Eturauhanen orgasmi paras peppu naiset homoseksuaaliseen

Voisitteko antaa hieman neuvoa miten kysyä häneltä 'lupaa' Jos tuntuu vaikealts kysyä lupaa niin hyväile ensin sormellasi naistasi pyllyä. Jos hän ei pidä siitä niin huomaat sen kyllä. Jos hän pitää siitä niin eikun etenemään kohti uusia seikkauluja sen enempää kysymättä.

Näin minun mieheni toimi kun hän halusi harrastaa pyllyseksiä. En ollut sitä kokeillut paljoa ennen häntä mutta nyt pidän siitä kovasti. Pitäkää hauskaa ja nauttikaa Harrastatteko pyllyseksiä eri kerralla kun Pimppijuttuja? Eiköhän luontevinta oo hyväillä pyllyä esileikin ja pimppirakastelun yhteydessä Eli, pimpistä voit huoletta siirtyä pyllyyn jos tyttösi on siihen myöntyväinen, mutta pyllystä ei bakteerikannan vuoksi voi vaihtaa pimppiin peseytymättä.

Tai, toki voi, mutta silloin tulehdus vaara tyttösi pimpissä on aika valtava ja sitten saattaa käydä niin, että tulee kumpaankin seksinmuotoon tauko ku pitää hoitaa tulehdus. Niin ja pepusta ei sitten enää munaa pimppiin, jos on pakko niin pesu välillä!! Sun kaveris varmaan tykkäis siitä enempi. Homot pitää tunnetusti paskaleikeistä. Terska täynnä ruskeaa massaa, kynnenaluset ja suu haisee paskalle. Älä naistasi vaivaa näillä haisevilla tempuilla. Miesten hommia ne on ja kun kerran persettä olet vailla niin lötyyhän siihen touhuun Börjejäkin.

Lakanan vaihtoon vaan sitten kun sänkyyn pulahtaa muusit kerran syötynä. No kun sormia jo on uitettu paskassa niin meneehän ne sitä kautta sinne vittuun kuitenkin. Siinähän se horvi rehottaa ammollaan vieressä joten paskatkin roiskuu siihen ihan suorilta.

Älä nyt satuja kertoile. Kukaan vaan ei ilkeä tunnustaa miten paskasta hommaa se on, vittu on paskassa ja letti niskassa Pankaa ikkunat auki persepanoissa, huomeessa on niin paksu ilma, että vois saksilla leikata.

Maalais puuseet ei ole vielä mitään siihen verrattuna kun modernit paneskelijat panee paskat lentämään. Niin ja älkää uskoko kaikkea näitä yllyttäjiä, ei ne itsekään näitä likapanoja harrasta, toisia vaan yllyttävät ja nauravat nyrkkiinsä.

Normaali ihminen ei mene tonkimaan toisen persettä josta on hetki sitten ängistetty ulos päivän ruokalista hyvin purtuna saati sitten tunkee sinne kulliaan pehmeään ulostemassaan.

Tiukassa on nautinnon saanti jos se vasta paskan avulla irtoaa. Kyllä se on niin, jotta jos on haluja pistää emäntää puonsilimään, niin pakko olla äijällä homostelijan vikaa. Ja eikö se oo vielä kaiken lisäksi pikkumunaasten hommaa..? Rasvaa oma peppusi ja tunge se sisääsi,tekee muuten gutaa. Itse olen kokenut pyllyseksiä ja se oli ihanaa ja se tapahtui , toisen kysyessä, voitaisiinko kokeilla. Oon tyttö ja tykkään jos hetki on rauhallinen ja rentoutunnut. Myös liukaste pitää olla.

Ei siitä muuten tuu mitään. Ku laittaa sormet perseeseen nii tuntuu vitun hyvält. Kyllähän peppuorgasmi on ihan eri luokkaa kuin tavallinen. Tai sitä kutsutaan eturauhasorgasmiksi.

Kun peppuun jotain työnnetään, se tuntuu suolen läpi eturauhasessa. Jotkut onnistuu dildon avulla saamaan orgasmin ilman että kalua tarvitsee edes koskea. Dildo vain sisään ja hieromaan. Siihen vaikuttaa paljon myös asento missä on. Paras asento minulla on kun istun varovasti dildon päällä. Sitten hyvin varovasti alkaa ratsastamaan sen päällä.

Pitää myös olla tonneittain liukastetta. Tytöillä G- Piste on vaginassa joten en usko että ne nauttii peppuseksistä. Olen itse nuori poikamies, enkä ole koskaan ollut parisuhteessa enkä seksisuhteessa. Näin ollen en välttämättä osaa täysin sanoa sen pohjalta yhtään mitään.

Joka tapauksessa pakaroistani on tullut kehoni kenties erogeenisin alue. Ja se on melko varmasti peruskouluaikojeni perua. Tuolloin oli lukemattomia tilanteita, kun joku nuori nainen tai tyttö tykkäsi istumalihaksiani kosketella. He tosin tekivät sitä aina filmaten, vaikka tiesivät myös itseni tykkäävän, kun he peppuani koskettelevat.

Varmaan on sitten sitä kautta tullut "salainen" haave siitä, että mahdollinen tulevaisuuden tyttöystävänikin tykkäisi istumalihaksiani hyväillä. Viimeistään silloin tosin tahtoisin - ainakin kahden kesken -, että hän tekisi sitä filmaamatta. Itselläni on ollut myös elämäni aikana kaikenlaisia vaivoja, ja mainitsemani nuoret naiset ja tytöt ovat istumalihaksiani koskettamalla pystyneet teettämään mulle myös lohtua ja turvaa niihin liittyen.

Vaikka he eivät edes vaivoistani tienneet. Varmasti myös mahdolliselta tyttöystävältänikin toivoisin saavani lohtua ja turvaa istumalihasteni hyväilyn kautta. Silloin ei tosin ehkä se seksuaalinen mielihyvä ole se päälimmäisin tarkoitus, vaikka sitäkin väistämättä voisi mahdollisesti tulla. Loppujen lopuksi toki se istumalihasteni hyväily tyttöystäväni toimesta on vain semmonen eräänlainen kaupan päällinen. Jos hän ei tahdo sitä tehdä, en halua painostaa tai muutenkaan pakottaa. Nautinto ei ainakaan täydellinen välttämättä ole, jos molemmat osapuolet ei nauti puuhasta.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Pepun hyväily ; Miten porukka suhtautuu peppuseksiin erityisesti tytöt! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

.