Homoseksuaaliseen eroottiset tekstit vaimo vieraissa luvalla

Homoseksuaaliseen eroottiset tekstit vaimo vieraissa luvalla

Kotona vähän vetäytyvämpi, mutta hellyyden puuskan iskiessä osaa kyllä hemmotella ja paijata senkin edestä kun välillä on omissa oloissaan. Peilistä tykkää kyllä, harrastaa lihasten kasvattamista ja kyllähän siihen jonkinasteinen itserakkaus ja tulosten tuijottelu kuuluukin. On kuitenkin pohjimmiltaan vähän heikko itsetunto ja kaipaa kannustamista ja selkään taputtelua ajoittain.

Lapsille todella omistautunut isä ja huomaavainen puoliso. Aluksi ajattelee asiat monesti HÄNEN kannaltaan mutta on itsepäisen kauriin kanssa minun oppinut jo että naiset ja lapset ensin ensin Työssään tunnollinen ja pikkutarkka, stressaantuu helposti jos asioihin tulee mutkia tai normista poikkeavaa. Ei lepää ennenkuin kaikki on mallillaan, mitään ei osaa jättää huomiseksi. Lisään vielä että päätösten tekeminen on ihan älytöntä. Tarvitsee monta mielipidettä asiaan kuin asiaan ja silti ei osaa joko päättää, vaan antaa päätöksen monesti minulle ja sanoo että asia on ihan sama.

Asia ei kuitenkaan koskaan ole ihan sama, vaan päätöksen teon ja asian toteutuksen jälkeen osaa päättää oliko se hyvin vai huonosti päätetty tai tekee päinvastoin kun neuvotaan. Kärsivällinen, ei suutu juuri koskaan. Suuttuessaan lyhyt vihainen ja sovitteleva. Mun suhde vaakamiehen kanssa päättyi hyvin riitaisasti. Kumpikaan ei yksinkertasimmillakaan ymmärrä toista, joten skorpioni ja vaaka on varmaan parina sellainen joka vähiten passaa parisuhteeseen keskenään. Mun vaakamies oli kiiltokuva ulospäin jolle tärkeintä oli mitä muut hänestä ajatteli.

Kotona sai sitten puhua naiselle kovinkin rumasti ja tuli muistutus perään että "jos kerrot muille mitä sulle sanon, osaan kyllä kääntää sen sinua vastaan". Välillä oli maailman ihanin ja hellin, välillä maailman kylmin ja teki mitä halusi viis veisaamatta siitä miltä toisesta tuntui. Rakasti ihailluksi tulemista ja pettikin sen viedessä.

Mutta ei se mitään, ymmärrän häntä siinä. Mutta maailman paras isä. Vaikka paljon lupaili niin harva niistä lupauksista pidettiin. Tiivitettynä toisinaan maailman ihanin kun on läsnä ja lähellä, mutta kun vetäytyy kauemmas niin se tuska on hirveintä ikinä, koska vaaka osaa käyttää mentaalisia aseita erittäin hyvin. Toinen skorpparinainen , Itse olen hyvin tyypillinen skorpioni ja tiedän että olen omistushaluinen, se ilmenee lähinnä loppumattomana läheisyyden tarpeena ja hellityksi tulemisen tarpeena.

Minun on todella vaikea sopeutua elämään täysin jonkun toisen ehdoilla, en vaadi että asiat tulisi mennä minun tavalla mutta se syö omaa itsetuntoa olla toisen käytettävissä hänen ehdoilla ja mitään ei saisi itselleen vaatia. Tulee välillä jopa loukattu olo siitä että silloin kun miehellä ei ole jotain muuta tekemistä niin voidaan olla yhdessä ja viettää helliä hetkiä mutta kun minä kaipaisin ja ehkä välillä myönnän vaativanikin yhteistä aikaa niin toinen kokee sen rajottamisena.

Sitten saa kuunnella että eikö hän saa omia juttujaan tehä kun pitäis mun kanssa vaan olla, eikä tajua itse tekevänsä niitä omia juttuja pääasiassa kokoajan ja olevansa minun kanssa vaan silloin kun itse haluaa tai on jotain vailla.

Olen miettinyt että miten suhteen saisi toimimaan, joko minä alistun, annan periksi ja menen kuin pässi narussa tai sitten leikin ainaista kissa-hiirileikkiä ja patoan omia tunteita ja tarpeita. Voiko vaakamiehen olettaa ymmärtävän jokupäivä omaa käytöstään ja ehkä jopa muuttavan sitä vai onko vaakamiehen kanssa suhteessa olevan oltava aina se joustava osapuoli?

No en minä ainakaan ole kovin joustava kauris. Vaakamies joustaa, mutta hällä on muutama itselleen tärkeä asia joista ei suostu tinkimään mistään hinnasta ja siihen on minun annettava periksi. Uskon jollain tapaa horoskooppeihin, mutta oman säväyksen niihin antaa ihmisen persoona, ympäristö ja kasvatus, kulttuuri jne. Ihminen myös kehittyy elämänsä aikana ja oppii joustamaan asioissa. Parisuhteessa aika pehmittää pahimpia särmiä ja opitaan molemmin puolinen pitämään kiinni tärkeimmistä ja antamaan löysiä vähemmän tärkeissä asioissa.

Jos nämä asiat sotii paljon keskenään, niin ei se suhde voi toimia. Välillä käy mielessä että helpommalla pääsis kun antais vaan olla mutta sitten taas mulla ei luonne anna periksi ns.

Haluisin uskoa että toinen ymmärtäis ehkä jossain vaiheessa mutta ei kiinnosta olla kokoajan selittelemässä että miksi suutun ja mistä kun toinen ei tunnu vaan tajuavan että mikä hänen käytöksessä loukkaa mua.

Kai mun on vaan katottava tää alusta loppuun että saan mielenrauhan sitten kun se ero tulee, muuten jään vatvomaan sitä että miten asiat olisi voinut olla tai miten ne olisi voinut muuttua, en osaa tehdä "kompromissiä" itseni kanssa ja nostaa kytkintä ennenkuin olen ihan totaalisen varma siitä että mikään ei tule enää toimimaan, ikinä. Seurustelen vaakamiehen kanssa hän on ensirakkauteni hän oli ensimmäisen vuoden minua kohtaan huomaavainen ja hän teki sellaisia asioita vuokseni mitä en voinut edes toivoa tunsin itseni ainutlaatuiseksi..

Yhtäkkiä kaikki muuttui hän ei tiennyt haluaako olla enään kanssani ja sitten taas hän ei halua menettää minua?

Nykyisin vaikka laittaudun olen kuullut viimeksi 4 kk sitten että olen kaunis, en saa minkäänlaista huomiota tai hellyyden osotuksia. Aina kun riidellään ja otan asioita esiin hän lupaa muuttua mutta asiat ei silti muutu.. Pyydän useasti että tehtäisi jotain yhdessä ja olen itkenytkin asiasta monesti, mutta aikaa hänen kanssaan en saa esimerkiksi on sunnuntai pyydän häntä elokuviin kanssani hän ei jaksa, mennään joku muu päivä?

Mutta kavereidensa kanssa hän jaksaa tehdä päivittäin asioita! Toivon vain, että hänen käyttäytymisensä muuttuisi samanlaiseksi kuin ennen, en tiedä pitäisikö minun odottaa vieläkin hänen muuttumistaan? Vaakamiehen kanssa yhdessä vuotta. Pitää taiteesta, on lahjakas ja hellyydenkipeä. Ei romanttisia ja romanttisia Ikinä en vaihda Itse olen myös Vaaka. Tämä kuvaa erittäin hyvin myös minun vaakamiestäni, 18 v yhdessä. Itse olen oinas, yhteenotto on kyllä mutta vastakohdat taitavat meidän tapauksessa täydentää toisiaan.

Se jahkailu on oinaan mielestä aivan äärimmäisen ärsyttävää. Occamin partaveitsi Tunnettu jäsen. Löydän kyllä itseni tuosta Occamin partaveitsi , Olen itse VaakaMies,ja kerran olen menneessä VaakaNaisen kanssa seurustellut. Mellä suhde kariutui kyllä ihan käsittelemättömiin menneisyyden ongelmiin.

Mistä nuo johtuu, kuka tietää mutta ei se normaalia ole. Ei heitä tietenkään tarvi vainota mutta ei myöskään uskotella että se olisi luonnollista.

Tämä se vasta onkin luonnollista, toisin kuin kaikenlaiset "herra-rodut" ja "uskonnot" sun muut huuhaat joita on ulost siis työnnetty ihmisten kurkusta ja pakkohoettu niin kouluissa kuin kodeissa iät ja ajat. Jospa "castrated" testacles menisi ihan tutkittuja ja todistettuja faktoja opiskelemaan, ja jättäisi nämä epäluonnollisuudet kaatopaikkamateriaalit menneisyyteen jotka ilmeisesti sinun päässäsi pyörivät. Rakkaus ja ymmärrys ovat kaukana muijasta, joka makaa alla kuin lahna.

Sekin on henkistä väkivaltaa että aletaan suhteeseen ja kerrotaankin VASTA sitten että ollaan aseksuaaleja, kuten olen useissa tapauksissa kuullut käyneen. Se on itseasiassa pahempaa henkistä väkivaltaa kuin se että sanotaan aseksuaalille siitä että se on fyysinen tai psyykkinen ongelma. Katsos pari arkista luonto dokkaria niin tietoisuutesi kasvaa!!!

Eläimissä on todettu esiintyvän lesboutta, homoutta ja tätä aseksuaalisuutta!! Elukat vaan on siitä jänniä, että hetero urokset saattaa ottaa naaraan kun naaraan jos mielii.

Ei ole perinnöllistä eikä sairaus!! Minä ajatellut usienkin, että aika tärkeää lajien säilymisen kannalta!! Kaikkien ei tarvitse lisääntyä, mutta kaikkia tarvitaan!!!

Eroaminen on parasta mitä avaaja voi miehelleen antaa. Ehkäpä puoliso vielä voisi löytää itselleen normaalin naisen.. Homoseksuaalisuus taas on epänormaalia aivan kuin insestikin. Silloin on ihmisessä jotakin vikaa ja se täytyy korjata. Vika on aina se että ihmisessä asuu paholainen. Ihmistä ei ole luotu homoksi. AInoa millä voit tilanteen korjata on että menet psykiatrille ja hän päättää onko normaalia. Ehkä on ja älä vain itseäsi muuta. Mutta sen sijaan anna miehellesi lupa käydä huorissa niin paljon kuin haluaa.

Mitä olen itse luontodokkareita katsonut, niin kyllä se on naaras, joka päättää kuka pääsee ja milloin pääsee "pukille", tapahtui urosten välisessä voimainmittelöissä kuinka tahansa. Aikamoista kosiskelua ja nuhjaamista se silloinkin edellyttää.

Olisko reilua tällaisilta ihmisiltä että he kertoisivat jo seurustelun alkuvaiheessa että voidaan mennä yhteen mutta en halua seksiä koskaan Että jos haluat jatkaa niin tiedät että emme rakastele koskaan Kyllä hormooni tasapaino kannattais tutkia.. Jo viikon käytön jälkeen halut palasi.. Kun hän vähän silitti mua niin sanoi että "mirrin" suu on jo ihan märkä? Eli tarvitset aikuisen huolehtimaan sinusta kuin lapsesta mutta et harrasta seksiä, kukapa se haluaisikaan vanhempiensa kanssa sitä harrastaa.

Ehkä tarvitset mielenterveyden tukihenkilön avioliiton sijasta sillä seksi kuuluu avioliittoon ja se kuuluumyös normaaliin ihmisen kehitykseenkin. Kyllä se on mielenterveydellinen ongelma kuten sanoit tuo aseksuaalisuus. Joo ei ole kiellettyä olla sellainen kuin on vaikkakin mt-ongelmainen.

Miksi mennä avioliittoon jos on kummallinen hörhö eikä itsekeskeisyytensä takia sitten anna toisen oikeuksia. Naisena en olisi tuollaisen tumpelon kanssa naimisissa juoksisin karkuun ja nopeasti. Mies parka hältä räjähtää kohta pallit.

Ihan normaalia ja luonnollista on aseksuaalisuus, homous ja lesbous. Kyseessä on vain luonnon oma valinta syntyvyyden rajoittamiseen ja ylikansoittumiseen. Kylmä kala niiin ihana 8. Avioliittoon kuuluu seksi ja jos siitä ei osaa nauttia on aika mennä seksiterapeutille.

Näin on totuus ei pala tulessakaan! Jos ei kukaan ala miehen kanssa parisuhteeseen, niin maailmasta loppuu myös naiset. Ajatelkaapa sitä asiaa pikku päessään. Itelleni omasta aseksuaalisuudestani ei ole vaivaa lainkaan. Eli näen naisissa kauneutta jne. Voin ihastua heidän ulkonäköön ja olemukseen, mutta seksiä ei tee mieli. Itse voisin kelpuuttaa itelleni puolisokseen vain toisen aseksuaalin.

Tällöin ei pääse syntymään tällaista ongelmaa, mitä aiheen aloittajalla on. Raivohulluutta, murhanhimoa, väkivaltaisuutta ja ties mitä, kaikki kuuluu luontoon, eiksje?

Muunmuassa simpanssit ja delfiinit harrastavat seksiä, muutenkin kuin lisääntymistarkoituksessa. Ja siinä ei ole sukupuolellakaan väliä. Itseasiassa kyllä se naaras päättää juu osaksi. AIka väkinäistä se on silti. Millon eläin on suunnitellut turhan "murhan"? Raivohullu eläin patistetaan ulos laumasta tai ympärillä olveta välttelevät!!! Sama pätee ylenpalttiseen väkivaltaan! Normaali on normaalia niin kauan kun se ei satuta ketään! Satuttavatko seksuaalivähemmistön edustejat ketään?

Satuttaako pedofiili ympärillä olevia? Päätellä voi siis että pedofilia ei ole normaalia, mutta homous, lesbous ja aseksuaalisuus on!! Olen sitä mieltä että niin kauan kuin jokin ei muita satuta tai ole haitaksi itelle tai ympristölle, sallittakoon se sitten: Sehän se tarkoitus onkin.

Maaapallo on ylikansoitettu ja kaikille ei riitä ravintoa eikä varsinkaan puhdasta juomavettä. Myös "Äiti Maa" kärsii saasteista ym. Tämä siis on luonnon menetelmä korjata asia kuten joku jo edellä mainitsikin. Onko se luonnollista, että pyritään lisääntymään ja silti käytetään ehkäisyä? Aseksuaalikin saattaa haluta lapsen ja pystyy yhdyntään, mutta raskaaksi tulemiseen voi riittää yksi pikainen pano eikä tarvita loppuelämän kestävää naiskentelua.

On täysin normaalia ja oikein, että kun ei tunne halua saada lapsi kuten minä , ei halua sitä lapsentekotoimitukseenkaan. Ja olen tosi onnellinen, ettei koskaan elämässäni ole ollut tarvetta juosta kapakoissa etsimässä yhden illan seuraa vakituisen puuttuessa. Tammaa tuskin sattuu, kissa on varmaan eri juttu. Vaikea olis käräjillä vedota siihen Meillä se meni niin, että jo ennen varsinaista suhdetta tuli ilmi, ettei naimatouhut kiinnosta, ja kun suhde sitten syntyi, niin oli aiheellista muistuttaa asiasta jo ennen kuin toinen ehti mitään halutakaan.

Se oli vähän sellainen "voin kyllä seurustella kanssasi, mutta tässä on ehdot" -homma, eli suhde käy mutta naiskentelu ei. Se oli molemmille ihan okei sillä tavalla, asiasta ei tullut mitään ongelmaa. Sinänsä ajattelen kyllä, että vaikken itse koe seksiä lainkaan oleelliseksi osaksi elämää täysin turhaa touhua ellei halua lapsia , niin olisi epäreilua heittää tällainen uutinen päin näköä vasta silloin kun toinen jo riisuu vaatteita päältään.

Se olisi vähän sama, kuin ilmoittaisi vuosien heteroseurustelun jälkeen olevansa oikeasti homoseksuaali ja tienneensä sen jo ennen suhdetta - asiassa itsessään ei ole vikaa, vaan siinä että on uskotellut ja antanut ymmärtää toiselle jotain muuta. Mielestäni näistä tilanteista selviää ihan hyvin keskustelemalla.

Jos vastapuoli ei halua ymmärtää ja vaatii toiselta asioita joita toinen ei halua tehdä, ei siitä silloin kovin hyvälaatuista suhdettakaan voi tulla. Jos on huono fyysinen kunto, ei välttämättä seksikään kiinnosta.

Terve sielu terveessä ruumissa, sano. Oikeastaan ehkä päin vastoin. Jos on lihakset oikein timmissä kunnossa voi olla niin että se estää kunnollisia tuntemuksia. Siksi monella naisella vasta paras vaihe alkaa noin 40 vuoden paikkeilla tai jopa myöhemmin. Olin aikanaan erään rouvan kanssa jonka mies ei ollut koskaan saanut häntä vietyä orgasmiin asti ja liitto oli väljähtynyt. Ei mennyt kovinkaan kauan, kun onnistuimme.

Hän piti sitä ihmeenä. Minusta se oli vaan hänen muuttumisensa ja kypsymisensä seurausta. En koe olevani mitään erityistä miehenä.

Niin se on 3. Olen joskus miettinyt salasuhdetta ,mutta en ole päässyt vielä siihen asteeseen. Minulla on erittäin seksuaalinen vaimo mutta seksiä ei ole ollut vuosikausiin, koska hän on menettänyt kiinnostuksensa minuun.

Olisin kyllä "saanut" säännöllisestikin, mutta kuka nyt tahtoisi vastenmielistä tai edes välinpitämätöntä seksiä. Mistäs ihmeestä sinulla joku vaan on kanttia sanoa että vaimosi on erittäin seksuaalinen, jos hän ei ole kanssasi kerran seksiä halunnut vuosiin?

Käykö hän vieraissa vai mistä hänen seksuaalisuutensa tiedät? Jos tarkoitat että on seksuaalisia haluja herättävän näköinen ja käyttäytyy flirttaillen, niin se on totisesti eri asia.

Monet kiihottavasti pukeutuvat ja käyttäytyvät naiset ovat aseksuaaleja, eli oikeasti itse seksi ei kiinnosta eikä sytytä. Monia asioita on vaikea ymmärtää, jos ei itse ole kokenut sitä. Tuntuu, että seksuaalisuus on yksi niistä.

Koska aseksuaalisuus poikkeaa normaalista luonnollisesta käyttäytymisestä, aletaan sille etsimään syitä. Aseksuaalissa saatetaan käsittää olevan jotain ´vikaa´ kun ei seksi maistu. Rehellisesti sanottuna minua ei haittaa vaikken koskaan elämässäni tulisi haluamaankaan seksiä. Asia ei haittaa minua muutoin kuin mieheni ja liittoomme kannalta. En koe, että aseksuaalisuuteni olisi asia, jota pitäisi itsessään muuttaa. Hormonit minulla on kunnossa ja liikuntaa harrastan päivittäin olen normaalipainoinen.

Kaikki nuo kieltämättä ovat asioita, jotka voivat vähentää haluttomuutta jos eivät ole kunnossa. Tässä onkin se, että kaikki on kunnossa, muttei haluta. Vaikka olisi kuinka hieno persoona ja rakastaisi miten paljon, parisuhteeseen ei pidä ruveta, jos ristiriita on niin perustavanlaatuinen. Eräs kokenut naisgynekologi kirjoitt että naisen seksuaalinen aktiivisuus on voimkkaimmillaan rakastumisen mielentilassa. Tämä ei ole mikään harvinainen ilmiö. Minullekin se on käynyt kaksi kertaa.

Tunnen siis halua vain rakastumishuumassa. Sitten huuman hälvetessä ei tunne enää mitään ja seksi olisi pelkkää hyväksikäyttöä jos siihen suostuisi. Monet naiset suostuvatkin vain miehen mieliksi ilman omaa kiihottumista, näitä sitten miehet moittivat ns. Olen läksyni oppinut ja elän yksin. Seksi ei kiinnosta ollenkaan.

Miehet ovat kyllä ihan pihalla, koska kuvittelevat normaalin, heteroseksuaalisen naisen kiihottuvan miehestään, jos tässä ei ole mitään erityistä vikaa. On samanlaisia miehiä, joten ei ole välttämätöntä elää yksin ja jäädä kaikesta muusta paitsi, pitää hakea vain sopivaa seuraa.

Ei rakastumiseen välttämättä liity voimakkaita seksihaluja. Joskus liittyy, mutta ei kaikissa tapauksissa. Aina tuntuu tuo seksi olevan perheen kiistakapula, toinen ei halua ja toinen olisi aina pukilla. Eikö tuohon voisi ajatella sellaista tasapainoa, että kumpikin kävisi lääkärillä, toinen yrittäisi jotenkin saada haluja lisää ja toinen saisi hieman alennettua. Kuitenkin uskon että tuon, jonka halut ovat melekin elämää suuremmat olisi todellakin haettava apua, tasapainottamaan asiaa, sillä ei kukaan voi edes elää elämää, että aina haluttaa, johon se sotkee työelämän, puhumattakaan nyt perhe-elämästä.

Mitenkähän taällainen ihminen osaa hoitaa omat raha-asiatkaan, kun päässä pyörii vain yksi ja sama levy. Sekin on hormooneista kiinni, kyllä siihen keinot löytyy ja varmasti elämä on parempaa ilman tuota höyrypäistä ajatusta ainaisesta seksistä. Lääkäriin, älkää tuhotko elämäänne sekin vuoksi. Vittu sun juttu on typerin lukemani teksti ikinä! Ehdottomasti avioero jos ainoa toinen vaihtoehto on lääkitys pillun kuivaamiseksi tai mulkun lerpauttamiseksi.

Tuota, jos seksin määrä on tuo 4x vuodessa niin pitääkö vielä miehem mennä lääkäriin vähentämään halujaan? Ei tartte lääkäriä mies. Mies tarttee seksiä muualta.. Jos nainen pihtaa mies kyllä keinot keksii Mies eikun matkaan jo tänään Seksiaddiktio on muuten ihan sairaus, haluttomuus ei. Nyt olemme tai minä olen ajautunut tilanteeseen, jossa harkitsen eroa sen takia että seksihalumme ovat täysin eritasoilla.

Viimeiset 10 vuotta olen elänyt lähes koko ajan puutteessa Olemme asiasta puhuneet useita kertoja, mutta tilanne pysyy muuttumattomana. Mielestäni emäntäni on siis aseksuaali ja minä seksuaalisesti aktiivinen En haluaisi pakottaa emäntää "väkisinmakuuseen" ja toisaalta en halua elää jatkuvassa puutteessa. Kun seksi toimii, se on mukava elämän pikkuherkku Kyseessä on kuitenkin ihmisen perustarve. Surulliseksi vetää, kun tuntuu vaihtoehdot olevan aika vähissä Kuten ylläkin todettiin, naisilla seksihalut liittyvät usein rakastumisvaiheeseen.

Jos nyt otat eron, emäntäsi halut saattavat leimahtaa taas uuden miehen kanssa. Ihmisillä on tosiaan perustarpeita, mutta elämä niistä vähät välittää. Parisuhteessa on pitkän päälle melko mahdoton tyydyttää molempien perustarpeita jos kummankaan.

Yhteiseloa tulee tänä vuonna 28 vuotta ja elämä tympii. Vaimo myönsi jokin aika sitten että on haluton ja on oikeastaan ollut sitä aina mutta viimeiset muutamat vuodet ovat olleet yhtä helvettiä omalta kantilta.

No vaimolla on myös ilmaantunut fyysistäkin ongelmaa joka on jo hoidossa eli lääkärissä on käynyt. Mutta se ei selitä näitä menneitä monia vuosia kun seksiä ei ole vain ollut. Ihminen on siitä tyhmä otus että rakastuu ja sitten on vaikea päästä enään irti suhteesta. Olen vaikeassa tilanteessa siksikin kun olen ihastunut erääseen naiseen jonka kanssa elämä olisi ihan erilaista.

Ei tiedä mihin johtaa koska tunne on molemminpuolista. Kaikki olisi muuten hyvin mutta vain seksi puuttuu. Olen itse seksuaalisesti vielä aktiivinen ja haluaisin nauttia siitä edes nyt kun lapset kohta lentää pesästä ja itsellä alkaa iän tuomat mahdolliset potenssiongelmat tulemaan.

Viagralla joutunee jossain vaiheessa jatkamaan. Turha sitten enään vinkua kalun perään kun vieteri katkeaa. Minulle seksi on aina ollut yksi parhaista nautinnoista mitä ihmiskeho voi saada ja en ole koskaan ymmärtänyt että joku ei nauti siitä. Joenkin niin mieletöntä ajatella. Kaikkein tuskaisinta tässä on että rakastan vaimoani todella paljon mutta silti tavallaan en haluaisi nähdäkään häntä välillä ja aamulla aina herään yksin sängystä kun hän on siirtynyt muualle nukkumaan yön aikana.

En enään edes kysy syytä koska taidan jo tietää sen jollakin tasolla. Kuitenkin haluan häntä todella paljon ja olen aina nauttinut rakastelusta hänen kanssaan vaikka hän ei ole koskaan ollut mikään villikissa sängyssä. Netti pullollaan miestä haluavia naisia ja kotona ei nainen halua miestä. Voi voi, kyllä elämä potkii päähän ja vaikea on potkia takaisin!!! Aika kelju vaimo sulla. Rakastavaa ihmistä on helppo ns.

Tietty ihan kuin aloittajalla, vaimosi haluaa parisuhteen, mikä on ymmärrettävää. Siitä huolimatta on väärin pakottaa toinen elämään aivan erilaista elämää kuin haluaisi. Eikö se ole ihan yhtä itsekästä vaatia toiselta seksiä vaikka toinen ei sitä halua? Oletko koskaan lämmittänyt vaimoasi melkein orgasmiin, ennenkuin menet päälle? Vaimo voi myöskin nostaa peppua ja antaa miehen keinua siinä, tiukassa syleilyssä, kun on kiihottunut.

Se on vasta alkuvaihe hyvään seksiin. Ei ole, koska seksi kuuluu parisuhteeseen. Vaimo on itsekäs kun ei eroa. Jos seksi on perustarve, niin sen voi tyydyttää masturboimalla. Esimerkiksi vangit eivät voi harrastaa seksiä toisen ihmisen kanssa, mutta ei siihen kukaan ole vielä kuollut.

Yksi tapa palauttaa seksihalut on pitää suhteessa muutaman kuukauden tauko. Silloin se halutonkin saattaa haluta seksiä ihan alkuaikojen tapaan, kun huomaa taas rakastavansa toista.

Näin siis jos halujen vähentyminen liittyy siihen, että arjen pyörittäminen on vaikeaa tai toinen tukahduttaa toisen halut vonkaamisellaan. Aseksuaali ei muutu tauolla. Tai sitten omien seksitaitojen kehittäminen saattaa palauttaa toisen halut. Jos toinen ei saa seksistä mitään irti, niin hänestä tulee varmasti haluton jossain vaiheessa.

Haluaisin lukea sen "parisuhteen sääntökirjan", jossa kerrotaan, mitkä asiat on tehtävä, jotta parisuhde on "oikea". Ei kuulu, ellei sitä siihen suhteeseen laiteta. Jotkut sanovat, että riitelykin kuuluu parisuhteeseen.

Meidän suhteessa ei ikinä riidellä mikä on kai harvinaista, myönnettäköön , eikä me viitsitä riidellä pelkästään siksi että "riitely kuuluu suhteeseen", kun ei kerran riitelytä. Omalla miehelläni taisi seksihalut liittyä rakastumisvaiheeseen ja pariin ensimmäiseen vuoteen. Silloin häntä halutti ainakin kerran päivässä ja nyt 6vuoden jälkeen ehkä kerran viikossa ja aina pitää itse tehdä aloite!

Niin tässä voi kuvitella kuinka homma sujuu muutaman vuoden jälkeen, ehkä kerran kuussa? Asiaa ei helpota se, että saan huomiota ja kehuja usein muilta miehiltä, joita yritän olla huomioimatta. Kuinkahan kauan tämäkin toimii kun saan kotona istua aina jalat ristissä. Hae apua vaikka gyneltä.

Todennäköisesti siellä on jotain vikaa. Itselläni sama tilanne, tosin ehkä joskus harvoin saattaa haluttaa, ehkä kerran kuus tai paris. Mutta muuten seksi ei tunnu järin houkuttelevalta ja kuten sullakin, myös mulla on aktin jälkeen surkea olo että melkein itkettää. Jotenkin vain joka kerta tulee ajatus ettei se tuntunu "oikeelta" tai että jokin tässä nyt ei vaan nappaa eikä siksi tunnu hyvältä. Voisin päättää olevani selibaatissa koko loppuelämäni, mutta se on toisen mielestä sietämätöntä eikä vieraisiinkaan halua mennä.

Kuitenkin viihdyn toisen seuras, rakastan häntä jne. Noh, ehkä tämä kerran kuukaudessa on sit ihan ok.. Et taida luottaa kumppaniisi tai tunne häntä ja ujostelet intiimejä asioita? Onko suhteenne pintapuolinen mitä tulee toistensa tuntemiseen? Et ehkä ole päässyt jyvälle mitä seksi ja seksuaalisuus oikein on ja koskaan kokenut seksuaalista nautintoa yksin etkä toisenkaan kanssa?

En voisi elää kuten sinä vaan elän siltikkin noin ja oikeasti se ei tunnu ollenkaan hyvälle ja minulla ei ole seksiä senkään vertaa kuin sinulla on. Elän täydellisessä tyhjiössä sinuun verrattuna mitä seksiin tulee. Toisaalta elämässä voi olla paljon muutakin kuin vain seksi itselleni se on kyllä yksi tärkeä osa-alue myöskin.

Mutta jos olisi mahdollisuus harrastaisin kyllä sitä aktiivisesti: No elämä viskelee ja aina ei saa mitä haluaa. Maailma on senkin verran raadollinen että jotkut vain joutuvat olemaan ilman joistain syistä johtuen. Himot on kuitenkin hiirelläkin. Mulla alkaa kai vasta nyt valjeta tää juttu. Mä olenkin aina ihmetelly miten muka seksin harrastaminen on normalia toimintaa!!!! Mä olen aina ollut aivan hurja rakastumaan ja ihmetelly miten ne ei tajuu mun tunteita, vaan rupee tyrkyttää seksiä.

Se on musta tuntunut aina loukkaavalta. Rakkaus on upeaa, seksi halpaa. Näin sanoo näköjään aseksuaali. En ole mies, enkä nainen - olen ihana keijukainen. Onko täällä muitain keijuja. Nyt nautin elämästä olen huomannut että 50 vapaat naiset hluaa ja nauttii sksistä. Täällä on tullu käsitys ettyä se olis enempi naisten ongelma se haluttomuus ,, ei pidä paikkaansa ja kylla naisetkin osaa ,, Aika monta kertaa on käynyt niin että nainen on tanssin aikana kuiskannut että lähetään meille Eiku - kuutomotanssille ja surkuttelut veks!

Exän entinen oli aseksuaali, eikä siitä mitään tullut. Kyllä seksuaalisien halujen tulee kohdata, tai sitten pitää antaa toiselle lupa hakea se muualta, jos ei halua itse.

Ei se kivaa ole lahnaa panna, vaan kummankin pitää olla mukana hommassa. Onko alottaja sulla tehny ihan normaalisti mieli seksiä alkusuhteessa tai ennen tätä suhdetta? Mä olin IHAN samassa tilanteessa No, erottiin ja muutaman kuukauden jälkeen seksi alkoi kiinnostamaan aivan eri tavalla ja ihania hekuman täysiä hetkiä vietin jo miesten kanssa! Luulin olevani aseksuaali tai vähintään lesbo. Hän ei enää sytyttänyt minua ollenkaan.

Jos nainen ei halua miestä, on vika miehessä, kun mies ei enää sytytä naista. Ja jos mies ei halua naista, on vika myöskin miehessä, ja hänen on mentävä terapiaan. Siis mailmahan on aivan sexihullu eli kaikkien pitäis kanittaa kokoajan suunnilleen, kaikki muu on outoa ja heti pitää selaliseen muuhun hake apua! Tuskin ne aatami ja eevakaan kaiken aikaa oli kimpussa kuin tillinippu.

Jytke ja litinä 9. Minusta ainakin on kiva paneskella joka päivä, mut jos kerran ei vehkeet pelaa, niin turha arvostella muita. Mikä ongelma tuo sitten on? Jos et nauti seksistä, älä sitten harrasta sitä, ja anna miehesi harrastaa sitä jonkun sellaisen kanssa joka siitä pitää. Seksin harrastaminen suhteen ulkopuolisen kanssa tuo taas omat ongelmat. Miksi olla mustasukkainen jos ei itse seksiä halua. Voihan tuolle avioliitolle kehitellä ihan muut perustelut ja tavoitteet. Ei ole helppoa 8.

Aloittajahan olikin sanonut miehelleen, että hänen tulisi käydä vieraissa. Mies ei vain halua, koska rakastaa vaimoaan. Lähinnä ajattelin sitä kolmatta osapuolta. Jotta seksisuhde ei muodostuisi hänelle ongelmaksi, hänen tulee olla sellaisessa tilanteessa, ettei tästä seksisuhteesta ole vaarana tulla hänelle myös rakkaussuhde. Se olisi katastrofi tälle ihmiselle. En ole asiantuntija, enkä edestiennyt tänne tullessani mikä on aseksuaali..

Minä olen tuntenut palavaa intohimoa ja taas myös nähnyt sen toisen puolen kun kumppani ei innosta enää samalla tavalla Kysymys kuuluu halutko sinä tuntea intohimoa ja harrastaa seksiä joset kerran tiedä mitä se on?

Myös esimerkiksi kuntoilu, mikäli et saa "adrenaliini-tilaa" koskaan vaan esimerkiksi olet todella masentuneena vaan vuodesta toiseen yleensä aina edes hieman allapäin niin se vaikuttaa innostuneisuuteen, myös seksin suhteen.

Asiantuntija osaa varmaan jotain sanoa mutta olettaisin että hormonit kannattaa tutkituttaa ja miettiä että miksi seksi ei kiinnosta: Harvoin osaa nauttia edes toisen läheisyydestä ja yhteisistä hetkistä ja luottamuksesta ja iloista vaikka olohuoneessakaan josei minkäänlaista hyvänolon tunnetta toiselta ihmiseltä osaa ottaa vastaan.. Täytyy olla lepsu ukko jos katselee akan pihtaamista loputtomiin. Palauta anopille viallisena ja lähde etsimään täyttä ihmissuhdetta jossa myös on seksi mukana.

Eihän tuollaisella tee mitään, työ ja kaverisuhteet on eri asia. Täällä sitä naidaan eikä taivaassa. Mutta edelleen turhaa täältä mitään neuvoa haet Vaikea sanoa mitään kun ei tiedä taustatietoja eikä kokonaisuutta ja jokainen ihminen on erilainen myös tämä perunankuorija, simppeli mies.

Maailman sivu on ollut näitä kulissiavioliittoja jotka ovat joko sukujen järjestämiä tai rahasta solmittuja tai poikkeavan seksuaalisuuden naamiointia. Ei noissakaan mitään puolisoiden välistä seksiä ole ja hyvin kestivät ja kestävät. Itsestä se vain on kiinni. Idiootti olet itse kun et tajua realiteetteja vaan pidät avioliittoa jonakin alistamisen välineenä.

Näiden jotka eivät ole aseksuaaleja on vaikea tuollaista tajuta. Itse tajusin olevani aseksuaali tässä hiljattain. Seksi ei kiinnosta, mutta olen suostunut tekemään kompromissin kumppanin toiveet huomioonottaen.

Monet aseksuaali-naiset suostuvat esim. Ite jaksan tai yritän jaksaa aina kerran viikossa. Tyttöystävän kanssa sovittiin että hän voi hoidella itse itsensä silloin kun en jaksa tai halua hommailla mitään.

Läheisyyttä ja rakkautta kun on, niin seksi on vain sellainen kompromissi-asia, johon suostuminen tarkoittaa suurta rakkautta, sillä ei sitä muuten haluaisi tehdä, ellei tajuaisi miten paljon toinen sitä haluaa ja miten paljon se siitä ilahtuu. Mutta älä kuitenkaan anna tuntea oloasi raiskatuksi. Mielummin sovi jostain toisesta tavasta jolla voisitte päästä sopuun.

Tuollainen pakottamisen tunne ei tee kummallekaan hyvää, ja lopulta suhde päättyy kun et enää sitä jaksa. Mutta jos sovitte yhdessä uudet pelisäännöt, niin asia voi järjestyä niin kauan kuin molemmat haluatte sitä. Mahtavaa,ihanaa,aivan ko lukis omaa päiväkirjaa. Kyllä tuo seksi tuo mukanaan monia onnenhetkiä ja paljon päänvaivaa.

Nuorena kyllä ois halunnu mut ko ei ois saanut tehä ilman papin aamenta. Kerran kuussa halutti ko oli otollisin aika mut ei voinu panna ettei tullu taas raskaaksi.

Vuodet kulu seksihalua ootellessa ja riitoja ratkotessa.. Ukko kuoli,lapset lähti maailmalle ja musta tuli mummu monta kertaa. Vihdoin viimein löyty kakslahkeinen jonka kanssa haluaa mennä saman peiton alle liki ja lämpimään Ratkaisu on että, mies hakee häntä tyydyttävän SEKSIN muualta, älä kiduta häntä enää haluttomalla naisella, jonka joutuu raiskaamaan saadakseen seksiä, tai sitten eroatte ja voittehan jatkaa ystävinä.

Seksi seksi seksi mikä hitto nykyään nuoria vaivaa pitää sitä ja tätä. Pitää tietää että mitä haluu yksi erittäin kuuluisa näyttelijä sano Tv lähetyksessä että "sitä letkua en enään mahani alle ota" oon samaa mieltä kun ikää tulee. Älkää tehkö ny tästä numeroo kusipää nuoret. Toki ihminen saa olla aseksuaali. Mutta onko silloin pakko ryhtyä seksisuhteeseen, sehän on petos toista osapuolta kohtaan?

Eli riittävällä etukäteisharkinnalla aseksuaali ylläpitäisi platonista suhdetta. Tuossa tapauksessa taustalla voi olla hyvinkin jotain seksuaalista väkivaltaa "jokainen kerta tuntuu raiskaukselta".

Eikö ole myös oman itsensä halveksimista, jos ryhtyy seksuaaliseen suhteeseen, vaikka se on oman itsensä vastainen toiminto? Mielestäni olisi ihan aiheellista käsitellä ongelmaa ammattiauttajan kanssa.

Ongelma ei ainakaan lievene, jollei sille tee mitään. Jossain vaiheessa vastenmielisyys seksiä kohtaan kääntyy vastenmielisyydeksi kumppania kohtaan. Toki seksitön suhde voi toimia. Olen itse neljättä vuotta seksittömässä suhteessa olevan ihmisen partneri. Itseäni satunnainen saanti häiritsee, mutta partnerini toki saa nyt sekä yhteiselämän edut että tyydyttävän seksielämän.

Eihän kaikki ihmiset , ei naiset eikä miehet ole samanlaisia ,ei sexissä eikä muussakaan Kun ne nylkyttäis alvariinsa kun taas toiset yhtyisivät vaikka" kolme kertaa vuodessa" Jouluna , Juhannuksena ja Matin päivänä. Koska se heille olisi sopiva määrä. Ajatellaanpa on naisia jotka tykkää leipoa hullunlailla , toiset eivät sitten millään.. Onko tämä kaikki jotain epänormaalia että täytyisi mennä lääkäriin, tabuja hakee Ja miehille myösvastaavanlaisia esm Että himot ne on hiirelläkin mutta ne pitää hillitä , näin sanottiin ennen.

Niin nythän mikään ei ole kuin ennen Minäkin olen näytellyt pitäväni sexistä vaikka kyllä mieheni varmaan aisti etten ole innokas siihen mutta niin on mennyt viisikymmentä vuotta ,rukoilin aina että vie nuo miehen halutkin kun oot vieny kyvytkin. Kyllä siinäkin oli kestämistä kun yritti ja yritti muttei homma onnistunut. Nyt nukutaan, seinä on välissä ja hyvin menee Seksi ei ole kiinnostanut vuosiin enää lainkaan.

Seksi on pakkopullaa, johon on suostuttava miesten takia että saavat tyhjentää kassinsa. Nuorempana nautin seksistä, mutta nykyään se on yhtä innostavaaa kuin hernekeitto. Olen kai aseksuaali nyttemmin, mutta nuorempana olin seksipeto ja nautin seksistä tosiaan. Olen sängyssä sellainen lahna nykyään että paksua kakkosnelostakin olisi miehen miellyttävämpi naida kuin minua.

Lisäksi kun tietää miten miehet katselee pornoleffoja ja odottavat naiselta samanlaista aktia, pelkkä ajatuskin ällöttää todella. Pidähän luontos tollaisena niin kyllä ne sun halut joskus palaa. Voisiko ajatella jonkinlaista kompromissia? Miehesi haluaa seksiä, joten jos rakastat miestä, niin sinä voisit tehdä asioita hänen mielikseen?

Vastaavasti mies voisi hieroa hartioitasi ja halailla, josta taas sinä pidät? Tämän tyyppisesti kumpikin saisi sellaista fyysistä läheisyyttä, jota haluaa. Voisit miettiä, että mikä on se seksin määrä, johon voisit suostua esim. Silloin mies voisi hoitaa omin käsin tyydyttämisen muina päivinä. Rohkeampia joskaan ei kaikille sopivia ratkaisuja olisi se, että miehesi hakisi seksin jostakin muualta kuin sinulta esim. Jos teillä ei ole lapsia, niin toisaalta erokaan ei välttämättä olisi katastrofi.

Jos kuitenkin koet, että henkisellä tasolla miehesi on ihannekumppani, niin voisit tosissasi miettiä, että mitä kompromisseja olisit valmis tekemään, jotta suhteen saisi onnistumaan. Jos suhteessa on isoja eroavuuksia puolisoiden kesken kuten teillä, niin parisuhdeterapiasta ei varmastikaan olisi haittaa. Minä asun aseksuaali miehen kanssa, jo yli 7v.

Kun mies sitten innostuu, niin seksi on hyvää ja nopeaa, mutta molemmat tyydyttyy, ja se on siinä. Saan kyllä hänet sytytettyä jos alan kihnuttelemaan Surisuttelen vempaimien kanssa itsekseni ja haaveilen.

Voi kun kaikki ymmärtäisivät tuon, että joillekin seksi nyt vaan ei ole niitä elämän tärkeitä juttuja. Aloittaja on onnekseen saanut ihanan miehen joka ei halua mennä vieraisiin sitä hakemaan. Kyllä kumppanuus ja yhdessä viihtyminen lopultakin on vähintään yhtä tärkeää parisuhteessa kuin seksi.

Onko seksittömyys tai sen vähyys niin sietämätöntä että sen takia täytyy erota tai rikkoa muuten hyvä liitto pettämisen vuoksi? Näin kai se on aina ollut avioliitoissa ja pitkissä parisuhteissa. Rakastumisvaiheessa seksi vielä kiinnostaa ja on sitä intohimoa. Mutta sitten ajan kanssa se luonnollisesti laimenee ja saattaa kiinnostus joillakin seksihommiin loppua kokonaan. Siitä huolimatta ne avioliitot on ennenkin kasassa pidetty ja pysyneet.

Kuten tässäkin ketjussa saamme huomata. Seksiä on harrastettu, vaikka sitten harvakseltaankin. Ei kaikki miehet halua tälläisissä tapauksissakaan, lähteä etsimään seksiä vieraista. Miehet on mukavuudenhaluisia ja tuttu ja turvallinen kotiseksi, oman vaimon kanssa on heille tavoittelemisen ja odottamisen arvoista. Miehiltähän on turha odottaa, sitä, että heiltä saisi vaan pelkkää rapsuttelua ja suukottelua, ilman seksiä. En minäkään sitä ole koskaan "ilmaiseksi" saanut.

Jos annan, niin myös saan. Miehet nyt vaan on tehty sellaisiksi, hieman erilaisiksi kuin naiset. Keskustellahan näistä parisuhteissa voi ja pitääkin avoimesti. Itselläni on takana 20 vuotinen avioliitto, josta 2 jo täysi-ikäistä lastakin.

Nyt kun olemme jääneet kahdestaan. Aikaa seksille olisi, melkein milloin vaan. Silti ei seksi minuakaan aina kiinnosta yhtään. Mielentilat ja fyysiset olotilat vaikuttaa paljon haluaako seksiä.

Onneksi hän on jaksanut minun, ei nytte, eikai me nyt tässä voida päivät ja illat: Yritän kuitenkin suostua mahdollisimman usein, halutti minua tai ei. Koska näen hänen tarpeensa ja sen miten se on hänelle sitä parasta läheisyyttä ja lämpöä mitä hän vaimoltaan haluaa.

Näen aina myös sen jälkeen, sen miten tyytyväinen ja onnellinen hän on. Ja jaksaa ylistää kokemiaan lemmenhetkiä, minut nolostuttaen punaiseksi, vaikka kaupankassalla liian kovalla äänellä.

Esitellen innoissaan ostamaansa liukuvoidetuubia, minkä häkellyksissäni jemmaan nopeasti kärryn pohjalle ja katson, ettei kukaan vaan huomannut. Tulee arki ja rutiinit kun toisen naamaa näkee jatkuvasti. Jos on seksuaalinen ihminen niin jossain vaiheessa oma kumppani alkaa kyllästyttämään. Tietysti tilalle saattaa tulla syvempi rakkaus toista kohtaan joka sitten edesauttaa seksinkin kanssa että se edelleenkin onnistuu jos ei intohimostaja rakkaudesta niin pelkästään sitten rakkaudesta.

Voisin kuvitella että kymmeniä vuosia yhdessä olleille se lässähtäminen astuu jossain vaiheessa kuvioon. Epäilen kuitenkin että kukaan nainen jaksaisi pelkää pornohimoista Ron Jeremyäkään katsella. Sellaista jonka päässä ei ole mitään muuta kuin omien tarpeiden nopea ja jatkuva tyydyttäminen ilman mitään tunnepuolta tai pelkkään pornoon orientoitunut henkilö jolle porno on kuin kiva harrastus.

Niin, mut ku ne halut vaa herää molemmilla, haluu vaa toista.. Ala käyttää ruusujuurivalmistetta tai jotain muuta libidoa nostattavaa luontaistuotevalmistetta. Ota selvää, kyllä haluttomuuden hoitoon on erilaisia valmisteita. Kannattaa etsiä ratkaisua ja tehdä kaikkesi jotta pelastaisit avioliittosi!

Vai onko syynä haluttomuutesi se, että et halua haluta seksiä? Voisiko olla, että taustalla on lapsuudessa tapahtunutta seksuaalista hyväksikäyttöä? Lapsi saattaa täysin unohtaa tällaiset traumaattiset kokemukset ja muistaa vasta myöhäänkin aikuisiällä, jos ollenkaan.

Eli vaikka et muistaisi saati ollenkaan uskoisi tällaista olevan taustalla, saattaa se olla tiedostamaton syy haluttomuudellesi. Jokatapauksessa hae apua, sitä on saatavissa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Luontaistuotteesta saa kyllä sellaisia valmisteita, että haluaa vaikka ei haluaisikaan.

Tosin niiden syömisessäkin on nymfomaanivaara. Konstit on siis monet. Tietysti on eri asia, ellei tosiaan edes halua. Ei siinäkään mitään väärää ole. Ei seksuaalisen erilaisuus johon aseksuaalisuuskin kuuluu ihmisistä sen huonompia tee. Vuosikymmenten liitossa käydään monet vaiheet läpi.

On alkuhuumaa, villiä seksiä, tasoittumista, täyttä haluttomuutta, halua miellyttää vain toista ja myös suurta täyttymystä. Meillä oli vaihe, että en edes tajunnut puolisoni tarpeita ja torjuin, eikä hän hyväsydämisyyttään vaatinut, vaan oli hiljaa ja kärsi, mutta jossakin vaiheessa aloin ajatella, että minähän laiminlyön toista, ja vaikka itse en tahtoisikaan, päätin alkaa toimimaan toisen hyväksi ja aloin hassuttelemaan, virittelin salaa sukkanauhoja ja ostin yöhepeniä.

Niitä pukiessa ja rakkaani yllättämistä ja tarpeiden täyttämistä ajatellen itsekin jo aloin lämmetä. Sitten hepenissä kömmin nukkuvan puolison viereen ja sujahdin kainaloon. Puoliso ilahtui ja hänen ilonsa oli minunkin iloni ja sitä seurasi, että kohta aidosti halusin seksiä! Kun molemmat hoitaa toista ja pitää toisen tarpeista huolta, siitä seuraava yhteydentunne on sanoinkuvaamattoman tyydyttävä. Jos seksi tuntuu joka kerta raiskaukselta, silloinhan se herättää jotain tunteita.

Oletko kokenut lapsena seksuaalista väkivaltaa, hyväksikäyttöä? Se voi jättää jäljet, useimmat hautaa ne asiat niin syvälle, että asian tiedostaminen voi viedä tosi kauan. Ei tarvitse tänne vastata, mutta palaa menneisyyteen ja koita muistaa, onko lapsuudessasi jotain sellaista, joka voisi tuon aiheuttaa? Itsekin välillä mietin, mikä siinä limakalvojen hinkkauksessa on niin ihmeellistä, kun maailmassa on paljon moniulotteisempiakin asioita; taide, historia, tähtitiede jne.

On vaikea ymmärtää niitä, jotka sen tavoitteen perässä juoksevat. Saatko kuitenkin hyvää seksiä silloin kun sitä on, eli miehesi lämmittelee ja kosteuttaa ja vie vaikka huippuun saakka sinut hyväilyin ja oraaliseksillä jne?

Ei tuollaista naista kiinnosta huiput ja kiihoittuminen. Oletko ajatlellut asiaa toisinpäin - sinä tahdot ja mies ei. Me haluamme molemmat , mies ei pysty.

Hän Rakastaa sinua - mene mukana. Ei kaikki kaadu seksiin - elämällä on muutakin annettavaa. Ehkä olisi parata päästää mies vapaaksi. Suhde tulee ajautumaan lähes täysin seksittömäksi ja mies kärsii jo nyt. Siellä on jo yli sata vuotta autettu aseksuaaleja. Oletkos siellä "terapiassasi" myös löytänyt vahvistuksen puhtaille geeneillesi? Ihan vaan vinkkinä jatkoa varten: Ja nyt puhun näistä ihmisistä, joilla ei ole joko tuttavapiirissä ulos tulleita ihmisiä, joilla on oikeasti ihmismäisiä eroavaisuuksia, tai nämä kaikkitietävät eivät edes sellaisia huoli lähipiiriinsä.

Se on vähän sama kuin ateisti menisi kysymään neuvoa fundamentalisteilta tai homoseksuaali heteroilta jne. Joskus naureksin sellaisille ihmisille jotka tulevat pätemään asioissa joista eivät oikeasti tiedä mitään. En itsekään menisi viisastelemaan ydinfyysikoille tai putkimiehille kun sellaisista asioista en tiedä mitään. Luotan että tietyn "ryhmän" ongelmat ratkeavat ryhmän sisältä löytyvien kokemustan avulla - ei asioista tietämättömien näsäviisastelijoiden ei mihinkään perustuvilla "neuvoilla".

Jotkut eivät osaa pysytellä hiljaa silloin kun eivät tiedä, vaan aina pitää olla esittämässä mielipiteitään. Ensikerralla mene ihan suoraan googleen ja kirjoita aseksuaalit ja etsi joku forumi, jossa voit keskustella näistä asioista. Suomikeskustelut on vihonviimeinen paikka henkilökohtaisille ongelmille. Tosiaan moni sekoittaa tässä viestiketjussa sekaisin haluttomuuden ja aseksuaalisuuden.

Sellainen ihminen on aseksuaali, seksitön. Sen sijaan meillä muilla on jokaisella joskus kausia, jolloin seksiä tekee vähemmän mieli ja joskus taas enemmän. Seksuaalisissa ihmisissäkin on eroja, sillä joillakin on alhaisempi libido kuin toisilla. Jos ihminen on aseksuaali, niin ei semmoista voi hoitaa lääkkeillä eikä terapialla.

Se on vähän sama asia kuin jos jalattomalle ihmiselle sanottaisi, että kävele vaan, kyllä se onnistuu kun tarpeeksi haluat. Jos ihmisellä ei ole seksuaalisia haluja, niin se ei siitä mihinkään muutu vaikka kuinka yrittäisi eroottisia apuvälineitä.

Luulenkin että ketjun alullepanijalla ei ole aseksuaali, vaan on vain keksinyt monia kiinnostavan aiheen. Itseasiassa taisin huomata jossain viestissä vuoden vanhan päivämäärän. Eli palstanpitäjä on nostanut asian uudelleen otsikoihin.

Olen itsestäni huolta pitävä hoikka ja hyvännäköinen 45v mies. Jostain syystä seksihalut katosivat muutamia vuosia sitten. Lääkäritkään eivät löydä keinoja, eli näilllä mennään nyt. Etsinkin siksi aseksuaalia naista rinnalleni elämään normaalia ja rakkauden sekä läheisyyden täyteistä elämää.

Mistä tällaisen naisen löytäisin? Miten sinuun saisi yhteyden? Olisi kiva vaihtaa ajatuksia vaikka vain sähköpostitse. Aseksuaalista vertaistukea kaipaaville suomenkielinen foorumi www. Täälläkin ilmoittautuu yksi aseksuaali. On ollut useita vuosia kestäneitä suhteita, lyhyita suhteita mutta missään ei ole seksi ollut kiinnostavaa.

Toki uuden suhteen alkaessa kihelmöintiä ainakin on, mutta kariutuu pian seksin harrastamisen jälkeen. Ihana kuulla että on muitakin, sillä kuvittelin olevani ainoa seksihaluton tällä planeetalla ;. Minä olen käynyt mielessäni kaikki mahdolliset vaihtoehdot hyväksikäytöstä hormooneihin.

Olen kokeillut pillereiden kanssa ja ilman pillereitä, esileikitty, fantasioitu ym. Miehet ovat olleet tukena tässä haluttomuudessa, yrittäneet tehdä kaikkensa. Mut ei kun ei, seksihaluja ei ole eikä tule. Hei, voitaisiinko vaihdella ajatuksia? Minä taas haluaisin suhteen, jossa seksiä on joskus, mutta siihen ei liity minkäänlaista pakkoa.

Että "seksiä pitää olla vaikka kerran viikossa kun kaikilla muillakin on". Ja jos ei ole niin miehellä on oikeus hakea muualta. Haluaisin että seksi syntyisi tunteesta, siitä että toinen on niin ihana, että haluaa tehdä hyvää ja saada hyvää. Todellakin siis hyvää, ei mitään rajuja pikapanoja vain sen takia, että miehen nyt vaan pitää saada niitä.

En ole valmis sopeutumaan mihinkään "pakkoihin". Mieluummin olen yksin ja hoitelen itse itseni silloin kuin huvittaa. Eli seksiä olisi vain silloin kun sinulla sattuu haluttamaan.

Aivan käsittämättömän itsekästä ajattelua. Lapsella on tietyssä iässä narsistinen "minä-minä-minä" vaihe, aseksuali jää tälle tasolle henkisesti ja sitä myötä hän on kehitysvammainen.

Olen tavannut pari tuollaista, toinen oli hyvin vaikean perheen kasvatti, toisen kasvuolosuhteita en tiedä. Tämä toinen oli loppuun asti poikkeuksellisen julma ja narsistinen tyyppi, jolle ei voi toivoa muuta kuin ikuista kadotusta. Sulla ne vasta terveet jutut on Olen iloinen että on muitakin. Avioliiton alussa olin aktiivinen ja myöhemmin joskus 20v myöhemmin, halusin jopa 4x päivässä. Mies alkoholisoitui ja kännipäissä seksi ei tuntunut hyvältä. Jaksoi - mutta kävin sitten terveyskeskuksessa hakemassa apua joka kerran jälkeen.

Aloin pelätä seksiä - koska se johti aina terveyskeskukseen - selittämään kandille Nyt ollaan oltu 2 vuotta ilman seksiä - koska en halua kännipäissä.

Sitä selvää hetkeä ei ole tullut, tai silloin kun on, aika tarvi käyttää perusasioiden hoitoon. Mietin mihin tämä johtaa - mutta Mies saa aina minut syttymään ja haluamaan - mutta kännipäissään siitä ei tule kun paikat kipeiksi.

Mies ei laukea ja jyystäminen ei oo kivaa Tsemppiä ja mieti mitä haluat. Elämä muuttuu ja mies muuttuu. Joka ikinen solumme uudistuu 8: Eli pitää rakastua uudelleen. Hienoa että sytyt vanhasta juoposta! Nuoret naiset vihaavat seksiä ja suostuvat siihen vain siksi että saisivat pitää miehensä tai siksi että saisivat lapsen: Siksi paras parisuhde on nuori mies ja vanhempi nainen!

Hyi heIvetti, miten sairaaksi on maailma mennyt. En nuorena miehenä ole koskaan voinut käsittää miten pervoja ikätoverini voivat ollakkaan pannessaan vanhempia ämmiä. Ennen nämä vanhat kantturat panettivat itsensä turkkilaisilla pikkupojilla, nyt kotimaisillakin meneen niin heIvetin huonosti, että näitä "puumia" pitää naida. Nuoret naiset eivät automaattisesti vihaa seksiä. Minä tykkäsin seksistä parikymppisenä ja nyt nelikymppisenä vielä sitäkin enemmän.

elokuu Kun lapsi rekisteröityy Habbo Hoteliin, tiedotamme lapsen vanhemmalle Vieras. Järkevää netinkäyttöä kannattaa opettaa lapsille ja AINA olimme JO 10! kyllä siellä moni ukko oli kiinnostunut ja kovaakin tekstiä tuli, Pitävätkö jumalolentosi homoseksuaalisuutta kammotuksena tai muuta paskaa? # "Homoseksuaalinen rakkaus on pinnallisempaa kuin heteroseksuaalinen Homoseksuaalisuus - Homo: Eroottista seksiä ilmaista seuraa Satakunnan kansa mobiili suomiseksiä videot · Naisen ejakulaatio miten vaimo vieraissa luvalla. 8. maaliskuu Eroottiseen jännitteeseen kuuluu aloitteiden teon ja niihin vastaamisen pidettiin oikeusministeriön arviomuistiossa ”elämälle vieraana”.

Homoseksuaaliseen eroottiset tekstit vaimo vieraissa luvalla