Homoseksuaaliseen seksi trefit lomi lomi hieronta

homoseksuaaliseen seksi trefit lomi lomi hieronta

Ei ole tätä toimistorottaa luotu fyysiseen työhön näemmä. Onneksi sai tänään tulla toimistolle rentoutumaan. Joo ja kivana bonuksena: Seuraavaksi lähtee koira uniapnealeikkaukseen, haha. Ketään ei kiinnosta tällainen, anteeksi vaan? Mä en ymmärrä miksi tulla edes kommentoimaan jotain "Boooring Jos ei kiinnosta, ei ole pakko lukea. Blogia ihan alusta asti lukeneena tämmöiset päivitykset on ihan yhtä jees kuin mitkä tahansa muutkin.

Onhan CougarWoman ihminen, jolla on muutakin elämää kuin pelkkä Nörttipojan paneminen. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Kiva, että ykkösmiehen paraneminen on lähtenyt noin hyvin käyntiin! Tätä blogia jo hetken seuranneena mua ainakin kiinnostaa. Puhu ihan omasta puolestasi vaan, mua ainakin kiinnostaa!

Mukavaa Juhannusta Cougarille ja Ykkösmiehelle. Kaivata sitä lähes pakonomaisesti, koko keho kaipuuta sykkien. Istua nökötimme eilen sohvalla kuin bingomaratonista uuvahtaneet eläkeläiset ja tuijotimme lasittuinein silmin television ruutua.

En muista, katsoimmeko elokuvaa vai sarjaa, mutta ruudun tapahtumat kertoivat suhteen alkuajasta; siitä, kun ei ollut varma että seurustellaanko tässä vai ei tai tykkääköhän tuo minusta ihan oikeastikin. Puuskahdin spontaanisti Ykkösmiehelle, että minä kaipaan tuota epävarmuutta, niitä perhosia vatsassa, sitä tunnetta kun toisen lähettämä tekstiviesti tuo Irvikissahymyn kasvoille ja tähtien tuiketta silmiin.

Ykkösmies on täysin tyytyväinen nykytilanteeseen, eikä kaipaa elämäänsä enää mitään epävarmuustekijöitä. Naimisiin ollaan menty loppuelämäksi, ja se tasaisen turruttava arki on jotain, josta voi olla ylpeä.

Että ikäänkuin ollaan matkan päässä; ja vasemman nimettömän sormus on se heilutettu ruutulippu — kisat on kisattu ja nyt voidaan vetäytyä varikolle. Minun mielestäni niitten kisojen tulisi vasta alkaa. En edelleenkään suostu alistumaan siihen, että näin nelikymppisenä parina kaikki olisi jo koettu; että suhteemme lakipiste olisi jo saavutettu.

Yli vuosikymmen yhdessä, ja joskus se kaikki tavanomaisuus ja arkisuus tekisi mieli purkaa yhteen mielipuoliseen huutoon, joka säikäyttäisi koirat ja rikkoisi ikkunat: Olen myös miettinyt sitä, miten valitsemamme tietoinen lapsettomuus tähän vaikuttaa.

Sillä eikö ole kärjistettynä niin, että lapsiperheissä sen uuden perheenjäsenen tulo taloon käynnistää uuden periodin elämässä jotenkin luonnollisena jatkumona perinteiseen parisuhteen kaavaan tapailu, seurustelu, av i oliitto, lemmikki, oma koti, lapset? Että siinä lapsiperheen arjessa ei ole aikaa voivotella seksin puuttumista tai arkipäiväistymistä, kun lapset kuitenkin ovat prioriteetti numero yksi?

Että ikäänkuin aletaan elää enemmän lapsille ja lapsien kautta? Onko itsekästä olla lapseton — tai kääntäen: Olenko minä niin hemmoteltu vaimona, ettei mikään enää riitä? Olisiko minun arkeni palkitsevampaa, mikäli olisimme päättäneet lisääntyä? Hmm näin yhden ihmisen objektiivisesta heko heko näkökulmasta tää lause ainakin kuulostaa hyvin todelliselta skenaariolta: D Mutta joo, ehkä se saattaa mennäkin jotenkin noin - tyyliin että kun hoivasit miestäsi, seksiajatukset jäivät taka-alalle.

Niin saattaisi käydä myös, jos hoivattavaksi tulisi jälkikasvua. Mutta sitten tietysti lapsetkin kasvavat ja olisi varmaan monelle suotavaa, että parisuhteeseen silloin se seksuaalinenkin kipinä taas on palautettavissa. Eli lapset parhaimmillakin olisivat vain "väliaikaisratkaisu seksittömyyteen": D kamalaa sanoa noin, luettava siis läppänä toim.

Itsekkyysaspekti sen sijaan on mun mielestä aina aika turha. Kenen vaan melkein ratkaisuja voi pitää itsekkäinä. Lasten tekemättäjättäminen voi olla itsekästä, samoin lasten tekeminen. Ei tässä "lisääntykää ja täyttäkää maa" -käskyä pyyteettömästi olla täyttämässä, vaan useinhan lapset tehdään siksi, että halutaan. Palkitsevuutta lapset ovat tuoneet ainakin omaan arkielämääni, kyllä. Mutta ihan yhtä hyvin sen palkitsevuuden voi ottaa siitä, että lapsettomana saa nukkua viikonloppuaamuisin pitkään tai ylipäänsä nukkua ja Ei meillä ole lapsia, mutta ei se arki kai jälkikasvunkaan avulla sen ihmeellisempää olisi.

Lapsettoman ihmisen näkökulmasta, kun asiaa katsoo niin te nautitte toistenne seurasta ja toisistanne? Ottakaa lomia silloin tällöin, tehkää jotain arjesta poikkeavaa, tehkää niitä asioita joita olette ehkä ajatelleet tekevänne helpommin kuin jos olisikin mukeloita!

Me ollaan ajateltu, että ollaan itsekkäitä ennen kun edes aletaan lapsi-korttia ajatella. Rötvätään kotona, kaahaillaan pitkin ja poikin extemporee, tempastaan vinetolla sunnuntain kunniaks seitinohuet tai ylipäätään tehdään mitä me kaksi halutaan. Tähän voi olla mahdollisuus loppuelämän tai vauva-buumi pamahtaa viikon päästä ja kohta tikutellaan ovulaatioita.

Just tässä hetkessä kuitenkin on jees, että saa olla itsekäs ja elää vain meitä kahta varten. Siispä se arki on juuri sitä miksi sen itselleen tekee. Mistä sä nautit Ykkösmiehen kanssa? Olkaa itsekkäitä ja laittakaa teidät etusijalle! Jos kotona nutaaminen saa karvat pystyyn nyt niin lähtekää hetkeksi pois, olkoon sitten vaikka kylpylään tai Aasiaan. Teillä on lapsettomina siihen mahdollisuus.

Tietenkään en mitään tiedä ja lapsien kanssa on varmasti maailman yksinkertaista matkustaa ja lapsikaan ei mitään estä JNE. Tästä olen samaa mieltä: Oli niitä lapsia, parisuhdetta tai ei. Syynä se, että halutaan tehdä juttuja perheenä. Ja miksi nähdään itsekkyytenä se, miten haluaa oman elämänsä elää?

Ei vanhemmuus sinänsä muuta epäitsekkäämmäksi. Osa osaa laittaa lapset itsensä edelle ja silloinkin voidaan olla järisyttävän itsekkäitä muihin ihmisiin nähden ja osa on laittavinaan, tai uskottelee itselleen ja muille laittavansa lapset etusijalle, kun todellisuudessa vaikuttimet ovat itsekkäät.

Tai vanhempia, jotka haluavat viettää lomansa ilman lapsia. Joku iltapäivälehden juttu oli näistä vanhemmista lapset hoitoon ja vanhemmat lomalla. Uskoisin, että joskus itse kukin haluaa sitä kuuluisaa omaa aikaa ja rauhaa ja myös hetken esim. Haha, mulla on lapsi ja eipä ole valitettavasti? Arki on tasan sitä, millaiseksi sen itse tekee. Mua sitten vituttaa se, että kuvitellaan, että pienten lasten vanhemmilla ei ole seksiä tai sitä on niin vähän, että molemmat on puutteessa aina, vähintään mies tietysti.

Kyllä meitä äitejä ja isiä on, ketkä saa tarpeeksi hyvää nautinnollista seksiä kotona lapsista huolimatta. Jos ei vireystasot tai halut kohtaa, toista voi ilahduttaa silti.

Joskus riittää se, kun saa hoidella itse itsensä toisen kainalossa. Aina nämä tilanteet ei tietenkään sittenkään jää siihen Mutta väitän, että antamalla itselleen mahdollisuuden haluta, aikaa ja tilanteita järjestyy kyllä. Vihkikaavaan vois mun mielestä "tahdotko rakastaa"-kysymyksen lisäksi kysyä myös, että tahdotko seksuaalisesti ilahduttaa puolisoasi sekä hyvinä, että huonoina päivinä.

Mutta kukaan ei estä tekemästä näitä diilejä keskenään. Tahtomisesta seksielämäkin hyvinhyvin usein poikkeuksiakin toki on on kiinni. Arki on sitä, millaiseksi sen tekee. Eikä tää ollut suora vastaus CW:

..

Sexsi homo treffit vittua tarjolla

Homoseksuaaliseen seksi trefit lomi lomi hieronta

: Homoseksuaaliseen seksi trefit lomi lomi hieronta

Homoseksuaaliseen seksi trefit lomi lomi hieronta Joku iltapäivälehden juttu oli näistä vanhemmista lapset hoitoon ja vanhemmat lomalla. Tietenkään en mitään tiedä ja lapsien kanssa on varmasti maailman yksinkertaista matkustaa ja lapsikaan ei mitään estä JNE. Arki voi olla seksuaalisesti aktiivisempaa ja läheisempää, romantiikka kukkii jopa siirappisuuteen asti. Seuraavaksi lähtee koira uniapnealeikkaukseen, haha. En edelleenkään suostu alistumaan siihen, että näin nelikymppisenä parina kaikki olisi jo koettu; että suhteemme lakipiste olisi jo saavutettu.
Homoseksuaaliseen seksi trefit lomi lomi hieronta 286
EROOTTISTA HIERONTAA TAMPERE OMAKUVA HOMO SEKSI Pieni homo kalu alastomia julkkismiehet
Homoseksuaaliseen seksi trefit lomi lomi hieronta 692
Porncam homoseksuaaliseen seksi ilmoitus 814
Lapsi - tai lapset - tuo tiettyä merkitystä elämään. Kun arki muuttuu, ja kiire lisääntyy, seksi sitoo parisuhdetta paremmaksi. En tiedä parisuhteestanne juurikaan mitään, mutta olen ymmärtänyt että olette molemmat pettäneet toisianne ja ykkösmies on aika ikävin sanoin kommentoinut syitään haluttomuuteen? Ja minulle on kyllä tärkeää, ettei seksielämä kuihdu lapsen tulon myötä. Edellinen juttu Seuraava juttu.

Morfiinijohdannaiset ymmärsin kuitenkin sentään jättää suosiolla väliin. Toisaalta erittäin fyysinen työ on mukavaa vaihtelua; saa jättää aivot narikkaan ja vain puurtaa urakkaa menemään apinan raivolla. Mitä nopeammin teet, sitä nopeammin olet valmis. Ja työpäivän jälkeen on kiva saapua kotiin passattavaksi; ruoka on valmiina, lasi huurtunut jääkaappikylmästä valkoviinistä. Syö toki vielä kuuden lääkkeen cocktailia — tai siis pitäisi syödä; ei ole kuulemma ottanut kipulääkkeitä enää sitten sunnuntain paitsi sitä tulehdusta estävää.

Kurkku kuulemma vaivaa lähinnä vain öisin, ja silloinkin karheus menee ohi vesilasilla. Itse varmaan makaisin vieläkin sängynpohjalla kähisten omaa kurjuuttani.

Itseasiassa — minähän olenkin nyt se joka kitisee särkyjään ja nilkuttaa sykkivin jaloin paikasta toiseen. Ei ole tätä toimistorottaa luotu fyysiseen työhön näemmä. Onneksi sai tänään tulla toimistolle rentoutumaan.

Joo ja kivana bonuksena: Seuraavaksi lähtee koira uniapnealeikkaukseen, haha. Ketään ei kiinnosta tällainen, anteeksi vaan? Mä en ymmärrä miksi tulla edes kommentoimaan jotain "Boooring Jos ei kiinnosta, ei ole pakko lukea.

Blogia ihan alusta asti lukeneena tämmöiset päivitykset on ihan yhtä jees kuin mitkä tahansa muutkin. Niin saattaisi käydä myös, jos hoivattavaksi tulisi jälkikasvua. Mutta sitten tietysti lapsetkin kasvavat ja olisi varmaan monelle suotavaa, että parisuhteeseen silloin se seksuaalinenkin kipinä taas on palautettavissa. Eli lapset parhaimmillakin olisivat vain "väliaikaisratkaisu seksittömyyteen": D kamalaa sanoa noin, luettava siis läppänä toim.

Itsekkyysaspekti sen sijaan on mun mielestä aina aika turha. Kenen vaan melkein ratkaisuja voi pitää itsekkäinä. Lasten tekemättäjättäminen voi olla itsekästä, samoin lasten tekeminen. Ei tässä "lisääntykää ja täyttäkää maa" -käskyä pyyteettömästi olla täyttämässä, vaan useinhan lapset tehdään siksi, että halutaan. Palkitsevuutta lapset ovat tuoneet ainakin omaan arkielämääni, kyllä. Mutta ihan yhtä hyvin sen palkitsevuuden voi ottaa siitä, että lapsettomana saa nukkua viikonloppuaamuisin pitkään tai ylipäänsä nukkua ja Ei meillä ole lapsia, mutta ei se arki kai jälkikasvunkaan avulla sen ihmeellisempää olisi.

Lapsettoman ihmisen näkökulmasta, kun asiaa katsoo niin te nautitte toistenne seurasta ja toisistanne? Ottakaa lomia silloin tällöin, tehkää jotain arjesta poikkeavaa, tehkää niitä asioita joita olette ehkä ajatelleet tekevänne helpommin kuin jos olisikin mukeloita!

Me ollaan ajateltu, että ollaan itsekkäitä ennen kun edes aletaan lapsi-korttia ajatella. Rötvätään kotona, kaahaillaan pitkin ja poikin extemporee, tempastaan vinetolla sunnuntain kunniaks seitinohuet tai ylipäätään tehdään mitä me kaksi halutaan. Tähän voi olla mahdollisuus loppuelämän tai vauva-buumi pamahtaa viikon päästä ja kohta tikutellaan ovulaatioita.

Just tässä hetkessä kuitenkin on jees, että saa olla itsekäs ja elää vain meitä kahta varten. Siispä se arki on juuri sitä miksi sen itselleen tekee. Mistä sä nautit Ykkösmiehen kanssa? Olkaa itsekkäitä ja laittakaa teidät etusijalle! Jos kotona nutaaminen saa karvat pystyyn nyt niin lähtekää hetkeksi pois, olkoon sitten vaikka kylpylään tai Aasiaan. Teillä on lapsettomina siihen mahdollisuus.

Tietenkään en mitään tiedä ja lapsien kanssa on varmasti maailman yksinkertaista matkustaa ja lapsikaan ei mitään estä JNE.

Tästä olen samaa mieltä: Oli niitä lapsia, parisuhdetta tai ei. Syynä se, että halutaan tehdä juttuja perheenä. Ja miksi nähdään itsekkyytenä se, miten haluaa oman elämänsä elää? Ei vanhemmuus sinänsä muuta epäitsekkäämmäksi. Osa osaa laittaa lapset itsensä edelle ja silloinkin voidaan olla järisyttävän itsekkäitä muihin ihmisiin nähden ja osa on laittavinaan, tai uskottelee itselleen ja muille laittavansa lapset etusijalle, kun todellisuudessa vaikuttimet ovat itsekkäät.

Tai vanhempia, jotka haluavat viettää lomansa ilman lapsia. Joku iltapäivälehden juttu oli näistä vanhemmista lapset hoitoon ja vanhemmat lomalla. Uskoisin, että joskus itse kukin haluaa sitä kuuluisaa omaa aikaa ja rauhaa ja myös hetken esim.

Haha, mulla on lapsi ja eipä ole valitettavasti? Arki on tasan sitä, millaiseksi sen itse tekee. Mua sitten vituttaa se, että kuvitellaan, että pienten lasten vanhemmilla ei ole seksiä tai sitä on niin vähän, että molemmat on puutteessa aina, vähintään mies tietysti.

Kyllä meitä äitejä ja isiä on, ketkä saa tarpeeksi hyvää nautinnollista seksiä kotona lapsista huolimatta. Jos ei vireystasot tai halut kohtaa, toista voi ilahduttaa silti. Joskus riittää se, kun saa hoidella itse itsensä toisen kainalossa. Aina nämä tilanteet ei tietenkään sittenkään jää siihen Mutta väitän, että antamalla itselleen mahdollisuuden haluta, aikaa ja tilanteita järjestyy kyllä. Vihkikaavaan vois mun mielestä "tahdotko rakastaa"-kysymyksen lisäksi kysyä myös, että tahdotko seksuaalisesti ilahduttaa puolisoasi sekä hyvinä, että huonoina päivinä.

Mutta kukaan ei estä tekemästä näitä diilejä keskenään. Tahtomisesta seksielämäkin hyvinhyvin usein poikkeuksiakin toki on on kiinni. Arki on sitä, millaiseksi sen tekee. Eikä tää ollut suora vastaus CW: Olen ollut vasta kymmenen vuotta naimisissa, mutta vakaasti sitä mieltä että parisuhteessa tulee kausia. On aikoja, jolloin ollaan lähempänä toveruutta ja kumppanuutta, tai saatetaan jopa etääntyä. Tämä voi johtua henkilökohtaisesta tai yhteisestä kriisistä, olosuhteista, sairaudesta jne.

Sitten on niitä aikoja, jolloin rakastutaan omaan kumppaniin uudelleen, löydetään toinen uudella tavalla. Arki voi olla seksuaalisesti aktiivisempaa ja läheisempää, romantiikka kukkii jopa siirappisuuteen asti. Sen kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden jälkeenkin: Me olemme omasta toiveestamme saaneet lapsia ja esitän vahvasti, että lapset eivät tuo parisuhdeonnea, eivätkä varsinkaan sitä pelasta.

Lapset eivät täytä olemisen tai parisuhteen tarkoitusta, lapset vain tuovat erilaista onnea kuin toisenlaiset valinnat. Toki on niitä etääntyneitä pareja, jotka saavat lapsesta "yhteisen projektin" ja muodostavat kumppanuudellisen liiton pyrkiessään tuottamaan jälkikasvustaan mallikelpoista kansalaista.

Se on kuitenkin harvinaista. Väittäisin että useimmiten lapsi on koetus ja rasite parisuhteelle, ja tätähän tilastot myös tukevat kun on onnellisuuskäyriä ja parisuhdetyytyväisyys-tuntemuksia mitattu. Pienten lasten vanhemmilla on tilastoissa valtava eropiikki - se arki kun tulee vastaan kera väsymyksen.

Vauva-aikana meillä oli sitä seksiä vähemmän. Ei se kokonaan loppunut, mutta harvemmin kun väsytti, väsytti ja väsytti.

Kerran olen sairastanut raskauden jälkeisen masennuksen ja halut olivat jonkin aikaa hyvin vähäiset. Onneksi puolisoni ymmärsi ja tuki. Ei pakottanut, tai painostanut, silitti, helli ja oli lähellä.

En tiedä miten olisin ikinä selvinnyt jos olisi minua sen vuoksi pettänyt. Se vaatii kypsää rakkautta, lujaa sitoumusta ja kumppanuutta odottaa kun toinen on sairas.

Ilmaiset hieronta videot ravintola homoseksuaaliseen laguna espoo