Eturauhanen orgasmi paras peppu naiset homoseksuaaliseen

Voisitteko antaa hieman neuvoa miten kysyä häneltä 'lupaa' Jos tuntuu vaikealts kysyä lupaa niin hyväile ensin sormellasi naistasi pyllyä. Jos hän ei pidä siitä niin huomaat sen kyllä. Jos hän pitää siitä niin eikun etenemään kohti uusia seikkauluja sen enempää kysymättä. Näin minun mieheni toimi kun hän halusi harrastaa pyllyseksiä. En ollut sitä kokeillut paljoa ennen häntä mutta nyt pidän siitä kovasti. Pitäkää hauskaa ja nauttikaa Harrastatteko pyllyseksiä eri kerralla kun Pimppijuttuja?

Eiköhän luontevinta oo hyväillä pyllyä esileikin ja pimppirakastelun yhteydessä Eli, pimpistä voit huoletta siirtyä pyllyyn jos tyttösi on siihen myöntyväinen, mutta pyllystä ei bakteerikannan vuoksi voi vaihtaa pimppiin peseytymättä. Tai, toki voi, mutta silloin tulehdus vaara tyttösi pimpissä on aika valtava ja sitten saattaa käydä niin, että tulee kumpaankin seksinmuotoon tauko ku pitää hoitaa tulehdus.

Niin ja pepusta ei sitten enää munaa pimppiin, jos on pakko niin pesu välillä!! Sun kaveris varmaan tykkäis siitä enempi. Homot pitää tunnetusti paskaleikeistä. Terska täynnä ruskeaa massaa, kynnenaluset ja suu haisee paskalle. Älä naistasi vaivaa näillä haisevilla tempuilla. Miesten hommia ne on ja kun kerran persettä olet vailla niin lötyyhän siihen touhuun Börjejäkin. Lakanan vaihtoon vaan sitten kun sänkyyn pulahtaa muusit kerran syötynä. No kun sormia jo on uitettu paskassa niin meneehän ne sitä kautta sinne vittuun kuitenkin.

Siinähän se horvi rehottaa ammollaan vieressä joten paskatkin roiskuu siihen ihan suorilta. Älä nyt satuja kertoile. Kukaan vaan ei ilkeä tunnustaa miten paskasta hommaa se on, vittu on paskassa ja letti niskassa Pankaa ikkunat auki persepanoissa, huomeessa on niin paksu ilma, että vois saksilla leikata. Maalais puuseet ei ole vielä mitään siihen verrattuna kun modernit paneskelijat panee paskat lentämään.

Niin ja älkää uskoko kaikkea näitä yllyttäjiä, ei ne itsekään näitä likapanoja harrasta, toisia vaan yllyttävät ja nauravat nyrkkiinsä. Normaali ihminen ei mene tonkimaan toisen persettä josta on hetki sitten ängistetty ulos päivän ruokalista hyvin purtuna saati sitten tunkee sinne kulliaan pehmeään ulostemassaan.

Tiukassa on nautinnon saanti jos se vasta paskan avulla irtoaa. Kyllä se on niin, jotta jos on haluja pistää emäntää puonsilimään, niin pakko olla äijällä homostelijan vikaa. Ja eikö se oo vielä kaiken lisäksi pikkumunaasten hommaa..? Rasvaa oma peppusi ja tunge se sisääsi,tekee muuten gutaa. Itse olen kokenut pyllyseksiä ja se oli ihanaa ja se tapahtui , toisen kysyessä, voitaisiinko kokeilla.

Oon tyttö ja tykkään jos hetki on rauhallinen ja rentoutunnut. Myös liukaste pitää olla. Ei siitä muuten tuu mitään. Ku laittaa sormet perseeseen nii tuntuu vitun hyvält.

Kyllähän peppuorgasmi on ihan eri luokkaa kuin tavallinen. Tai sitä kutsutaan eturauhasorgasmiksi. Kun peppuun jotain työnnetään, se tuntuu suolen läpi eturauhasessa.

Jotkut onnistuu dildon avulla saamaan orgasmin ilman että kalua tarvitsee edes koskea. Dildo vain sisään ja hieromaan. Siihen vaikuttaa paljon myös asento missä on. Paras asento minulla on kun istun varovasti dildon päällä. Sitten hyvin varovasti alkaa ratsastamaan sen päällä. Pitää myös olla tonneittain liukastetta. Tytöillä G- Piste on vaginassa joten en usko että ne nauttii peppuseksistä. Olen itse nuori poikamies, enkä ole koskaan ollut parisuhteessa enkä seksisuhteessa.

Näin ollen en välttämättä osaa täysin sanoa sen pohjalta yhtään mitään. Joka tapauksessa pakaroistani on tullut kehoni kenties erogeenisin alue. Ja se on melko varmasti peruskouluaikojeni perua. Tuolloin oli lukemattomia tilanteita, kun joku nuori nainen tai tyttö tykkäsi istumalihaksiani kosketella.

He tosin tekivät sitä aina filmaten, vaikka tiesivät myös itseni tykkäävän, kun he peppuani koskettelevat. Varmaan on sitten sitä kautta tullut "salainen" haave siitä, että mahdollinen tulevaisuuden tyttöystävänikin tykkäisi istumalihaksiani hyväillä.

Viimeistään silloin tosin tahtoisin - ainakin kahden kesken -, että hän tekisi sitä filmaamatta. Itselläni on ollut myös elämäni aikana kaikenlaisia vaivoja, ja mainitsemani nuoret naiset ja tytöt ovat istumalihaksiani koskettamalla pystyneet teettämään mulle myös lohtua ja turvaa niihin liittyen. Vaikka he eivät edes vaivoistani tienneet. Varmasti myös mahdolliselta tyttöystävältänikin toivoisin saavani lohtua ja turvaa istumalihasteni hyväilyn kautta.

Silloin ei tosin ehkä se seksuaalinen mielihyvä ole se päälimmäisin tarkoitus, vaikka sitäkin väistämättä voisi mahdollisesti tulla. Loppujen lopuksi toki se istumalihasteni hyväily tyttöystäväni toimesta on vain semmonen eräänlainen kaupan päällinen.

Jos hän ei tahdo sitä tehdä, en halua painostaa tai muutenkaan pakottaa. Nautinto ei ainakaan täydellinen välttämättä ole, jos molemmat osapuolet ei nauti puuhasta.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Pepun hyväily ; Miten porukka suhtautuu peppuseksiin erityisesti tytöt! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä.

.

Toivottavasti ohjeista — tai itseasiassa omiin kokemuksiin perustuvista observaatioista kirjallisessa muodossa - oli hyötyä! Antakaahan palautetta, mikäli innostutte kokeilemaan, ja — hauskaa Juhannusta kaikille! Sukupuolitaudit tarttuvat myös oraaliseksissä. Saapa nähdä koska ja kenen kanssa pääsee kokeilemaan, kun täälläkin asuu haluton aviomies: Jaksaminen on parantunut koko ajan sen jälkeen, kun päätin ettei tilanteen tarvitse johtaa itsetuntoni romahtamiseen!

Mä tykkään maata mahallani miehen jalkojen välissä ja nojata kyynärpäihini samalla kun hoitelen hommia. Niska ei väsy eikä mikään muukaan paikka. Katsekontakti on helppo myös ottaa tuossa asennossa: Isot kicksit olen saanut annettua miehelle niin että välillä pyöritän hellästi vaikka muuten tykkääkin kovemmista otteista ja puristuksesta kämmentä liukastettuna toki terskan päällä, vähän niin kuin ottaisin vaihdekepistä kiinni, eli silleen vähän niin kuin kuppina terskan päällä.

Osuu ilmeisesti johonkin hermoihin kun saa miehen sätkimään ihan tahdottomasti: Ai että mä rakastan suihinottoa ja nielemistä! Milloinkohan sitä uskaltaisi itekin kokeilla On jo pitkään houkuttanut yllättää kumppani suuhoidolla hän ei tietääkseni ole sellaista ennen saanut , mutta oma ujous ja kokemattomuus on ollut esteenä. Ehkä mä tästä vielä rohkaistun Pakko palata tähän vanhaan juttuun ja antaa vähän päivitystä, kun yhtäkkiä muistin tämän. Sama vierailija täällä siis, joka oli vielä kesäkuussa aika kokematon.

En muista enää, milloin se tapahtui, aika pitkään siinä tais mennä, mutta kerran sit yllättäen poikaystävä päättikin antaa mulle suuseksiä ja sen jälkeen rohkaistuin itsekin kokeilemaan. Kommentiksi sain jotain tähän suuntaan: Eli kiitti hyvistä neuvoista ja eihän se nyt oikeesti niin vaikeeta oo, ku kuvittelin etukäteen. Älä tee sitä ainakaan ennen kuin olet itse saanut. Miehelle ei kannata luovuttaa etulyöntiasemaa seksissä kään.

Aika surullista, jos parisuhde on vain valtapeli ja suihinottoa käytetään jonakin kauppatavarana. Onneksi omassa suhteessani suuhoito on antoisaa ja nautinnollista molempiin suuntiin -määristä tai vuoroista emme pidä kirjaa. Itse olen ollut samankaltaisessa tilanteessa ja se ratkesi niin, että tunnustin kumppanille, että olen kokematon tai no kokeillut kerran pari, mutta täysin osaamaton ja että jännittää, mutta haluaisin kovasti ottaa suihin ja oppia sen homman.

Hän ymmärsi tilanteen ja ensimmäinen kerta, muutamat sen jälkeenkin mentiin ihan rauhassa opetellen. Minä "puikoissa" mutta hän opasti ja neuvoi ja kertoi, mikä tuntuu hyvältä ja siinähän ne taidot sitten kehittyi.

Eli jos luotat kumppaniin ja voitte keskustella seksiin liittyvistä asioista avoimesti, asia kannattaa ottaa suoraan puheeksi: Itse tykkään maata sivulla tai hieman sivuttain miehen jalkojen vieressä koska jos olen miehen "alapuolella" niin syvässä asennossa terska osuu kitalakeen ja saa kakomaan.

Kun se kaartaa hieman alaspäin niin saan sen huomattavasti syvemmälle - ja tästä mieheni nauttii todella paljon. Seisokki on myös niin terhakka mahanmyötäinen ettei kikkeliä voi vääntää pystyyn, eli käsittelyn on sen vuoksi tultava sopivasta suunnasta kuitenkin näkymiä ajatellen. On myös miehiä jotka eivät tykkää välttämättä siitä että fellaatio tehdään imussa, sen voi hyvin tehdä myös kieltä ja huulia käyttäen ja herkutellen niinkuin jäätelöä: D se on siis niin syvällä lantiossa just virtsarakon alla ettei siihen oikeen voi kehon ulkopuolelta ylettää.

Tarkotit varmaan välilihaa tai jotai? Ja se sydämenmuotoinen asia on vissii frenulum jos oikeen ymmärsin. Ei jumankeka mikä kansanvalistaja olekaan! Mitä esimerkillisen tarkkaa kielenkäyttöä tärkeästä aiheesta! Nyt, obviously, pliis, myös miehille cunnilingusopas!! Ellen vielä ollut fanisi, viimeistään nyt olen.

Itseasiassa en tiedä cunnilinguksesta höykäsen pöläystä, olen alkanut fanittamaan siitä vasta Kielilävistys sopivan syvällä naisen suussa voi olla myös miehelle kiva lisämauste.

Tosin ei sitä nyt pelkästään sen takia kannata hankkia. D Tosiaan eturauhaseen ei käsiksi pääse kuin takaovesta, mutta kyllä sitä voi jossain määrin stimuloida välilihaa painelemalla.

Ei tietenkään liian kovasti. Kari Heusalan Miehen seksuaalisuus kirjassa kanssa neuvottiin tuosta välilihan hieromisesta mutta täytyy myöntää niitä joita olen hiplannut sieltä on reagointi ollut yhtä tyhjän kanssa. Ei liity tähän postaukseen, mutta pakko mainita, kun osui silmään ja tästä niin paljon on tässä blogissa keskusteltu: Tuoreimmissa Menaisissa esitellään joku lukijoiden seksikysely, ja jutussa haastatellaan psykologia. Onko edes uskottomuutta, jos pettää parisuhteessa, jossa ei ole seksiä?

Kukaan fiksu ei suosittele epärehelliseksi ryhtymistä omalle aviopuolisolle. Pettäminen vaatii pokkaa valehdella silmää räpäyttämättä omista menoista mm puolisolle -ja läheisillekin. Sen lisäksi pettäjällä on kiinnijäämisriski -ja liitossa samalla iso eroriski. Minä olen kyllä samaa mieltä, että uskottomuus ei todellakaan ole ratkaisu.

Minulle parisuhteen tärkein ominaisuus on rehellisyys ja ilman sitä ei ole suhdettakaan. Onpa tosiaan mielenkiintoista, että ihan psykologi kehottaa rakentamaan suhteen valheiden varaan! Luulisi koulutetun ihmisen tietävän, mitä se valehtelu voi tehdä valehtelijan omallekin psyykelle. Täysin eri asia on, jos suhteen ulkopuolisesta seksistä sovitaan edes jollakin tasolla.

Tiedän joitakin "pettää saat, kunhan et kerro minulle" -ratkaisuja, ja niissä tuota valehtelun aiheuttamaa ongelmaa ei esiinny. Jokaisella on oikeus tyydyttävään seksielämään, mutta samoin sillä haluttomalla puolisolla on oikeus avoimeen ja rehelliseen parisuhteeseen.

Minusta on aika typerryttävän kamala ajatus, että eläisi tätä elämäänsä vain ja ainoastaan omia halujaan silmällä pitäen, täysin toisten oikeuksista piittaamatta. No, maailma on täynnä eriasteisia narsisteja ja psykopaatteja, joten siltä osin ajatukseni on kyllä hieman idealistinen. Itse olisin Puuman tilanteessa vain kylmästi ilmoittanut, että tästä lähtien katselen myös aidan toiselle puolelle. Ei jokaista pettämiskertaa tarvitse erikseen raportoida, kunhan edes jollakin tavalla kertoo, missä pisteessä suhde on.

Siinä on kumppanilla sitten mahdollisuus tehdä asialle jotakin, lähteä tai vain tyytyä tilanteeseen, ilman että joutuisi sumutetuksi. Joo mun äiti itseasiassa mainitsi tuosta kanssa, olisikohan Ylen radiopuolelta kuullut samaisen psykologin haastattelun Kuinka pitkään on pitkään?

Kaksi viikkoa, kuukausi, kaksi kuukautta, puoli vuotta, vuosi, useampi vuosi? Itsellä ainakin saa mennä syvälle, ennen kuin niihin osuu. Josoksurefleksi on lähes olematon, voi tota lihatukosta vastaan tökkiä. Joo, mullakaan ei ongelmia tuossa - menee huoletta tappiin asti - mutta useilla tuntuu olevan. Siksi en viitsinyt tuota "deepthroatingia" käsitteenä edes ottaa esille. Vaikka olin skeptinen niin kokeilin kurkkuun suihkutettavia puudutteita Comfortably Numb - ja ne toimii kyllä etenkin säännöllisesti käytettynä.

Ja kurkku tottuu myöskin niin ettei niitä välttämättä enää tarvita. Tämäkin taas vinkiksi niille jotka eivät pysty vaikka haluaisivat. Hengityksen rytmi on tärkeä koska silloinhan ei pysty vetämään henkeä ollenkaan kun vehje on nielua myöten kitusissa Pisteet tärkeimmän kohdan nostamisesta esille! Ottamatta kantaa siihen onko siinä nautittavaa vai ei niin, jos siitä sattuu nauttimaan niin se kyllä näkyy.

Muut ohjeet on toissijaisia sen jälkeen. Tai, toki voi, mutta silloin tulehdus vaara tyttösi pimpissä on aika valtava ja sitten saattaa käydä niin, että tulee kumpaankin seksinmuotoon tauko ku pitää hoitaa tulehdus. Niin ja pepusta ei sitten enää munaa pimppiin, jos on pakko niin pesu välillä!! Sun kaveris varmaan tykkäis siitä enempi. Homot pitää tunnetusti paskaleikeistä. Terska täynnä ruskeaa massaa, kynnenaluset ja suu haisee paskalle.

Älä naistasi vaivaa näillä haisevilla tempuilla. Miesten hommia ne on ja kun kerran persettä olet vailla niin lötyyhän siihen touhuun Börjejäkin. Lakanan vaihtoon vaan sitten kun sänkyyn pulahtaa muusit kerran syötynä. No kun sormia jo on uitettu paskassa niin meneehän ne sitä kautta sinne vittuun kuitenkin. Siinähän se horvi rehottaa ammollaan vieressä joten paskatkin roiskuu siihen ihan suorilta. Älä nyt satuja kertoile. Kukaan vaan ei ilkeä tunnustaa miten paskasta hommaa se on, vittu on paskassa ja letti niskassa Pankaa ikkunat auki persepanoissa, huomeessa on niin paksu ilma, että vois saksilla leikata.

Maalais puuseet ei ole vielä mitään siihen verrattuna kun modernit paneskelijat panee paskat lentämään. Niin ja älkää uskoko kaikkea näitä yllyttäjiä, ei ne itsekään näitä likapanoja harrasta, toisia vaan yllyttävät ja nauravat nyrkkiinsä. Normaali ihminen ei mene tonkimaan toisen persettä josta on hetki sitten ängistetty ulos päivän ruokalista hyvin purtuna saati sitten tunkee sinne kulliaan pehmeään ulostemassaan.

Tiukassa on nautinnon saanti jos se vasta paskan avulla irtoaa. Kyllä se on niin, jotta jos on haluja pistää emäntää puonsilimään, niin pakko olla äijällä homostelijan vikaa. Ja eikö se oo vielä kaiken lisäksi pikkumunaasten hommaa..? Rasvaa oma peppusi ja tunge se sisääsi,tekee muuten gutaa. Itse olen kokenut pyllyseksiä ja se oli ihanaa ja se tapahtui , toisen kysyessä, voitaisiinko kokeilla. On niitäkin pervoja jotka kiihottuu kakan hajusta ja jo paskalla istuessaan saavat orgasmit.

Ainakin mies on homo jos alkaa persettä mieli tehdä, samalla ajattelee miten panee naapurin körilästä. Patja oli tohnassa ja reidet ruskeena. Kyllä siihen kulliinkin ne tulehdukset tarttuu sieltä eukon sontaläjästä, kullin päässä on reikä nimittäin, että turhaa aina kirkumaan sen pillun varjelusta kun kullia ei sais sinne tunkea ulosteen tökkimisen jälkeen.

Miehen kullin kunnolla ei näille sointasaaroille ole väliä. Pankaa krapulassa suuhun kun toinen oksentaa, sen vasta täytyykin olla kiihottavaa, ihan uusi suunta teille etsijöille. Aina näitä sittisontiaisia täällä. Yleensä peppuseksiin valmistautuessa kannattaisi tyhjentää suoli. Ainakin sillä, kenen peppuun ollaan menossa.

Lisäksi tosiaan sinne ei kannata survaista ihan kylmiltään eli liukkarit ovat paikallaan vesikin riittää.

Vatsatauti tarttuvuus sex poika video gay

No saunan jälkeen se sitten tapahtui. Minulla se hiukan sattui voiteesta huolimatta ja mieheni mielestä se tuntui samanlaiselta kuin siihen "oikeaan" reikään paneminen. Anna nyt kaverisi kokeilla kerran, mutta ei rakkaus voi pyöriä pelkästään peppureiän ympärillä olkoot muotia tai ei.

Anna sen mennä omiensa joukkoon. Tuollainen naiseltaan anaalia kinuava mies on juuri sellainen, joka pettää morsiantaan heti hääyönä oman bestmaninsa kanssa. Kyllä meillä nautitaan anaaliseksistä molemmin päin. Joskus on kiva saada myös dildosta. Kyllä kuitenkin perinteinen ykkönen on parasta.

Peppu on vähän liiankin kireä ja runsaasta liukasteesta huolimatta terska ärtyy. Molemmilla tapit takapuolessa ja saa aivan mahtavat orgasmit. Nainen tuntee olevansa täynnä, emätin on kireämpi ja omatkin orgasmit tuntuvat räjähtäviltä, tappi hinkkaa samalla eturauhasta ja orgasmia pystyy pidättelemään paljon kauemmin. Eiköhän se anaaliseksikin ole aika perusjuttuja nykyaikana, jopa molemmin päin. Tietenkään ei pidä mitään sellaista tehdä jota ei halua.

Rauhallisesti vain kokeilemaan ja paljon liukkaria. Itse miehenä voisin asian ilmaista niin että olihan se aluksi kun sai sen sisään, tiukan tuntuista ja todellakin uusi kokemus ja tuntuihan se kyllä hyvältäkin. Todellakaan minulla ei ole minkäänlaisia tuntemuksia homouteen. Eli en todellakaan tunne vetoa hiplailla miehen takalistoja. Mielestäni ei saisi tuomita liian jyrkkään näitä ihmisiä jotka sitä haluaisivat koittaa, se ei silti todellakaan viittaa homouteen vaan kokeilunhaluun ja ehkä jo ennemmin löydettyyn nautinnonlähteeseen.

Eikä se viittaa myöskään siihen ettei se ykkönen olisi kuiteskin se pää "juttu". Toiset nyt vain haluaa koittaa kehittää mahdollisesti suhteessaan seksielämää. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Itsellä nyt jo taasen reipas 2v.

Antaa intohimon viedä molemmat yhteisille maille.. Itsekin olen vuotias mies. Minäkin haluaisin kokeilla anaaliseksiä mutta emäntä ei siihen suostu. Ja olen varmaan Suomen homofobisin mies. Mielestäni asia on ihan normaalia ihmisen seksuaalisuutta, eikä siinä ole mitään pahaa.

Jos et halua niin sanot sen, piste. Jos haluat antaa mahdollisuuden niin huolehdi, että olet erittäin kiihoittunut kun aloitatte. Ja käytä kondomia ja liukastetta. Jos et tykkää niin se siitä, ei tarvitse enää kokeilla. Voithan ehdoksi laittaa esim.

Minä olisin ainakin taivaassa. Kaunis nainen panee minua, ihanaa!!! No mutta totuus on että kukaan ei saa vaatia yhtikäs mitään. Jos kuitenkin sua kiinnostaa niin kannattaa peppuseksiä toki kokeilla. Itse siitä kyllä tykkäänkin mutta vain ja ainoastaan erittäin tutun partnerin kanssa. Siinä se ongelma että joskus se sattuu, meinaa jos on tullu hosuttua esileikeissä.

Toisaalta joskus saattaa tulla sotkua, mikä aikanoloa. Ja vielä yksi huono juttu on se että kumiukot ei oikein tahdo kestää siinä puuhastelussa: Mutta parhaimmillaan peppuseksi on ihanaa ja sillä ei ole mitään tekoa homouden kanssa. Sama tekniikka siis toimii myös muilla seksipalstoilla, mikäli sheriffi ei asiaan puutu. Ikävä olla kyyninen mutta tämä sama on nähty satoina muunnelmina niiden vuosien kuluessa, joiden ajan näitä suomi Alkuperaistä kirjoittajaa keskustelussa ei enää esiinny kun on saatu homotteluvaihde päälle.

Homottelijoita ja muita sormella osoittelijoita on turha valistaa. Ne ovat täällä vain provoilemassa ja haluavatkin saada lisää huomiota. Voivat nääs sitten koulussa maanantaina pullistella kuinka kovia jätkiä olivat kun uskalsi vat ihan omakätisen nimettömästi haukkua seksipalstan perverssiä anaaliinussijaa pienimunaiseksi hinttariksi. Taidatte olla lapsia tai kokemattomia. Queen oli oikeilla linjoilla. Pää-asia on että halusiko miehesi peppua sinulta joka olet nainen vai naapurilta joka on mies.

Ole onnellinen että halusi sulta,koska se kuvastaa vain sitä että kiihotat häntä. En itse ole koskaan pannut takareikään ketään naista joka muutenkin tuntuu vastenmieliseltä ja pilluun kapakan jälkeen paremman puutteessa olen pannut,riippuen promelleista"minun" ehkä Eli jos nainen tosissaan kiihottaa ,sitä voi panna mihin vaan ja tehdä mitä vaan, tietysti vain naisen halut huomioon ottaen.

Näillä homoihin vertaajilta vain puutuu se kaunis nainen joka paikkoihin voisi tutustua. Ostaahan jotkut miehet ladoja ja skoodiakin joka ei ole järjellä selitettäviä asioita. Muuten siinä vielä käy niin, että kun joskus naitte takaapäin niin miesystäväsi lipsauttaa täydessä vauhdissa B-rappuun aivan kuin huomaamatta.

Eipä tunnu kivalta sekään, no ei. Ei poikaystäväsi ole homo en ainakaan usko niin anaaliseksihän on ihan normaalia monet pitävät siitä. Mutta jo toinen osapuoli ei syystä tai toisesta halua anaaliseksiä niin ei siihen ole pakko suostua!!! Hommatkoon sitten vaikka tekoanuksen!!!!!!!!!!!!!!! Ja ainahan voit kokeilla jos et pidä niin jätä se homma sikseen Satkin jo paljon vastauksia. Olen myös sitä mieltä, että teet niin kuin parhaaksi näet ja jos se sinusta tuntuu ok: Mieheni kanssa olemme harrastaneet peppuseksiä silloin, kun mulla on ollut menkat.

Ei olla viitsitty veren kanssa sohlata, varsinkin jos vuoto on runsasta. Ja jos on haluttanut, niin peppuseksillä olemme saaneet molemmille nautintoa. Eli mieheni sitä ehdotti ja päätin kokeilla ja olen sen jälkeen sitä itsekin ehdottanut, kun on haluttanut menkkojen aikana. Liukastinta kyllä pitää olla paljon! Ja mieheni ei yleensä purkaudu peppuuni, koska joskus on mennyt vähän "ruikulille" sen jälkeen.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Pitäisikö suostua? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Oletko varma, että haluat jatkaa? Menin hakee uikkareita, jotka tietty oli suihkuosaston toisella puolella. Siin oli mun ikäsiäki jotka katteli ja nauroi. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Nuoret Keho Pepun hyväily ; Pepun hyväily ; uuh. Miten porukka suhtautuu peppuseksiin erityisesti tytöt! Harrastavatko tytöt myös sitä? Itse olen 15v poika, ja olen täysin hetero seurustelen. Tykkään kuitenkin hyväillä peppureikää samalla kun runkkaan ; Upottaa sormia sinne mahtunut jopa puoli kämmentä ; , työntää sinne jotain tai venytellä sitä: Orgasmi on silloin aivan eri kaliiberia!

On sinne pyllyyn mahtunut atria atrillikin ;P Ja usko pois, hyvää tekee! Miten muut suhtautuu asiaan: Outoja paikkoja runkata Kertokaa outoja paikkoja mis ootte runkannu. Peniksen koko Eli siis mun penis on levos 9 cm Jäykkänä 14cm ja ympärys on 13 cm onko liian iso? Gallup pojille ja tytöille 1. Ite en kyl suostuis siihen..

Pakaroiden hyväily on ihan jees, teemme sitä puolin jos toisinkin. Joskus on tietty kiva kiusata poikaystävän peppureikää, mutta ei se normaaleihin nautinnon hetkiin kuulu. Joskus erittäin harvoin laitan sormeani anaaliin samalla, kun runkkaan ja hyvältä se mielestäni tuntuu.

Voisin myös antaa tytön sormeilla peppureikääni ja voisin kokeilla sormeilla tytön peppureikää. Suosittelen kaikkia ainakin kokeilemaan, kun eihän sitä voi etukäteen tietää tykkääkö vai ei. Homoseksuaalisuutta tässä on yhtä paljon kuin tavallisessa runkkaamisessa eli ei yhtään. Toisin sanoen se, että jotkut homoseksuaalit ehkä tykkäävät toistensa peniksen runkkaamisesta ei tee solo-runkkarista homoa.

Miksei sama pätisi myös anaaliin? Oon tyttö ja tykkään jos hetki on rauhallinen ja rentoutunnut. Myös liukaste pitää olla. Ei siitä muuten tuu mitään. Ku laittaa sormet perseeseen nii tuntuu vitun hyvält. Kyllähän peppuorgasmi on ihan eri luokkaa kuin tavallinen.

Tai sitä kutsutaan eturauhasorgasmiksi. Kun peppuun jotain työnnetään, se tuntuu suolen läpi eturauhasessa. Jotkut onnistuu dildon avulla saamaan orgasmin ilman että kalua tarvitsee edes koskea. Dildo vain sisään ja hieromaan.

Siihen vaikuttaa paljon myös asento missä on. Paras asento minulla on kun istun varovasti dildon päällä. Sitten hyvin varovasti alkaa ratsastamaan sen päällä. Pitää myös olla tonneittain liukastetta. Tytöillä G- Piste on vaginassa joten en usko että ne nauttii peppuseksistä.

KUNNON HOMO NAINTI ILMAISTA SUOMALAISTA SEKSIÄ