerrostalo -kaksiossa. Minä kirjoitin lukiosta viime vuonna, mutta opiskelupaikkaa ei ole vielä löytynyt, joten vietän välivuotta ja asun vielä kotona. Se eka kerta tapahtui melkein vahingossa, olimme molemmat melkoisessa kännissä sinä iltana. Olin ollut kavereiden kanssa baarissa ja kun tulin kotiin, äiti oli vielä hereillä. Äiti oli viettänyt illan televisiota katsellen ja oli siinä samalla juonut pullollisen valkoviiniä.

Äiti oli aika kännissä, mutta niin olin minäkin. Istahdin äidin seuraan ja me otimme vielä lisää viiniä. Känni ja pieleen mennyt baari-ilta kai johti siihen, että estoja ei juurikaan ollut ja istuskelutamme hetken huomasin, että kulli seisoi kovana, halusin pillua.

Äitikin huomasi sen, eikä oikeastaan mitenkään estellyt minua kun ryhdyin vähitellen hyväilemään häntä. Siinä vaiheessa kun käteni oli äidin haarojen välissä tiesin, että ilta päättyisi äidin sänkyyn. Niinhän siinä sitten kävi, ilta päättyi siihen että panimme äidin sängyllä.

Se oli sellainen nopea kännipano takaapäin, enemmän kiimaa kuin tunnetta. Nussittuamme menin vähin äänin omaan huoneeseeni nukkumaan, eikä aamulla asiasta puhuttu mitään. Pari kuukautta meni eikä me tehty enää mitään sellaista, oltiin ihan normaalisti.

Fiksumpi olisi kai jättänyt asian siihen, mutta mä halusin lisää, uudestaan ja jotenkin musta tuntui, ettei äitikään vastustaisi. Pari kuukautta mä tosiaan jaksoin odotella, sitten päätin tehdä asialle jotain. Päätin viettää äidin kanssa lauantai-illan kaksin kotona, vähän viiniä ja mukavaa yhdessäoloa.

Se oli täysi menestys. Kun ehdotin asiaa äidille, äiti suostui heti. Ei me tietenkään panemisesta puhuttu, mutta molemmat tiesi että siihen oli tarkoitus päätyä. Minä ostin vähän viiniä iltaa varten, ja sitä me sitten juotiin ja kateltiin telkkaria. Viimeksi äiti oli ollut pukeutuneena pelkkään kylpytakkiin, mutta nyt äiti oli laittanut ylleen kivan kesämekon. Muutaman lasillisen jälkeen äiti meni saunaan. Odottelin hetken ja menin sitten ihan muina miehinä perässä, yleensä me saunotaan erikseen.

Äiti ei sanonut mitään, mulle jäi sellainen kuva että se oli odotellut mua saunaan. Totta kai alastoman äidin näkeminen sai kaluni kovettumaan, ja äitikin huomasi sen. Saunominen muuttui hyväilemiseksi äiti runkkasi mun kullia ja mä suutelin sitä ja hyväilin sen rintoja , ja aika nopeasti me mentiin yhteisen suihkun kautta äidin makuuhuoneeseen. Tällä kertaa me ei oltu läheskään niin kännissä kuin silloin ekalla kerralla, joten paneminenkin tuntui aika paljon paremmalta. Äiti tuntui todellakin olevan aika puutteessa ja oli todella halukas.

En mä osaa sanoa kauanko me naitiin, mutta kun tulin viimein äidin sisään, se tuntui todella hyvältä. Äiti ei tuntunut saavan tarpeekseen, niinpä me hetken kuluttua otettiin uudestaan. Välillä äiti ratsasti mun päällä, välillä mä panin sitä lähetyssaarnaajasta tai takaapäin.

Toisen orkun jälkeen oli pakko levätä vähän. Me noustiin ylös ja puettiin päälle. Vähän syötyämme me jatkettiin telkkarin katsomista ja juotiin loput viinit. Illan päätteeksi me mentiin taas äidin sänkyyn, sillä kertaa me oltiin jo humalassa ja seksi oli sen mukaista, pitkää ja ilman minkäänlaisia estoja, vai mitä mieltä ootte siitä panin välillä äitiä rintojen väliin ja sitten taas jatkettiin pilluun panemista.

Äiti osasi kaikenlaisia asentoja, muun muassa sen että nosti jalat mun harteille ja oli ihan linkkuveitsenä kun nussin lähetyssaarnaajassa. Sen yön nukuin äidin vierellä, ja kun me aamulla herättiin, ei kumpikaan ollut mitenkään hämillään. Sunnuntaina me ei enää pantu, mutta musta silti tuntuu että tää ei todellakaan jäänyt tähän, sen verran hyvältä se oli molemmista tuntunut.

Niin että toivottavasti tulevaisuutta. Mulla ei varsinaisesti ollut fyysistä kontaktia äidin kanssa. Monesti kurkin hänen makkarinsa oven raossa kun äiti tyydytti itseään sormin ja dildolla.

Taisi tietää että katselen kun aina jätti oven raolleen. Luulen että kävi myös katselemassa kun itse runkkailin huoneessani. Saunottiin yhdessä ja siellä tuli aina vilkuiltua äidin jalkoväliä. Istui jalat koukussa ylälauteella jalat pikkasen levällään siten että tavara loisti hyvin. Kun äiti huomasi että katselen levitti jalkojaan entisestään ja näkymät paranivat. Jälkikäteen harmittanut miksen tehnyt aloitetta äitiä kohtaan. Ties vaikka olis päässy lähikontaktiin. Kuka jättää tuollaisen tilaisuuden käyttämättä?

Ihan selvä juttu, sinulla olisi voinut olla todella hauskaa äitisi kanssa. Runkkailette niin että toinen näkee, ja saunotte yhdessä Onneksi minä en tehnyt tuota samaa virhettä. Nainen joka harrastaa seksiä pojan kanssa on tosi seksikäs koska seksinälkäinen nainen on seksikä. Olisi hienoa päästä panemaans sellaista naista joka panee poikansa kanssa koska sellainen nainen on todella seksikäs Kun en kuitenkaan pääse niin kyselen kainlaista, jotta voisin edes kuvitella.

Tiedättekö kiihottaako äitiänne se että on oman pojan kanssa tai miten äitinne kokee asian verrattuna muihin miehiin?! Onko kukaan nainut äitiään siten että kumpikaan EI ole ollut humalassa kun tuntuu että kaikki ovat olleet humalassa?

Mitä kaikkea äitinne on opettanut teille seksistä? Liittyykö äidin kanssa panemiseen jotain tunteita verrattuna siihen, että olisi joku muu nainen? Kuinka monen äiti pitää ratsastamisesta? Tuleeko äitinne koskaan oma-aloitteisesti vaikkapa syliin ja ottaa kullin sisäänsä?

Jos asutte kaksistaan, niin oletteko koskaan koton kaksistaan alasti tai edes äitinne? Pukeutuuko äitinne koskaan seksikäästi kotana kiihottaakseen teitä ja jos pukeutuu niin millä tavalla? Minkälainen karvotus äidillänne on?

Jos käytte saunassa yhdessä, niin tapahtuuko saunassa jotain vain meneekö saunominen normaalisti vain saunomisena? Harrastatteko suuseksiä eli antaako äitinne nuolla ja onko opettanut nuolemista ja jos on niin miten? Mistä äitinne pitää kaikkein eniten? Antaako äitinne teille joskus pelkkää käsihoitoa? Kuinka usein äitinne haluaa seksiä et siis sinä vaan äitisi?

Minkä ikäinen äitisi on ja minkä ikäinen sinä olit kun aloitte sekstailemaan? Kiihottuuko äitinne rintojen hyväilystä eli esim. Onko äitinne sanonut mitään mielipidettä kullinne koosta? Minkälainen äitinne muuten on ja minkälaiset välit teillä on? Onko kyse vain seksistä vai onko teillä muutenkin välit parantuneet seksin myötä eli miten arkielämä on muuttunut tai äitinne käytös tai suhtautuminen teihin on muuttunut seksin myötä? Minkä näköinen äitinne on pitkä, lyhyt, hoikka, tukeva, urheilullinen vai ei, pukeutuu yleensä seksikkäästi vai ei jne.

Miksi luulet että äitisi haluaa sinua eli oletko komea, iso kalu vai kelpaako kuka vain? En tiedä, sen tiedän että minä kiihottavaa äitiä. Se on tullut selväksi näiden muutaman vuoden aikana. Ei me viikolla olla kännissä, ja silti me nussitaan. Ei viina siihen liity, paitsi silleen että tietenkin pienessä kännissä meitä molempia pakettia enemmän.

Me ollaan opetettu molemmat toisiamme. Äiti on kai opettanut sitä, miten naista huomioidaan ja ollaan helliä, minä sitä, miten seksi voi olla spontaania ja tapahtua ihan hetkessä, ilman suunnitelmaa. Liittyy, ei sitä voi kieltää. On ihan eri juttu panna äidin kanssa, kuin bileissä jonkun luokkakaverin kanssa. Jotenkin se, että oma äiti huutaa onnesta on paljon kiihottavaa paa kuin se, että se on joku ihan muu.

Ainakin minun äiti pitää ratsastamisesta, aika usein äiti tulee minun päälleni ja ottaa minut sisäänsä. Ei me olla alasti, paitsi nukkumaan mennessä ja tietenkin saunassa. Kyllä meillä muuten on vaatteet yleensä päällä. Tottakai pukeutuu, äiti tykkää käyttää seksikkäitä alusasuja ja stayuppeja. Muutenkin äiti tykkää pukeutua naiselliset, ei oo mitenkään mummomainen.

Tää on varmaan joku fetissikysymys, mutta ihan normaali, lyhyeksi ajettu tumma häpykarvoitus. Sellainen, että häpyhuulet näkyy, ei mikään turkislakki. Kyllä me ollaan näiden muutaman vuoden aikana käyty yhdessä alasti saunassa, melkein joka viikko. Joskus se johtaa sänkyyn, ei aina, riippuu vähän tunnelmasta.

Antaa äiti nuolla, ja ottaa suihin, ihan loppuun asti. Olen onnistunut muutamia kertoja nuolemaan äidille orkun, ja äiti on aika monta kertaa antanut mun tulla suuhunsa.

En tiedä, aika usein meidän panot päättyy siihen että äiti haluu takaa, eli kai se pitää takaapäin panemisesta. Eipä oikeestaan, kyllä se on ainakin tähän asti aina johtanut panemiseen.

Kyllä me halutaan ihan yhtä aikaa, mutta jos kysyt sitä miten usein äiti tekee aloitteen, niin ehkä kerran viikossa. Riippuu vähän viikosta ja tunnelmasta. Äiti oli 44, omaa ikään en viitsi sanoa, lukiossa kuitenkin. Äidillä on aika herkät rinnat, se pitää niiden hyväilemisestä ja imetyksestä. Aika usein ihan naidessakin mä imen äidin nännejä, se tekee äidille hyvää. Ei ole, mutta taitaa se olla ihan riittävän iso, ainakin siitä päätellen miten tiukalta äiti tuntuu, ja miten se nauttii.

Meillä on tosi hyvät välit. Ehkä mä oon nykyään enemmän tasavertainen äidin kanssa, se kuuntelee mun mielipiteitä. Meidän välit lähen tosi paljon sen jälkeen kun me ruvettiin panemaan, mutta ollaan me silti edelleen äiti ja poika. Äiti on kai ihan tavallinen nelikymppinen nainen, mua 10 senttiä lyhyempi ja parikymmentä kiloa kevyempi. Äiti on about ja painaa kai 60 kg. Ihan normi kuntoilija eli suht kiinteä ja isorintainen nainen.

Äidillä ei oo mahaa, kiitos kuntoilun. En tiedä, kyllähän äiti miehiä saisi, mutta kyllä se nauttii meidän seksistä, siitä oon varma. Kumpi teistä teki aikanaan ensin aloitteen seksiin? Minkälaisissa tilanteissa äitisi tulee ratsastamaan? Tuleeko äitisi joskus spontaanisti kuten vaikkapa kun istut olohuoneen sohvalla? En oikein ymmärrä, että äitisi käyttää kotona stayuppeja, koska niiden kanssa pitää käyttää hametta, jotta ovat seksikkäät ja hame taas on erittäin hankala kotona. Vai käyttääkö äitisi tosiaan hametta kotitöitä tehdessä?

On aika jännittävä tunne, kun äiti haluaa seksiä. Se tuntuu kivalta, kiihottavalta. En mä ole koskaan edes ajatellut, ettei äitiä kiihottaisi se, että se panee mun kanssa. Kyllä sitä kiihottaa, usko pois, sen kyllä huomaa. Sitä mä en tiedä, kiihottaako äitiä jotenkin erityisesti se, että mä olen sen poika. En tiedä, voi olla, mua ainakin kiihottaa se, että saan panna äidin kanssa. Tottakai me ollaan pantu niin, ettei me olla humalassa, ei kai kukaan koko ajan ole kännissä?

Tässä muutamassa vuodessa on tietenkin ollu juhlia ja sellaisia, jolloin me ollaan oltu ainakin vähän kännissä ja naitu, mutta kyllä me suurimman osan ajasta ollaan oltu iahn selvin päin ja silti naitu. Ei äiti ollut mun ensimmäinen pano, aika kaukana siitä, joten ei äiti ole mitään ihmeellistä mulle opettanut.

Jotenkin meillä vain kaikki natsaa ja halutaan samoja juttuja ja ne tuntuu hyvältä, ei siihen sisälly mitään opettamista kummaltakaan. Ihan taatusti tähän liittyy paljon tunteita verrattuan siihen, kun panee jonkun muun naisen tai tytön kanssa, ja siksi tää ei ihan kaikille sovikaan.

Ei omaa äitiä voi panna sillä ajatuksella, että se nyt vaan on joku nainen, tai en mä ainakaan pysty siihen. Justiinsa se, että se on äiti, jonka kanssa panet, tekee siitä niin erityisen, ihan erilaisen kuin muiden kanssa. Kymmeene kertaa kiihottavampaa kuin muiden kanssa. Voihan se olla, ettei se olis niin kiihottavaa jos se ei olis kiellettyä, en tiedä. Äiti pitää ratsastamisesta ihan niin kuin muistakin asennoista. Me asutaan kaksin, ja tietenkin me ollaan toistemme edessä alasti aina silloin tällöin.

Se on meille ihan luonnollista. Kyllä äiti joskus pukeutuu seksikkäästi, ainakin sillon kun ollaan menossa ulos juhlimaan, tai joskun viikonloppuna, kun meidän on tarkoitus viettää mukava ilta ja yö yhdessä.

Kyllä se ihan tavallinenkin pukeutuminen on seksikästä, mutta on tietenkin kivaa, kun äiti aina silloin tällöin pukeutuu seksikkäisiin alusvaatteisiin tai t-paitaan ilman rintaliivejä. Äidillä on ihan tavallinen karvoitus, tumma häpykarvoitus, jonka äiti tykkää pitää lyhyenä ja siistinä. Se on hyvä, sillä silleen mäkin tykkään siitä, lyhyenä ja siistinä, sellaisen että häpyhuulet näkyy karvoituksen alta. Tottakai me käydään saunassa yhdessä, meidän talossa on sauna ja me asutaan kaksin.

Joskus me vaan saunotaan, joskus me mennään saunan jälkeen sänkyyn, riippuu vähän tilanteesta. Kyllä me harrastetaan suuseksiä, äiti pitää siitä kun mä nuolen sitä, ja mä pidän siitä kun äiti ottaa suihin, joten joo, suuseksi on hyvä asia. Kaikkein eniten äiti pitää siitä, kun me pannaan. Ei asennolla tai muulla ole väliä, musta tuntuu, kaikki asennot on ihan ok ja tekee hyvää. Ei se kyllä koskaan ole jäänyt pelkkään käsihoitoon, kummallakaan.

Äiti haluaa seksiä ehkä kerran - pari viikossa. Silloin kun me aloitettiin tää juttu, äiti oli 46 ja mä olin melkein Tottakai äiti kiihottu rintojen ja nännien hyväilystä, kuka nainen ei kiihottuisi?

Äidin mielestä mun kulli on oikein hyvän kokoinen Meillä on tosi hyvä välit muutenkin, siis sen lisäksi että me pannaan. Me ollaan tasavertaisia, äiti kuuntelee ja kunnioittaa mun mielipidettä. Ja tietenkin mä kuuntelen ja kunnioitan äidin mielipiteitä. No jos multa kysyt, niin äiti on tosi hyvän ja seksikkään näköinen.

Kauniit, jotenkin kissamaiset kasvonpiirteet, kohtalaisen hoikka vartalo, isot rinnat ja lihaksikkaat pakarat. Jos pitäisi sanoa, niin äiti on sopivasti urheilullinen, muttei mikään kuivakka lankku. Minä luulen että äiti haluaa seksiä minun kanssani ihan samasta syystä kuin minä hänen, se tuntuu hyvältä ja kiihottavalta. Mun äiti on 41 ja mä olen Mun mielestä äiti ei todellakaan ole vielä mitenkään vanha.

Äiti on kai ihan tavallinen suomalainen nainen. Ihan sopusuhtainen, aika isorintainen ja muutenkin mun mielestä hyvän näköinen. Äiti on mua lyhyempi ja aika urheilullinen, tykkää käydä Elixiassa ja lenkillä. Mun mielestä äiti pukeutuu seksikkäästi, tosin mikä tahansa vaate näyttää äidin päällä seksikkäältä.

Äiti on ristiverinen, ei tumma muttei vaaleakaan. Kauniit silmät, sopivan leveä lantio ja isot rinnat, olen huomannut että muutkin katselevat äidin rintoja. Ei siis mikään povipommi, mutta tavallista isommat rinnat. Ja hyvä, kiinteä peppu. Eli siis ainakin mun mielestä hyvän näköinen, seksikäs nainen. Äiti pukeutuu aika vaihtelevasti. Joskus se käyttä farkkuja, joskus taas mekkoa tai jakkupukua. Mä luulen, että eniten äiti tykkää hameista, ainakin useimmiten sillä on hame.

Kotona äiti kyllä voi olla vaikka farkuissa ja t-paidassa, ja näyttää niissäkin ihan älyttömän hyvältä. Kireät farkut ja valkoinen t-paita, jonka alla on mustat rintaliivit, ihan älyttömän hyvän näköinen yhdistelmä.

Ja äiti tietää sen. Me asutaan kaksin kerrostalossa, ollaan asuttu samassa paikassa jo melkein kymmenen vuotta. Mulla on oma huone, ja niin on äidilläkin, tosin mä en enää nuku omassa sängyssä. Mä käytän omaa huonetta opiskeluun ja sen takia, että voin tuoda kavereita kylään.

Muuten mä vietän nykyään yöt äidin makuuhuoneessa, samassa sängyssä äidin kanssa. Se sopii meille molemmille. Me mentiin ekan kerran sänkyyn vähän yli vuosi sitten, eli äiti oli silloin muistaakseni vielä Mä olin silloin lukiossa. Eikä me oltu silloin humalassa, se tapahtui ihan muuten vaan, ihan tavallisena viikonloppuna. Äiti ei edes juo paljoa, enkä mäkään.

Sopiva tilaisuus ja vähän rohkeutta molemmilta, niin siinä vain kävi. Sen ekan kerran jälkeen me ollaan jatkettu sitä, ja nyt sen tuntuu meistä molemmista ihan luonnolliselta, hyvältä.

Mä en tiedä, kiihottuuko äiti erityisesti juuri siitä, että mä olen sen poika. Ehkäpä, ainakin mua kiihottaa eniten juuri se, että mä saan panna oman äitini kanssa. Ehkä eniten mua kiihottaa se, että tämä on nykyään osa meidän arkea. Meidän arki oli vielä vuosi sitten aika erilaista. Nykyään se on ihan normaalia, että me ollaan päivät töissä ja koulussa, ja kun me tullan kotiin, jutellaan päivän asioista, ja sitten mennään yöksi vierekkäin nukkumaan.

Ja ennen nukahtamista me saatetaan panna. Ja nukahtaa sitten vierekkäin. Tai vaikka kun äiti tulee töistä kotiin, mä saatan auttaa sitä kotitöissä ja siitä me sitten vain ajaudutaan sänkyyn. Eli arki on muuttunut aika paljon. Muutenkin me ollaan nykyään paljon läheisempiä kuin ennen seksiä. Me puhutaan kaikesta ja ollaan tosi hyviä kavereita. On aika vaikeeta kuvailla niitä tunteita, joita tähän liittyy.

Mä tiedän, ettei kaikki tunne samoin, mutta ainakin mulle on ihan älyttömän kiihottavaa panna äidin kanssa. Se on ihanb erilaista kuin muiden kanssa, jotenkin paljon kiihottavampaa. En osaa sitä paremmin kuvailla. Ei meillä ole mitään erityistä lempiasentoa, kaikki käy.

Eniten mä kai pidän siitä, kun äiti makaa mun alla. Silloin mä pystyn paremmin tahdittamaan meidän naintiamme ja on aika makeen näköistä katsellaäitiä, kun me pannaa. Mä tykkään katella äitiä silmiin silloin, kun tulen. Ei me yleensä kotona olla alasti, paitsi saunassa ja silloin, kun mennään nukkumaan. Muuten meillä on vaatteet päällä. Eli ihan tavallisesti me ollaan, yleensä. Sauna ei ole meille mikään erityinen juttu, johtuu kai siitä että me käytetään taloyhtiön saunaa.

Mä näen äidin muutenkin alasti joka ilta, joten ei se sauna ole mitenkään ihmeellinen juttu. Sitä paitsi tykkään siitä, kun saan riisua äidin, joten sauna ei ole meille se juttu.

Me molemmat tykätään suuseksistä, muttei se ole mitenkään erityinen juttu. Joskus mä nuolen äitiä, ja äiti kyllä tykkää ottaa multa suihin. Eniten me kyllä tykätään siitä, kun me pannaan, joko edestä päin tai takaa. Eniten me kai pannaan siten, että äiti makaa selällään mun alla. Se on aika intiimiä, ja mä tykkään imeä äidin rintoja samalla kun me naidaan ja katsoa äitiä silmiin, kun mä tuun.

Äidillä on aika isot rinnat, se se tykkää siitä, kun mä hieron ja imen niitä. Äidin nännit yleensä kovettu melkein heti, kun mä kosketan sen rintoja. Ja mä tykkään imeä äidin nännejä, se on aika kiihottavaa. Takaapäinkin on hyvä, riippuu ihan tilanteesta. Joskus äiti tykkää tulla otetuksi rajusti, ja silloin takaa päin on äidistä aika kiihottava juttu.

Meillä ei ole mitään erityistä lukua seksin suhteen, mutta yleensä normaalina viikkona äiti kai haluaa seksiä kerran - pari viikossa. Tähän lopuksi haluan vielä sanoa sen, että ihan parasta on se, miten meidän arki nykyään on muuttunut. Kumpi tahansa voi tehdä aloitteen, toista saa hyväillä ja koskettaa eikä ole mitenkään ihmeellistä, että me mennään sänkyyn. Muuten, osasitteko olla toistenne seurassa alasti, esimerkiksi taloyhtiön saunassa, jo ennen seksiä?

Kertomuksesi oli miellyttävä, yksityiskohtainen ja kertoi siitä, että tuotatte molemmat toisillenne iloa. Me ollaan aina saunottu yhdessä, jo ihan pienestä. Siihen oli aluksi ihan käytännön syyt, taloyhtiön saunavuoro on niin lyhyt, ettei sitä oikein voi jakaa kahteen osaan.

Eikä se aluksi tuntunut mitenkään ihmeelliseltä, mutta sitten yhdessä vaiheessa äidin alaston vartalo alkoi kiihottaa aika paljon. Tietenkin mä yritin peitellä sitä, mutta kyllähän äiti sen huomasi. Äiti oli vain kohtelias eikä sanonut mitään. Aika usein mä menin niiden saunavuorojen jälkeen suoraan omaan huoneeseeni runkkaamaan. No, onneksi nykyään ei tarvitse tehdä sellaista, voidaan mennä äidin makuuhuoneeseen ja tyydyttää toisemme.

Naiset, niin äidit kuin muutkin, ovat otettuja, kun huomaavat että ovat viehättäviä ja kiihottavat toista, varsinkin nuorempaa ja varsinkin omaa poikaa.

Tuntee olevansa kaunis ja haluttu. Iloa teille toisistanne monta sylillistä! Viime viikonlopun puutarhajuhlat lähti ihan käsistä. Bileet päättyi siihen, että kun vieraat oli lähteneet, minä ja äiti jatkettiin juhlintaa makuuhuoneessa. Ei se ollut eka kerta, me ollaan pantu jo pari kertaa muutama kuukausi sitten, mutta tää ilta ja yö oli kyllä paras.

Se oli pelkkää panemista, tosi kiihkeää sellaista ja kun se viimein päättyi, se päättyi siihen että panin äitiä takaapäin sen omalla sängyllä ja sain todella rajun orkun. Melkein kaikki tuli kokeiltua sen puolisen tunnin aikana, ainoastaan anaalipano jäi kokeilematta.

No ehkä seuraavalla kerralla. Meillä se ei todellakaan ollut mikään hetken humalassa tapahtunut kännipano, vaan pikemminkin pitkän kehityksen lopputulos. Ehkä se siksi johtikin niin hyvään lopputulokseen, me molemmat ehdimme miettiä sitä niin kauan. Pakko tunnustaa, että minä tein kyllä kaikkeni, että pääsisin äidin kanssa sänkyyn, mutta kyllä äitikin oli siinä mukana, heti alusta lähtien. Olen nyt jo aikuinen ja muuttanut pois kotoa, joten tämän voi kertoa. Se alkoi joskus silloin, kun täytin 15 ja pääsin ripiltä.

Silloin huomasin, että äidin halit tuntuivat ihan muulta kuin aikaisemmin. Olin saanut rippileirillä osani tytöistä, ja yllättäen huomasin että tunsin ihan samoja tunteita äitiä kohtaan. Oli siinä ihmettelemistä murrosikäisellä pojalla. Äkkiä aloin kiinnittämään huomiota siihen, miten hyvältä äiti näytti.

Tottakai yritin kätkeä sen äiditä, mutta kyllähän hän sen huomasi. Ja mitä äiti teki? Sen sijaan että hän olisi piilotellut itseään, hän tuntui nauttivan siitä että kiihotti minua. Jälkeenpäin hän on sanonut, että häntä kiihotti se, että minä tunsin vetoa häneen.

Äiti teki kaiken oikein. Hän pukeutui mukavasti, halaili minua kuten ennenkin, muttei koskaan liian selvästi osoittanut, että tiesi kiihottavansa minua. Hän ei käynyt enää kanssani saunassa, mutta antoi minun "vahingossa" nähdä alastoman vartalonsa kun hän riisuutui tai pukeutui. Se kaikki tuntui ihan luonnolliselta, mutta myöhemmin hän on kertonut, että hän teki sen tarkoituksella.

Minä tein samoin, annoin hänen nähdä alastomana esimerkiksi omassa huoneessani, kun nukuin ja hän tuli aamulla herättämään minua. Nukuin aivan tarkoituksella alasti tietäen, että aamulla hän näkisi minut ja kaluni. Oli myös monia muita tilanteita, jolloin joko minä tai äiti tarkoituksella härnsimme toisiamme. Tällaista härnäystä jatkui melkein kolmisen vuotta, kunnes olin riittävän vanha, ja päättäväinen, tekemään asialle jotain. Se päivä on jäänyt mieleeni.

Äiti oli tapansa mukaan taas kiusoitellut minua koko edellisen illan pukeutuen todella kivasti ja halaillen minua paljon. Mennessäni nukkumaan olin todella kiihottunut. Kun äiti taas aamulla tuli tapansa mukaan herättämään minua, en antanut sen jäädä siihen.

Kun äiti aamulla tuli huoneeseeni ja tuli sänkyni viereen herättääkseni minut, tartuin häntä kädestä ja vedin peiton yltäni. Äiti näki kovana seisovan kaluni, oli ihan selvää mitä halusin. Sillä kertaa olin valmis viemään loppuun tämän loputtoman leikin, en päästänyt äidin kädestä irti vaan vedin hänet sänkyyn vierelleni. Melkein kuin itsestään äiti tuli viereeni, ja alleni ja levitti reitensä. Hänellä oli yllään aamutakki, ei mitään muuta, joten se kaikki tapahtui aika nopeasti.

Olin halunnut sitä melkein kolme vuotta, ja äkkiä äiti oli allani ja minä hänen päällään. Panin siis äitiä ensimmäisen kerran omalla sängylläni, aamulla. Siihen ei tarvittu paljoakaan, tulin todella nopeasti. Äiti poistui melkein heti kun olin tullut. Me jatkoimme sitä samaa leikkiä muutamina aamuina, kunnes nussimme muutenkin.

Se tuntui jopa paremmalta kuin se aamuinen pano. Siihen liittyi viettelemisen tunne, ja se että äiti tuli kanssani sänkyyn ja antoi minun naida itseään. Eli tämä juttu ei siis ollut mikään kännipano, vaan pitkän ajan lopputulos. Siksi se kai tuntuu niin hyvältä, vieläkin. Kerro lisää noista muista panoista. Tämä ehkä alkoi "kännipanosta", mutta nykyään tää on kaikkea muuta.

Tää on mun ja äidin yhteinen juttu, äiti haluaa ihan yhtä paljon kuin minäkin. Me pannaan muutama kertaa viikossa, ja molemmat halutaan sitä.

Tää on ihan parasta, me molemmat saadaan niin paljon kuin halutaan. Äiti saa seksiä aina kuin haluaa, ja niin minäkin. Tää tuntuu tosi hyvältä, en ymmärrä miksi tätä vastustetaan niin paljon.

Käy kateeksi teitä poikia. Kertokaa jotain äitinne ulkonäöstä ja minkä ikäisiä olette. Miten pidätte seksisuhteen salassa jos perheessänne asuu myös muita? Miten seksi yleensä alkaa? Onko teillä tietyt rutiinit siten, että ollaan vaikka tiettyyn aikaan samassa sängyssä vai onko seksi spontaania site, että äitinne voi tulla vaikkapa ratsastamaan olohuoneessa vai minkälaista seksi?

Saako äitinne orgasmin seksissä ja miten äitinne käyttäytyy kun hän on "huipussaan"? Esittääkö äitinne toiveita seksin suhteen, toteutatteko niitä ja mitä toiveet ovat?

Minkälaista seksi on tunnetasolla eli liittyykö seksin äidin kanssa jonkinlaisia tunteita? Tunnetteko itsenne pikkupojaksi äitinne rinnalla seksin aikana voi oletteko tasavertaisia kumppaneita? Onko äitinne seksiobjekti siinä missä kuka tahansa nainen vai koetteko äidin kanssa olemisen eri tavalla kuin muiden naisten kanssa? Miten äitinne suhtautuu teihin seksiobjektina eli käyttääkö hän teitä vai kaluna, jolla on hyvä tyydyttää itsensä vai onko äidillänne jotakin tunteita teitä kohtaan tai kiihottuuko äitiänne teistä enemmän kuin muista miehet jostain syystä kuten esim.

Kun äitinne haluaa seksiä niin miten hän tuo esille sen eli puhuuko jotain vai sanooko vain suoraan että haluaa seksiä vai houkutteleeko teidät jotenkin fyysisesti sänkyyn esim. Tykkääkö äitinne käydä suoraan asiaan vai tykkääkö hän jonkinlaisesta esileikistä ja millaisesta? Kuinka usein äitinne haluaa seksiä eli jos äitinne saisi päättää yhdyntäkertojen määrän vaikkapa kuukaudessa, niin paljonko niitä suunnilleen olisi?

Onko äitinne opettanut teille seksistä jotain eli miten hänet saa kiihottumaan eli vaikkapa sitä miten klitoris saa kiihotusta tarpeeksi seksin aikana, mitkä asennot ovat hyviä naiselle jne. Tietääkö kukaan ulkopuolinen että harrastatte seksiä kuten äitinne naiskaverit ja jos tietävät niin miten ovat suhtautuneet?

En ole tämän ketjun aloittaja, joten tämä kysymys ei ollut osoitettu minulle, vaan molemmathaluaa, säännöllisestiäidin ja 8KKhh6 -nimimerkeille, mutta vastaanpahan kuitenkin, kun on niin hyvä keskustelu.

Äiti on 48, minä Äiti on kai ihan tavallisen näköinen keski-ikäinen nainen, minun mielestäni tosi kaunis. Hän on noin cm pitkä ja painaa ehkä noin 60 kg? Tukan väri ja pituus vaihtelevat, tällä hetkellä äidillä on aika lyhyt, vaaleaksi sävytetty tukka. Äidillä on kai tavallista kookkaammat rinnat, kuppikokoa en kyllä osaa sanoa, ehkä c?

Äiti on nuorempana harrastanut tanssia, ja se kyllä näkyy yhä hänen vartalossaan. Äiti ei ole lihava, vaan aika kiinteä, kaunis nainen. Hän pukeutuu yleensä aika tiukkoihin, vartalonmyötäisiin vaatteisiin, ja miksipä ei, äidin vartalossa ei ole mitään hävettävää, päivastoin.

Farkut ovat ihan äidin lempihousut, ja kyllä häntä kelpaa katsella tiukoissa farkuissa. Meidän perheessä ei enää asu muita, joten kotona meidän ei tarvitse salailla tätä mitenkään. Ainoastaan utelialita naapureilta ja satunnaisilta tyttöystäviltä tämä pitää salata, mutta siinä me olemme onnistuneet ihan hyvin. Seksi voi alkaa ihan miten vain, ei meillä ole mitään rutiinia. Se on aika spontaania, joskus äiti tekee aloitteen, joskus minä. Useimmin me pannaan iltaisin nukkumaan mennessä, mutta se johtuu siitä että me nukutaan samassa sängyssä.

Me ollaan pantu tosi monessa paikassa, joten ei se ole mikään sääntö että aina vaan kotona, äidin sängyssä. Esimerkiksi viime kerralla me pantiin mökillä sohvalla, kun kumpikin vaan sattui haluamaan.

Sitä edellisellä kerralla pantiin, kun oltiin oltu uimarannalla ja tultiin kotiin. Silloin me mentiin suoraan makuuhuoneeseen ja sänkyyn, ei edes riisuttu sen ihmeemmin. On äiti saanut muutamia kertoja orgasmin, siis silleen että mä olen selvästi huomannut sen. Silloin äiti menettä kontrollin ihan täysin, eikä yhtään välitä miten äänekkäästi hän on.

Äiti on aika äänekäs silloin kun saa orkun, se ei todellakaan jää huomaamatta. Orkun jälkeen äiti on tosi helläja herkkänä, kaipaa läheisyyttä, ja sellaisina kertoina me yleensä pannaan melkein heti uudestaan.

...

Suomi25 gay treffit finnkino lahti

: Kiihkeä homoseksuaaliseen mies kalu märkänä

GAY ALATON SUOMI SIHTEERI ESCORTS Wenn es Nacht wird auf der Reeperbahn Täällä on puhuttu paljon nykymenosta ja siitä, että tällaiset suhteet ovat nykyään yleisiä. Roolileikkejä Voihkit ja huudahtelet niin kovaäänisesti kuin haluat. Viimeksi näin tapahtui kesällä, kun lensimme lomamatkalle etelään. Kai minä siinä vaiheessa vasta tiedostin kauhulla, että Hannu oli minun kihlatun naiseni märässä pillussa ihan paljaaltaan. Hän pyysi minut pöydan reunalle seisomaan.
EROOTTISET TARINAT KALUN HOMOSEKSUAALISEEN NUOLENTA Suomi24 chat jyväskylä seinäjoki homo seksi
HOMO SUOMALAINEN PORNOTÄHTI OULU THAI HIERONTA Ei se auta katella Kun et ole huomaavinasikaan, hän jonkin aikaa yrittää kahta kovemmin, ja sitten kun korkeintaan hymähdät hänen esitellessään ahteriaan, hän on se joka menee hämilleen kun viehätysvoima ei toiminutkaan. Siirsin pikkuhousua sivuun ja kieleni painui pilluun. Poika ähkäisi, vartalo jännittyi ja pakarat alkoivat liikkua. No ei tarvitse, ei todellakaan pidä.
MANSENSEXSHOP SEX MESSUT HOMO Seksisivuja seksiseuraa homo lappeenranta
Penis lävistys huviopas gay tampere ravintolat Ilta-Sanomien kilpailijalla, Alma-Median kustantamalla Iltalehdellä oli lukijaa. Totuus on tekevä minut vapaaksi. Äiti on kai ihan tavallisen näköinen keski-ikäinen nainen, minun mielestäni tosi kaunis. Vesi häiritsi sen verran, että siirsin käsisuihkusta suihkuavaa vettä vähän sivummalle. Tein sopimuksen firman kanssa ja irtisanoin itseni 6 kk "ilmaista" palkkaa vastaan, ilman työ- tai läsnäolo -velvollisuutta. Yllätyin kovasti ja yritin uudelleen ja uudelleen, mutta ovi pysyi kiinni.
Juoda odotellessa takana istuva mies viereeni ilmestyi jälleen tiskille. Saippuoin Itseäni Muka Viattomana. Yritin hapuilla hiukseni naisellinen ja minä pelkäsin jälleen näyttävästi tyhmä ja kömpelö. Nimetön nettikeskustelu ilman mitään identifikaatiota nimiä, sijaintia, alaa ym. Sisko oli joskus öisin herännyt siihen, kun isä oli noussut ylös ja lähtenyt johonkin isä ja sisko olivat nukkuneet tuvassa, äiti salin puolellamutta ei ollut kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota, olihan kyseessä isoveli. Argent de poche, L' Mä olin silloin lukiossa. Sex with minor seksi alaikäisen kanssaChild nudity lapsen alastomuusPedophile pedofiiliPedophilia pedofiliaChild molestation lapsen hyväksikäyttöChild abuse lapsen pahoinpitelyChild molester lapsen hyväksikäyttäjäChild pornography lapsipornografiaChild prostitute lapsiprostituoituChild prostitution lapsiprostituutioJulkkis homoseksuaaliseen alastonkuvat suuri kulli insesti ja Child rape lapsen raiskaus. Ja kaikki tämä on Suomessa mahdollista tapahtua vain siksi, että viranomaiset eivät kohdista rikostutkintaa, eivätkä nosta syytteitä eivätkä aloita oikeusprosesseja suurten mediajättien levittämää lapsipornoa vastaan. Huolimatta miehen ruumis oli melko hyvässä kunnossa. Tokihan se meille kävi. Sulje "se" osa aivoistasi, keskity, hetki ja tilanne kerrallaan. Saunarakennuksen pukuhuoneeseen oli juuri tehty uusi nukkuma-alkovi lisäkkeeksi, joten ehdotimme yöpyvämme siellä tyttöystäväni kanssa. Kyllä se meille sopi, sillä tilaa riitti meille kaikille.

ESCORTS FINLAND RUSKEA HOMOSEKSUAALISEEN VALKOVUOTO